7 Kasım 2008 Cuma

SEVGİLİ EMRE AYDIN!! KANKA!! NABER? : )))


Öncelikle sevgili Emre Aydın'ı tebrik ediyorum. Hayko kazansa onu da tebrik ederdim. Emre MTV den ödül kazanan ilk Türk oldu. Gerçi herkesin orijini Türk ama olsun. Hatta Terminatörler de Türkmüş. Geçen fark ettim Sarah Connor ın günlüklerini izlerkene. İlk düşünen robotun adı da Türk çünkü. Alın işte! Herkes Türk! Bütün ödülleri aslında Türkler kazanıyor! Konudan uzaklaştık sanırsam yaklaşalım tekrar.

Garip tartışmalar dönüyor sevgili Emre Aydın ve kazandığı ödül hakkında. Oysa ki gereksiz. Neden? Gözden kaçırılan bir nokta var çünkü hem de bayaa iri bir nokta. Sevgili Emre'nin aldığı ödülün adı ney? “Avrupanın en sevilen sanatçısı” yani? En iyisi mi diyor? Hayır?! İşte bu kadar hahahha yani adam 210 milyon oy almışsa bu neyi değiştiriyor? Çünkü demek ki adamın 1 tane hayranı bile olsa 210 milyon kere oy atmış. Yani bu hayranı deli gibi seviyor Emreyi ve Avrupalı! Ya da diyelim 3 hayranı var Emrenin. Nerden baksan her biri 70 milyon kez oy vermiş Emreye çünkü onu çok seviyorlar yalamak istiyorlar ve Beşiktaşta oturuyorlar yani Avrupada. Bu da demek oluyor ki Emre Aydın Avrupanın en sevilen sanatçısı. Ha misal en büyük rakibi Leona Lewis'e ise Malatyalı hayranlarından duyduğuma göre 345 milyon oy gitmiş fakat geçersiz. Neden? Çünkü onlar Asyalı. Bu durumda Leona Lewis de Asyanın en sevilen sanatçısı oluyor. Zoruna mı gitti? askdjhalksjhdkjasd

8 yorum:

Emre A dedi ki...

sdflksjdlksdjlkdsljksdflkjfdsljksdlkfsdjlkfdjlksjldklsdkjfksdk "Yani bu hayranı deli gibi seviyor Emreyi ve Avrupalı!" sdflkjsdlfkdslkjsdjlkdjlsk beşiktaşta oturuosdjlfksdlfksdjlkfsdlk eşekler gibi anırdım

Adsız dedi ki...

Bence Emre en sevilen sanatkar olabilirdi ama Aydin asla..Emre'ye 70 milyon kez ardarda bastim..Oy bastim!! Ama Aydin'dan bastigim oylari 75 milyon kere geri aldim..Zamani geri getirdim, bunu yaptim evet..Yoksa Emre Avrupalilarin taptigi hanende olurdu..Acik ara fark cekerdi..Aydin olmasa evet bu olurdu dostum. Emre is the best fuck off the Aydin..!

Adsız dedi ki...

merhıba,
yazınız harika. çok güzel noktalara bizleri fokuslamışsınız adeta.
ama bu kıskançlık nedir kuzum! Sizin teoman in love olduğunuzu bilmeyen yok cümle alemde. ondan mı bu çekememezlik acaba' ya da fokuslanmadım değil hani.
bir türkün avrupada ayak seslerinin bu kadar gür duyulması sizi neden rahatsız etti anlamadım. seviyoruz evet hem emre'yi (belezoglunu değil, aşık'ı) hem aydın'ı.
bakın size burdan çok net sesleniyorum; ya sevin ya terkedin tamam mı?
güzel yazılarınızın devamını beklemek kadar doğal bir hakkımız olamaz.
saygılar

Murat Emre Kervancılar dedi ki...

bence hayranlarından biri gitti bir program yazdı, abuse mü ne diyorlar ondan yaptı.

birisinin senin için böyle abuk bir şeyle uğraşması bile seni sevmek değil, senin için delirdiği anlamına gelir gerçi.

o listede mustafa kemal atatürk olsaydı da, avrupa'nın en sevilen şarkıcısı seçilirdi.

korkunç gücümüzü küçümsüyoruz adamım.

Adsız dedi ki...

tıpkı ülkemizin milli başarılarına muhalefet eden diğerleri gibi siz de bir konuyu es geçmişsiniz sevgili travisgiller. bakın, siz milli başarılarımıza muhalifsiniz demiyorum, muhalefet olanların es geçtiği noktayı siz de es geçmişsiniz diyorum. yoksa nihat'ın çeklere attığı golden sonra dört şarjör boşalttığınızı bilmeyen mi var allasen.

konumuza dönersek, es geçtiğiniz, kayileye almadığınız konu, cennet vatanımızın tanıtımıdır. ki avrupa birliği ile olan ilişkimize, "eksik bir şeyler var" diyerek ara verdiğimiz bu dönemde, sevgili emre'nin (okul arkadaşım olduğu için soyadını söylememe gerek yok bence) bu başarısı, en az türk kızı cemre'nin hamilton'la yatmış olması kadar, ki adam formula tarihindeki en genç ve ilk siyahi şampiyon, ya da will simitin bin tane insan içinde gidip bir türk kızını öpmesi kadar büyük bir ülke tanıtımıdır. bence 5 milyon avroluk reklamdan bile daha verimli bir tanıtım oldu bu.

not: sevgili emre (aydın olan) hani verdiğin sözler? hani kontörler nerde? o kadar sms attım lan!!!11

sevgiyle,
kaba

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili john,

Sen Türk müsün???? Madem Türksün göster de neyse zaten siyahisin gerek yok... !!!! Madem Türksün neden bize 2 kere 8 atan, bi kere 5 atan takımlarda boy gösterdin yıllarca vicdansız!!!


Sevgili murat,

Arkandanım


Sevgili kaba,

İsotu unutmuşsun onu da yaz.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

ilk kez bir yazıya bu kadar kızıyorum... acaba biz ne zaman insanımızın başarısıyla övünmeyi öğrenebileceğiz? gerçekten çok acı...leona lewis'i de dinliyorum, emre'yi de... ikisini de seviyorum. karışık kaset çektirdim arkadaşa... a yüzü emre aydın, b yüzü leona lewis. peki suç mu bu? nedir bu alaycı ifadeler? leona kazansaydı da sevinirdim ama iyi ki de emre kazandı... oh olsun sana sarkastik travis and tyler durden!! emre aydın rulez!!!!

not: ben leona lewis ile şalgam içebilme ihtimalini sevdim... hem de taneli...:(

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gofret beyin,

Öncelikle neden bu kadar kızdın hiç anlamadım? Sanırım hayatı beğenmiyorsun ve bunalımdasın çünkü ben zaten Emre ile gurur duyuyorum. Kendisi zaten kankam!
Ayrıca bittabiki Sergio Leone kazansa idi yarışmayı ben tura çıkardım!

Son olarak söylemek isterim ki vi dont niid no ecukasyon!!!

Saygılar,
t&t

Not : Deneli o bi kere