4 Aralık 2010 Cumartesi

TARKAN NEDİR O ÖNÜNDE SARKAN?!



Evet dostlarım. Tarkan'ı bilen bilir. Gergedan fotoğrafcısı. Bir ara fındıkkıran felan diyerekten bizi dünyada temsil ettiği iddia edilen şarkıcımız Tarkan. Şimdilerde ise ben ne yaptığını bilmiyordum ki bu kuvette fotoları çıktı piyasaya. Meğerse yıkanıyormuş bunca yıldır demek ki. Turkish hamam felan. Bi de yeni albüm yapmış ve o yüzden fotodaki İsveçli afeti devran ile çıplak kuvete sokmuşlar bunu.

Şimdi allahaşkına soruyorum size, bu ne saçma bi foto? Bir erkek şu öndeki hatunla aynı kuvete ve çıplak girecek ve arkadaki Tarkan gibi ifadeler verecek? Böyle erkek olur mu lan? Bu fotonun bende uyandırdığı intiba sanki Tarkan kuvete girmiş tek başına keyif yapıyormuş sonra birden bu kızı üzerine atmışlar da Tarkan da sinire kesmiş ah benim başıma gelenler diye sinirlenmiş. Yahut komple fotoşokla yapılmış kız ayrı Tarkan ayrı zamanlarda kuvette takılmış. Sonradan üst üste bindirilmiş. Ya da Tarkan'ın yerine kıllı bir karı sokulmuş kuvete. Kafasına da Tarkan'ın kafasını şoklamışlar. Ben böyle şey görmedim...

Ya bırak Tarkan ya! Sen bizi temsil etme arkadaşım. Bu ne ya :((( Aaa? Bi dakka Tarkan'ın diğer eli kayıp???!!! Yoksa bizi mi temsil ediyon Tarkan o elinle! :))) Helal be koçum yürü be! Kim tutar seni! Vay piç :)))Resmen temsil-i erkek!!

4 yorum:

purplelife dedi ki...

Çok dikkatlisin:)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Teşekkürler. Genel özelliklerimden biridir dikkat...

Missipipi dedi ki...

peki bu kadının memintoları neden açıkta.yıllar önce tarkanın öpüşürken dili gözüktü diye taşlayanlar şimdi neredeler

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Missipipi,

Meminto derken? Evet neredeler o kişiler ben de çok merak ediyorum!!!