7 Ocak 2010 Perşembe

CANSIN EN CANSIN! TÜRKÜ MARKETLERDEN ISRARLAYIN!


Bear Stalkers,

When I was gone what did you do lan keranacılar? Well you just sit there. Ama ben kendime yeni bir kanka buldum. Adı da hürriyet.com.tr. Süper birisi ve de çok komik. Evet itiraf ediyorum bir web sistesiyle sohbet ediyorum artık. En önemli kankam kendisi. Geçen diyo ki bu ünlüyü tanıdın mı? ah ah ah bi bakıyorum hiç tanıyamıyorum. Kim lan bu gözlüklü kertiş tanıyamadım olm hürriyet.com.tr diyorum. aaa sen çık teoman. Çok piçsin lan diyorum. Yok diyor gel bu vidyoyu izle. İzliyorum, altıma pisliyorum. İnanılmaz bir dost. Sevecen. 24 saat orda beni bekliyor ve ful pansiyon.

Neyse epey oldu. İnterneti çok düşündüm yokluğumda. Acaba dedim internet nası bi yer? Gerekli mi? Ne yapıyoruz biz ikide bir internete girip? Sonra da çıkıyoruz. Madem çıkacaz niçin giriyoruz? Ama sonuçta öleceğimizi bildiğimiz halde yaşıyoruz. Gülüyoruz felan. Of ne tatlı bu çinekop deyip yiyoruz. Sonra ne oluyor pisliyoruz çinekopu. İnanılmaz kötü kokuyor çinekoptan arta kalanlar. O güzelim rokaları tanıyamazsın çıkışta. İnsan demek ki güzel olan ne varsa boka çeviriyor. İşte bunları düşündüm yokluğumda. Yarraamı bunları düşündüm. Şu an uydurdum. Ne sikim şeyler lan bunlar? Bunları niye düşünim. Mad men i düşündüm. Çok iyi. Paso sigara paso içki paso pompa. İşte kariyer diye buna derim. Sonra Lost u düşündüm. İşte loser olmak buna denir. Kariyer felan yok. Mal gibi ortada gez dur. Abuk subuk olayların içinde. Kumsal felan, mağaralar. Ayakların kum içinde bin türlü kepazelik. Amına koyim ben böle hayatın.

Sonra da neyse işte şimdi ben yazılara başlıcam yani. Geldim.

Hülasa I'm back biçız! Fayn en you?


Not : Çünkü herkes geri dönmüş. O yüzden ekşi sözlük'e de geri dönmek için ssg ye mesaj attım, cevap bekliyorum. O da eski önemli kankalarımdan. Bakalım ne cevap verecek : ))))


12 yorum:

isurus dedi ki...

yaşasın!! dön ya dön ekşiye de dön her yere dön. çok sevindim ulen..
by

isurus dedi ki...

yokluğunda çok inci sözlük okudum
:(

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Hepsine dönecem isurus.

inci sözlük nedir?

bi de son yorum yapılan yazımı gösteren aparat kayboldu. Onun kodunu yazın bana.

Confeng dedi ki...

Yalnız benim anlamadığım bir nokta var abi,

Madem dönecektin niye gittin? Bunun bir de madem gidecektin niye en başta geldin boyutu var ki oraya hiç girmiyorum.

Neyse hoşgeldin TnT.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Number 7,

Şimdi öncelikle buralar benim zaten, bi yere gidemem. Yani gitsem de gidemem. Dolayısıyla dönmedim de. Onlar lafın gelişi. Yani döndümler felan. Çünkü istesem hepsini silerim. Silersem gitmiş olurum. Silmezsem dönmüş olmam. Demek ki duruyorum öyle. Herşey yerli yerinde bence. Sence? :)

Hoşbulduk

Aylin Balboa dedi ki...

Hacı abi senden bir ricam olacak. Hani tıklayınca random yazı çıkaran aparat var ya, (bkz: benim blogdaki "lalettayin" şeysi) hah işte ondan yerleştiriversene bir köşeye. Arada gelip yazılardan fal tutarız. Ya da bakarız. Ya da ne biliyim işte.

Çok sevinçlendim la :/

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Koyayım yavrum. iyiymiş. kodu ney? html felan eheheh yolla

peki benim kaybolan aparat ne olacak? onu da bul bana

Aylin Balboa dedi ki...

Ya godunu bilmiyom ben o şeyin, head'li body'li bi şeylerdi böyle :/

Bu arada benden duymuş olma ama senin o aparat için de şöyle böyle olmuş diyorlar.

Jondaff dedi ki...

mad men'i iki yıl keşfettim ben. hep karizma insnalar geziyor ortalıkta. artı sigaraya başlamak ve 60lı yıllara hayran kalmak için iyi bir fırsat. sigaranın yakıştığı erkek de hakketten yakışıklı oluyor yani.

mybraveface dedi ki...

sevgili t&t,

simdi sana cukurovali alinganligi gosterecem...ama sonra toparliycam durumu.

simdi, biz adam degil miyiz ki, eksi sozluge donecem diyon? hii? bizim okumalarimiz, takiplerimiz yeterince popularite kazandirmiyor, kurtarmyor mu diyon yani sen simdi?

adi diyelim ki oyle olsun...

eger senin her gun, surekli yazmana vesile olacaksa, hadi biz adam olmaayim da sen eksi sozluge don, biz de konu mankeni olalim.

hic onemli deel, ben sana soyliyim.

bu populerlik, toplum ilgisi falan, sonunda vittirivizzik isler, bunu sen de biliyon t&t...

adamin yeri geldiginde ossurugunu dugumlerler t&t...hani az biraz cukurava kulturu almis adamsin sen...

saygilar und sevgiler..hersliche grusse und kusse...

tA dedi ki...

tebrikler.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

rica ederim