26 Haziran 2010 Cumartesi

JENIFER ANISTON'IN GÖĞÜS UÇLARINI GÖRMESEM ÖZLÜYORUM !!!



Bazen kendimi Jenifer'ın göğüs uçlarını düşünürken yakalıyorum. Kendimi anlayamıyorum. Ne alakam var lan benim bu uçlarla? Acep diyorum hala serçe kafası kadar mı ve dik mi? Yoksa inik mi? İnik olduğunu düşünüp üzülüyorum. Çünkü o uçlar hep dik olmalı. Ama hop ne oluyor? Sevgili hürriyet.com.tr kankam hemen yeni bir haberle bize gösteriyor o göğüs uçlarını. Ama hiç aksamıyor bu. Ayda bir gösteriyor. Kah yerçekimi diyor kah Jenifer nasıl da göğüslerini böyle dik tutmuş bilim dünyası şaşkın diyor. Bilim dünyası bile bu göğüslere bakıyor demek ki. Brad Pitt le Angelina'nın 18 tane çocuğu oldu hala Jenifer'ın göğüs uçları görünüyor konu çiftle ilgili haberlerde. Onu diyor bunu diyor allem ediyor kallem ediyor gösteriyor bize göğüs uçlarını Jenifer'ın Türk medyası. Sağolasın sevgili Türk medyası. Sayenizde ailecek Jenifer'ın göğüs uçlarının hısmı olduk. Bir bacanak bir elti oldu bize bu uçlar. Görmesek özlüyor ve hatrını sorasımız geliyor. Bu göğüs uçlarının karşısına rakı sofrası kurup kadehimi tokuşturmak istiyorum uçlarla. Bazen arkadaşlarla Türk edebiyatının çıkmazlarını tartışıyoruz ama tartışmanın bir bölümünde hop bi bakıyosun millet komputerlerden birbirine Jenifer'ın göğüs uçlarını gösteriyor. Koca koca edebiyat kurtları ekranlardan göğüs uçlarının büyüklüğünü oranlayarak dudaklarını sanki onları emiyormuş gibi yapıp yuvarlıyor büzüyor birbirilerine karşı. Bir sürü edebiyat düşkünü dudaklarını yuvarlak yapıp birbirine gösteriyor. Nasıl diyor? bence tam bu kadarlar diyorlar. Anlıyoruz ki biz Türkler uçlarda yaşıyoruz ve çıkmazdayız.Sözün bittiği yerler ve dimdikler...

10 Haziran 2010 Perşembe

BİRA BU KAPAĞIN ALTINDADIR, HAYATİ BU ADAMIN ALTINDADIR!!!



Öncelikle Efes One Love festivali organizatörlerini kutluyorum. İnanması güç ama adamlar festivaller tarihine geçecek bir buluş yapmışlar. Yeni bir kast sistemi oluşturmuşlar. Serfle ortadirek arası bundan kelli Hayati diye bilinecek. Bravo valla. Sosyologlar çaresizce inledi. Sivri zekalar! Kulak memelerinizi sivrisinekler sokasıcalar!! Lovemış. Bundan kelli festivalinizin adını da "Efes Pilsen One Man Festival" koyun. Siz kesin Lost'un finalini de beğenmişsinizdir!!! İnşallah hayatınız boyunca kulağınıza vuvuzela üflerler!

Evet "Hayati" adı verilen abiler Efes One Love Festivalde görevlendirilmişler. Öncelikle festival düzenleyicilerini bi sürü Hayati adında adam buldukları için gerçekten tebrik ediyorum. Büyük başarı. Ülkede kaç tane Hayati vardır kim bilir adamlar hepsini bulmuş. Helal!!

Sonralıkla olaya tam anlam veremedim. Zira bu Hayati Abileri ben 40TL verip kiralıyormuşum. Daha sonra diyelim benim çişim geldi diyorum ki "Hayaticim gidip bi tuvalet sırasına girsene benim çok çişim geldi." Hayati de “Tabi abi deyip” hemen koşarak tuvalet sırasına giriyor. Sonra Hayati sıra kendine geldiğinde beni arıyor “Abi tamam sıra bende. Gel de işe” diyor. Ben de "Yok be Hayatim benimki kaçtı sen işe benim yerime" diyorum. Yahut işerken "Hayaticim şunu biraz tutsana acil mesaj atmam lazım" diyoruz. Ya da alkolümüz bitmek üzere “Hayaticim git bira sırasına gir bak biram bitiyor ve görüyorsun ki bira sırası da gavur siki gibi upuzun” diyoruz. “Hemen abi” diyor ve sıraya giriyor. Peki diyelim Hayati bira sırasındayken benim çişim gelirse ne olacak peki? Ben mi gidip tuvalet sırasına gireceğim??? Yok artık!!! Rezalete bak!!! Hayati orda bira kuyruklarında keyif çatacak ben bok kokulu tuvalet kuyruklarında sefil olacağım öyle mi?!!! Olacak şey değil! Ben böyle festivalin içine tükürürüm!!!

İyi de benim hem biram varsa hem de çişim yoksa napıcam? Hayati yanımda duracak mı öyle? Pışşşık yine yanıldınız. Zira bu durumda da "Hayaticim bi eğilde hoppiline al beni. Etrafı kesecem konserde ortam koklıcam” diyoruz. Adamın tepesine çıkıyoruz. Vay be!


(İş bırakma eylemi yapan Hayati)

Peki tuvalet sırasına ben gidince sıradan çıkan Hayati ne yapacak? Manitanın yanına mı gidecek? Ya da bana bira alıp geldikten sonra Hayati nereye gidiyor? Konsere bakıp eğleniyor mu yoksa benim bi el hareketimi mi bekliyor servise koşup beni coşturmak için. Resmen rezalet. Ya da konser ortamındaki tüm Hayatileri kullanabiliyor muyum yoksa herkesin tek bir Hayatisi mi oluyor? Diyelim benim Hayatim uzakta. “Hayatiiii!!” diye bi bağırdım mı konser ortamındaki tüm Hayatiler bana bakar. Ne acaip. Bissürü tanımadığım adam bana bakıyor. Hakkaten ne acaip işler lan bunlar. Hayati diye bir adam kiralıyorum ve benim yerime sıra bekliyor beni omzuna alıyor, başımı ovuyor.

İnşallah Hayatiyi kiralamış birileri tuvaletten dönünce sevgilisini Hayatiyi yalarken bulurlar. İnşallah Hayati’nin omzuna çıktığınızda sevgiliniz sizle öpüşmek ister!!! Uzanamayıp Hayatiden rica edersin "Sevgilimle öpüşsene Haiti" diye. Haiti diyor bi de adamcağıza ibnenin evladına bak, allahın gerzeği seni be!!! Fok!

2 Haziran 2010 Çarşamba

İYİ Kİ ÖROVİZYON YARIŞMASINI KAZANAMIYORUM !!!




Ulan var ya ne acaip ülkeyiz ha! Yazık o tatlı mı tatlı , sempatik mi sempatik Alman kızı Lena mıydı neydi adı he o işte, Örovizyon nam şarkı yarışmasını bi kazandı kızcaaz bizimkiler etmediğini bırakmadı. Bizimkiler derken Hürriyet gazetesinin internet sitesinden bahsediyorum. Hemen ertesi gün kızın göğüslerini gösterdiler.

Onun da hemen ertesi günü kızın götünü koydular ortama kabak gibi.

Yarın kim bilir daha nerelerini gösterecekler kızın. İyi ki ben kazanmamışım. Teşekkürler Manga. Yani teşekkürler Manga derken iyi ki Manga kazanmamış yoksa bugün Ferman'ın götünü izleyecektik gazetelerde. Hakkaten Allah belanızı versin lan!