28 Ocak 2010 Perşembe

BİR GÜNDE 25 KİLO YE AMA 15 KİLO VER DİYETİNİ BULDUM !!!!


Direk konuya giriyorum olm. Diyelim hem kilolu hem de iştahlıyız. Ama kilo verip erotik görünmek istiyoruz. Arzulanmak ve bu arzulanmanın sonucu havalara girmek istiyoruz. Yoksa niye kilo verelim değil mi? Ve evet kilo vermenin inanılmaz bir yolunu keşfettim. Ebru Şallı'nın yolundan gitmek isteyen gitsin ki bu bize uymaz. Çünkü insan Ebru Şallı olunca hem gözleri beleriyor hem de beyni zayıflıyor. Varsa yoksa sağlıklı yaşam. Hep bundan bahsediyor. Deli midir nedir!? Ne o öyle deli gibi plates topluğu! Uymaz bize. Ben diyorum ki size mükemmele çok yakın bir diyet buldum. Çünkü diyetin zayıf noktasını buldum insan diyetteyken aç kalıyor. Ve de diyetin bir başka zayıf noktasını daha buldum insan kilo veremiyor!!! Hem açsın hem de kilolu! Olacak şey değil amına koyim! Ve bu ikisini aynı potada eritince rezil oldular ve çözdüm onları. Bir günde 15 kilo verdiricem size hem de aynı gün 25 kilo yiycez! klasjdşlkjasşldkjlasd Evet inanılmaz ama diyet! Düşünsene aynı gün içinde 25 kilo yemek yicez hem de 15 kilo vericez olm!



Açıklıyorum! Kendi kolunuzu yiyin ! Evet olm! Kolu zayıf olanlar bacağını yesin! Bugün bi bacak nerden baksan 25 kilo vardır. Diyelim bacağımızı yedik. Bu bacaan nerden baksan 10 kilosu besin. Yani besin derken maalesef vücut bu 10 kiloyu emer. Anlatamazsın. Mide nerden bilsin kendi bacaa olduğunu. Adam direk saydırır asitleri ve hazmeder yollar ince bağırsağa. O da emer emer yollar kalın bağırsağa. Ohoo ondan sonra kim öle kim kala. O da emer biraz gerisi kaka. Bu durumda 25 kiloluk bi bacağımızı yesek, bunun 10 kilosunu vücudumuz besin değeri olarak algılayıp verse bünyeye geri kalan 15 kilo dışkı olarak atılır. kaljsdhlkajhsdlkjhaskljd 15 kilo bok !!! Adeta manda boku! Ama utanma dost bunu sen sıçmadın. Yani sen sıçmadın derken bunun müsebbibi sen değilsin. Yani sen değilsin derken of vazgeçtim. Ne var lan işte sıçtın 15 kilo kabul et. Kim bilecek ki bunu. Sanki bokunu ölçen biri var. Rahat ol kim bilecek. Sen kimseye söleme yeter. Sıç rahat ol. Sıç gönül rahatlığıyla. Yüksünme. Ondan sonra bak çık tartıya. Vermişsin 15 kilo. Buna ne denir kim bilir. Kendimle gurur duyuyorum ve bu buluşumu fırsatlarla dolu Avon kataloguna koymayı düşünüyorum. Ve evet dostum bir günde 15 kilo verdin resmen. Gururla yürü, acıyla zıpla tek ayak üzerinde. Seni görenler gözlerine inanamıyacak. Aman tanrım ne biçim de zayıflamışsın diyecek. Buna inanmayanlar bacağını yemeden önce tartıya çıksın. Ve 7 saat sonra yeniden çıksın. 15 kilo verdiğinize siz bile inanamayacaksınız. Kim inanacak acaba? Amına koyim ben böyle inancın. İnanın şu an Ebru Şallı sinirden platez topunu yiyor ve farkında değil sinirden kilo aldığının. Ebru Şallı yeneceğim seni!!!!


Ve sonuç paragrafı. Sizlerden tek ricam diyetime başlamadan önce bi fotoğrafınız ve diyetim finali bi fotoğrafınız. Hepinizi yayınlıcam! Sadece bu! Sadece deniz ! Sadece sen ve ben! Hepsi bu! Hepsi bu!!! Tepedeki çimenlikten bağlanıyorum sizlere. Bacağımın üzerine mayonez ve barbekü sos döktüm öyle bağırıyorum! Netameli günler dilerim...


Not : Diyetime ilgi duyup sonra da götüm resimdeki gibi oldu ama diye ağlayıp bana mesaj atma olm erkek şişkolar! Bunu sen istedin piç!!! Arzulanıyorsun işte daha ne?!!!

10 yorum:

Adsız dedi ki...

göt göbek baya bir büyük herhalde...

Nilay dedi ki...

budur! ebet..

asude (aka ibrahim) dedi ki...

sevgili t&td,

mithiş yönteminizi için tebrikler. denedim başarılı oldum...ibret için bokları da saklıyorum..
işte benim yeni halim, yalnız bacak yerine yanlış yerimi yediğim için, komple bir değişikliğe yol açtı bu rejim bende...olsun...

sevgiler...

işte eski ve yeni ben;
http://tinyurl.com/yjkowej

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili asude(aka ibrahim),

Eski ve yeni seni göremedim açılmıyor ama eğer ki anlattıkların doğruysa en hayırlısı olmuş senin için bence. 25 kiloluk bi aletle yaşamaktansa kadın ol daha iyi. Ereksiyona geçsen bayılırsın bence. Geçmiş olsun ve mutlu bir hayat diliyorum sana cesur yürek.

asude (aka ibrahim) dedi ki...

resmi göremediysen, akşam 10 dan sonra maltepe sahilinde yürüyüş yapıyorum (formumu korumak için tamamen)
beklerim...seni çılgın şey...

gereksiz varlık dedi ki...

süper! budur abicim
bu güne kdr bulunn bütn diyetler yln bu diyetn yannda..!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili asude (aka ibrahim),

3 aydır Maltepe sahilindeyim. Yoksun : ((


Sevgili gereksiz varlık,

Sesli harfleri yiyerek diyet yapamazsın benden söylemesi!!!

. dedi ki...

:))
enemm.hangi bacak olduğu fark eder mi?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili masal,

Sol bacak

Pelin dedi ki...

ya nasıl bacak yiyeceğiz ben onu anlamadım nasıl olacak bu???