16 Ocak 2010 Cumartesi

TÜRKLERİN VİZESİ KALKTI !!!


Ruslar hem siklerimize vize ismini takmış hem de kaldırıyor dostlarım. Tüm yurtta şenlik ateşleri, tüm yurtta halay. Vizesi kalkan tüm gençlerimiz şimdiden gugıl örtden şehirler kasabalar bakıyorlar yerleştirmek için kendilerini. Dün sabah bizim mahallede tüm erkekler sevinç içinde tokalaşıp öpüştüler, birbirlerini tebrik ettiler, vizelerini tokuşturdular. Marketlerimizde bal kalmamış.

Ben diyorum ki zamanında Rus kızlarının resimlerini gösterselerdi bizim dedelere resmen sosyalist olurduk anında. Yemişlerdi o zaman Sam amcayı da Marşal yardımlarını da. Çünkü biz vizemizin doğrultusunda giden bir milletiz, kim vizemizi kaldırır ona gireriz ve o yüzden hafif sağa yatık kanımca rotamız. Bye for now...

7 yorum:

murat selvi dedi ki...

google earth ahaha

Darkohl dedi ki...

nerde kuku meme orda çük, fotoğraftaki gibi hatunlar vize kaldıranlar olarak görülüyorlar Türkiyede. Kızını kardeşini bu şekilde görmeye tahammül edemeyecek olan vizelerde hayallere olan özlem doğuyor anında.

Adsız dedi ki...

ben kendi vizelerimi kaldırdım ve beklemedeyim.

bana geri dönün. okey.

soğuk denizlere öıkma isteği dedi ki...

resmin altındaki petersburg-logging.com sitesine girdim. tam bir hayal kırıklığı...bize bunu yapmamalıydın t&td...kalkan vizemi yaktım haybeye...

Adsız dedi ki...

"çıkma isteği" de diyebiliriz...

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Katılıyorum sana Darkohl,


Sevgili soğuk denizlere öıkma isteği,

intimcity.ru burayı dene bence.

YILGÖR DEMİRTAŞ dedi ki...

Çük ve vize. Rusyanın kaymağı gitti. Siz gidin de görün rusya neymiş. Paran varsa çükün de girecek yer bulur ama paran yoksa dimdik gezersin öyle. Rus karıları mallarını açtığı gibi gözlerini de açtı.
Gidin gidin, kim kime giriyor, kim kimi düzüyor görün.