6 Kasım 2008 Perşembe

ANASINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDUĞUMUN DÜNYASI !


Evet ! Hayat çok garip. Bir zenci ABD başkanı oldu. Kabinede artık yo madafaka diye konuşurlar. 2,5 kiloluk altın zencirlerle ortada gezerler. Bu olay bana bir anımı hatırlatı, bir tatil beldesi anımı. Geçen sene Kaş tatilimde yamaç paraşütü yapmaya karar vermiştim. 20 dakika havada kalıcaksınız deyip benden tam 100 Euro para almışlardı. Dağa çıktık atladım lakin havada paraşütümlen ters bi rüzgara denk geldiğimden 30 saniyede Kaş’a düştüm. Derhal gidip paramı geri istedim. 19,5 dakkanın hesabını sordum çatır çatır. Şaşırdılar çok şaşırdılar. Bence hayat böyle bir şey işte…

12 yorum:

mcdonell dedi ki...

travis, fotograf askerlik günlerinizden mi?

Adsız dedi ki...

zenci mi? bu ırkçı söylemleriniz nedeniyle sizi efesle (hayır yanlış yazmadım) kınıyorum.
muhtemelen etoo' ya tribünlerde maymun işaretleri yapan gruptansınız.
muhtemelen uefa tarafından en az 100.000 euro para cezası ve 2 maç bilokunuz kapanacaktır.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Evet zenci! Biz burada delikanlı gibi konuşuyoruz. Zoruna mı gitti şopar?

Adsız dedi ki...

eminem nasi beyaz degilse (zencidir kendisi) obama da ayni sebeplerden oturu zenci degildir. hic oyle efemine sakin sessiz bir zenci gordunuz mu? adam resmen beyaz. Gangsta rap dinledigini de hic sanmiyorum...muhtemelen klasik muzik fln takiliyodur sominesinin onunde konyagini yudumlarken.

Saygilar
Yarram

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Incredible moments. Buyrun...



Van’ın Gürpınar İlçesi Çavuştepe Köyü sakinleri ABD'nin 44'üncü Başkanı seçilen Barack Obama için 44 kurban kesip, davul zurna eşliğinde halaylar çekti.


Kestikleri kurbanın kanını Obama posterlerine süren köylüler, bir gözü mavi diğer gözü sarı olan Van Kedisi’ni de Beyaz Saray’a göndermeye hazırlanıyor.

Köylüler adına konuşan ve DYP'den daha önce milletvekili aday adayı olan Abdulkerim Kulaz, Başkan seçilen Obama’nın başarısını kutlamak ve kendisine karşı duyulan sevgiyi ifade etmek için 44 kurban kestiklerini söyledi. Kulaz, “44 kurbanı Obama’nın ABD’nin 44'üncü Başkanı seçilmesi nedeniyle kestik. Türkiye halkının, başından beri sayın Obama’yı destekliyor olması da kendisine duyduğumuz sevgiyi körüklemiştir” dedi.


Van’ın Gürpınar İlçesi Çavuştepe Köyü’nde bir bahçede toplanan yaklaşık 50 köylü, ellerine ‘Sen Gerçek Bir Kahramansın’, ‘Obama Vanlılar Seni Seviyor’, ‘İçimizden Birisin’ ve ‘Seni Seviyoruz’ yazılı pankartlar aldı. Satın alınan kurbanların tören alanına getirilmesi ile başlayan kutlama, ellerde pankartlarla davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla devam etti. Halayın ardından kurbanlar tekbirlerle Barak Obama’nın posterleri altında kesildi. Kesilen kurbanların kanları da Obama’nın fotoğraflarına sürüldü

Travis and Tyler Durden dedi ki...

İçimizden birisin????

asdlkjhaskjdhlkajsdhlkajdskasd

Adsız dedi ki...

Previously on Lost oldugunun kimse farkinda degil!!
Adam dikkatinizi cektiyse bizim Maykil'in evladi Walt..Aslinda genc de degil..Richard Alpert'in Juliet ile sevismesinden peydahlanmis gibi. Bu esnada Mr. Eko'da julyetin ellerinden tutmus.
Mehdi iste. John Locke cemkirir yakinda buna. Marduk.

Adsız dedi ki...

sevgili t&t,

19,5 dakkanin karsiligi olarak 95 euro nu geri alabildin mi bu nefis maceranin sonunda?

Adsız dedi ki...

Muhterem travis, kıymetli durden, nicedir yazılarınızı azami hayranlıkla izlediğim notunu düşüp konuya geleyim. Toplumsal konulara karşı kişiyi şoke eden duyarlığınız ve -bana Kurt Vonnegut'u anımsatan- tarzınız, dondurulmuş kivi meyvesi denli tazeleyici. Beni sorarsanız, gençliğini Stephen Biko'nun makus talihine zırlayarak geçiren, yani ırkçılık veyahut apartheid meselesine olan katkısı neticede biyolojik bir sıvı, üstelik de anlamsızca toksinli ve tuzlu bir sıvı olan gözyaşının ötesine geçmemiş bir bireyim ve hal böyleyken cesur kaleminize saygı duymaktayım. Bi de bu resimdeki partiye nasıl kaydolabilirim?

Adsız dedi ki...

o değil de annesinin çıplak fotosunu gördüm ben hürriyette.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili mybraveface,

Bittabi ki aldım.


Sevgili aleppod,

Yine gel : ))



Sevgili kaba,

Forward et.


Saygılar,
t&t

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

paranı geri alabilmişsin ya ona bak sen:) ben olsam boynum bükük etraflarında dolaşır acaba paramı geri verirler mi ya da bi kere daha bindirirler mi diye bakınırdım:)