2 Ocak 2009 Cuma

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM !!!!


SEVGİLİ HİTİTLİLER! ANKARAYI BÖYLE YAPACAM !!!! BU RESMİ BEYNİMDEN ÇEKTİM. DÜŞÜNCELERİMİN ARASINDAN. ÇOK GÜZEL BİR ANKARA PROJESİ : ))))))))))))))))


- Düşündüm hiç bir eksiğimiz yok. Hatta fazlamız var. Ben de ota boka sırıtabilirim, ben de demagoji yapabilirim ve ben de istediğim yere viyadük, höyük yapıp, Çatalhöyüklere tükmük saçabilirim. Benim de bıyıklarım var! Dörtgözüm! Diyorum neden olmasın? Halk bunu istiyor çünkü ve eğer ki halk istesin bokumu bile yerim!!! Dolayısıyla bağımsızım ve adayım!!! % 65 bekliyorum sevgili Ankaralı oy tabanlarımdan. Mükerrer ve sahte oyları da hesaplarsak % 62 de I. Melih alsa % 36 da Karayalçın alsa diyorum ben bu işi kazanırım. Hesap ortada çünkü. Matematik gibisi yok. Siyasette bu da mı başıma gelecekti ama ne yapalım, kaderde Ankarayı yönetmek de varmış deyip sineye çekeriz di mi lan Tylercıım?
- Yürü be! Kim tutar bizi. Valla benim oyum da sana Travisciim
- Benim de oyum sana Tylercııım
- Bak daha şimdiden 2 oyumuz oldu aklsjdhkasd
- Ankara nın su problemini Erikliden çözecem. 444 0 222 yi arayıp Ankaraya 25086 tane damacana siparişi veririm olur biter. Mis gibi su. İçimi de hafif, ph dengesine ise diyecek yok. : ))))))))
- Bravoooo!!!
- Çarpık kentleşmeyi ve gecekondu problemini ise duvar kağıtları ile çözecem. Evlerin tüm dış cepheleri ni yani kırmızı kiremitleri, sıvaları villa desenli duvar kağıtları ile kaplıcam. Böylece tüm gecekondu mahalleleri olacak mı sana Orange County ??!!! Olacak ve inanılmaz! Gecekondularda yaşayan insanlarımızın da yüzlerine profesör, yazar, sanatçı, ekonomist maskeleri taktırtıp gezdirecem ki eğitim bazında da tüm insanlarımız master derecesine gelecekler. Yollarda insanlar birbirlerine lö gut morning yahut bonsuar matmazel felan diyecekler. Hodri meydan!!!! : )))))))))))))))))))))))
- Ankara seninle gurur duyuyor ! En büyük Travis başka büyük yok! Şampiyon yap bizi, götümüzden sik bizi!!!
- alksjhdlkajsd Allah belanı versin Tylercıım hahhaha senin gibi oy tabanı olmaz olsun. İnsanı vezir edeceğine rezil ettin. Sana şu an gülümsüyorum... : ))))))))))))))))))))))))))

39 yorum:

dchetin dedi ki...

başkanım bu esenboğa tarafından gelirken evler yıkıldı minareler kaldı.

onları ne yapmayı planlıyorsunuz?

birbirlerine bağlayıp otoban filan?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili dchetin,

Şu an için adaylığımı İstanbuldan koyduğum için Ankarayı tam bilmiyorum. Ama eğer sevgili esenboğa yolundan gelirken öyle şeyler olmuşsa derhal orayı venedik yaparım!!!

Saygılar,
t&t

Not : bana "Başkanım" diye hitap etmen ise gözümden yaşlar akıttı. Yani??? Ankaranın taşına bak, gözlerimin yaşına bak sevgili oy tabanlarım : )))))))))))) Resmen gönül koymuşum ben bu işe : ))))))

Emre A dedi ki...

abi sırf size oy verebilmek için ankara'ya göçüyorum yarın beynimle birlikte!!!!!!!!!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili radioheadbanger,

Yüreğine sağlık. Yalnız 3-4 mahalleden ikametgah açtır da oya oy demeyelim : ))))))))))))))))))

dchetin dedi ki...

başkanım,

büyüklüğünüz ve beyin çalışma hızınız artık gözümde 65 kat artmıştır.

o ne vizyon o ne ileri görüşlülük o ne doğubatı sentezi...

vay be.

türkiye seninle gurur duymalı.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili dchetin,

Yüreğine sağlık. Bence derhal benim aday olduğumu arkadaşlarına yay. Onlar da başkasına yaysın. Oy tabanlarım geometrik dizi şeklinde artsın.

Saygılar,
t&t

indian dedi ki...

Sayın başkanım beni park ve bahçeler müdürü yapın . Benim de değişik düşüncelerim var Ankara ile ilgili . Çok değişik ...

Adsız dedi ki...

Başkanım,

Canı gönülden kutlarım! Ben de propaganda konuşmalarınızın son okumasına talibim, haşa ihtiyacınız olduğundan değil ya, böyle ufak tefek işlere vaktiniz yetmez, ey yüce adam!

ziggytheking dedi ki...

Başkan hazretleri,

Göççek'ten eksiğin ne ki! Angaragücü'ne en hasından bir 10 numara transfer edersen oyum senindir!

Adsız dedi ki...

başkanım,

her zaman hizmete varım, yanınızdayım... yolunuz açık olsun... mahallede yaptığım anketlere göre en yakın rakibine % 59 fark atıyorsun başkanım... taylar başkan gelecek, dertler bitecek... ankara seninle güzel...

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili indian,

Kendine mükemmele çok yakın bir görev seçmişsin! Parkları bahçeleri bir kızılderiliden kim daha iyi sevk ve idare edebilir? Bir diğer kızılderili. Oyum sana!

Sevgili aleppod,

O me kıytırık bir görev?!! Seni büyükşehir belediyesi felsefe dairesi başkanı yapacam. Zira orman değiliz artık milli parkız.

Sevgili ziggytheking,

Saat başına 350 yüro çaksam her birinize al sana Ribbery gecekondu önünde yumruk şov yapar. Tanıl Bora yı Ankaragüçlü yapacam!!!

Sayın gofret beyin,

Sanırım sen Tayyar Altıkulaç'ı destekliyorsun. Kıllandım birden. taylar başkan kim allasen?!!

!!!

Sevgiler,
t&t

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili ziggytheking,

Saat başı derken doğal gaz saatlerinden bahsediyorum sayaç diyorum.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

ankarada olsaydım oyum kesinlikle size olurdu sevgili travis ve tyler... başarılar diliyorummm ehehehhehhhehhe

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili ne ben olabildim ne de başkası,

Herkes aynı lafı söylüyor, ah işte yine aynı sorun. Ankarada olsaydım. Demek ki kimse Ankarada değil ondan sürekli bu i. melih gökçek kazanıyor seçimleri. Ben de sırf bu yüzden Ankarada olmayarak aday oldum! Ben de Ankarada değilim ama adayım işte bal gibi!!!

Saygılar,
t&t

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

sevgili t&t ben de antalyadan bi yolunu bulup sana oy veriyorum ki bu İ. Melih Gökçek seçilemesin.
sevgiler.
hopçikiyaya

Adsız dedi ki...

travis daha klasik bir belediyecilik anlayışına sahipken, tyler ın ise daha radikal ve agresif bir tarzı olacağını düşünüyorum. yönetimde bu şekilde bir sentez sağlandığında ise ankara neden bir malezya olmasın değil mi ya da oslo

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili adsız,

Aynen öyle. Travis daha klasik ve geleneksel bir yapı bozumcu, tyler ise direk dekonstrüktivist! Herşeyin beklenmesi lazım benden. Kim bilir belki de Mardin yapacam ANkarayı! Kimbilir. Olof Palme!!!

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

müstakbel başkanım,
çok sakin oy vereniniz olarak yiyecek ekmek, yakıcak kömür, içecek su bulmakta dahi zorlanıyoruz. bu dertlerimize hangi ara, nasıl çözüm bulacaksınız. burada ibnmelih varken işiniz zor çok zor gözüküyor. selametle

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili adsız, (neden adsız ki? )

Bu konulara diğer konuşmalarımda seslenicem. Çünkü buradan cevap verirsem halkı gaza getirecek konuşmalarım kalmaz.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

taylan başkanım ben hem seçme hem de seçilme hakkınızı kullanmanızı sonuna kadar destekliyorum. biliyorsunuz ki bu devirde dış mihrakların desteği olmadan seçim kazanmak zor.guimaraes den kendim ve portekizli arkadaşlarım la elimizden geldiği şekilde size yardımcı olmaya hazırız. güçlüsüzün yanında güçlünün karşısında olun, yetim hakkı gözetin.
saygı ve sulhla ;

--kenny--

Adsız dedi ki...

şahsınızı tanımam etmem, danışmanlarım internette sörf yaparken bulmuşlar blogunuzu..beni de konuya ilişkin bilgilendirdiler..önce güldüm, ki genelde güleç bir insanımdır, belirttiğiniz üzere ota boka gülerim..sonra dedim ki, 'niçün ben bunun da balonlarını patlatmayayım?'
balon 1;
demişsin ki su problemini damacana ile halledeceğim..yav bırak bu işleri..dama-cana geleceğine mala gelsin..nası espri ama?ehiehiehieheii..paaatt!!!bu balon patladı, bu biiir!
balon 2;
yine demişsin ki, çarpık kentleşmeyi duvar kağıdıyla çözeceğim..aslında bu benim de aklıma yatmadı değil..iyi fikir iyi..bunu bi ara görüşel..PAAATT!! ay elim kaydı ehiehieheiehi...muzip, şakacı bi insanım kabıma sığamıyorum adeta..neyse bu da böyle patladı aradan çıktı..sen de aradan çık..ankarayla aramdan çık..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili adsız kenny,

Portekizli hemşehrilerimin yanımda olduğunu hissetmek kendimi Boluda hissettirdi o derece. Ankaraya çok az kaldı bence : )))

Sevgili i.melih,

O patlattığın balonlar değil senin ergenlik sivilcelerindi ah ah ah kırmızı bayrak yeşil kitap! Saklanmayan ebe! Ama sana Hayko Cepkin ile gelicem! Bittin olm sen! Ankara benim ile devinecek!

Saygılar,
t&t : )))))))))))))))))))))))

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
bugünkü yazımda "godot aday olsun ona oy vereceğim" demiştim ama aday siz olursanız işler değişir. yalnız erikli reklamı aldığınız da gözümden kaçmadı doğrusu, erikli'yle alakanız nedir, açıklayın. daha yolun başındayken bir mal beyanı da yapın isterseniz. ne demişler, yiğidin malı meydanda olur.

not: dilerseniz basın danışmanınız olur, bu tür sıkıştırmalara sizin için cevap veririm. maaş konusunu siz, ben, erikli oturur konuşuruz.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili vaziyet,

Kabul ettim önerinizi, buyrun cevap verin sorunuza.

Saygılar,
t&t

b. dedi ki...

çok çakalsınız sayın travis ve sevgili tyler. isterseniz isminizi sayın carlos ve sevgili ramirez olarak değiştirin. maaş konusunu konuşmadan olmaz.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Frederick Forsyth ?

b. dedi ki...

o da olabilir, düşündüm de daha gizemli, kesin kazanırsınız sayın frederick ve sevgili forsyth.

Adsız dedi ki...

ergenlik sivilcesi mi??
kocaman adamım lan ben! bıyığım falan var böyle.. ayboluyor..lütfen..
ayrıca gel.. değil hayko kiminle istersen gel..allahı var çocuk da güzel okuyo gırtlaktan..ne olursan ol yine gel..kendine gel..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Terledin hğa! Mendil versinler mi?

askljhdklajsdlkjasd

Adsız dedi ki...

ne münasebet! halaybaşı?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Noldu kız şıllık? lkajshdlkjasd halay başı felan. Sorry dude ben demedim bunu, Dengir Mir Mehmet Fırat dedi.

aşkın dedi ki...

Kahretsin.Ben sizi Adana'dan bekliyordum.Desenize I-touch yine seçilecek.Bu vaatle yarışmak zor, siz de haklısınız.

http://www.guncel.net/ea/30690

Adsız dedi ki...

çarpık kentleşme yetmiyormuş gibi bir de çarpık çiftleşme ... pissmi töbe

Adsız dedi ki...

cık cık cık!
seviyenizi yüce türk halkının takdirine bırakıyorum..

tyler siyasette yeni..

Baran Doğan dedi ki...

Sevgili Travis,
New York şehrinde yaptığın ufak çaplı temizliği Ankara'da da yapar mısın? Pufff!

Adsız dedi ki...

sevgili taylan biraderler ;

bu sefer bir isimle geri döndüm. neyse. projelerini bir kez daha okudum ve resmine bir kez daha baktım ve bir seçmen olarak senden birtakım şeyler istemekteyim.

1- altgeçit-üst geçiy- yonca - dönmedolap vs ile trafik problemini çözülmez. bilgi-bilişim çağındayız direk portal istiyoruz, ışınlanmak istiyoruz.

2- belediye bülteni yerine playboy dağıtılsın, direk çöpe gitmez en azından.

3- ankaraya deniz yapılsın.

3- belediye otobüsleri kaldırılsın, yerine vapur konsun. evet, para kalksın takas sistemi dönsün gibi ütopik duruyor, ama değil, denizi olan bir ankarada vapur şart. olmadı gemiler karadan yürür, sonuçta 900 kusur yıl önce olmuş, bugunun teknolojisi ile daha rahat olur.

4- saat burada 4 oldu. şimdilik bu kadar. aklıma gelince bir 4. madde daha olacak.

ayrıca bugunku görüşmelerim neticesinde şunu söyleyebilirim ki portekizdeki cabo verde li vatandaşlar tarafından bile desteklenmektesiniz. portekizdeki örgütlenme tamam gibi. yeter ki isteklerimiz görülsün, sesimiz duyulsun.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili aşkın,

O da olur! Nasılsa iki kişiyim. Önce şu Ankarayı kazanim de bakarıs i pod un işine

Sevgili huissi,

Öncelikle who r u? Ne demek istediğinizi anlamadık! Lütfen misallerle kuvvetlendirin anlatımınızı!

Sevgili Marlonbarando,

Of course!! Call me killer please!

Sevgili kenny g,

Hepsini yaparım, hiç sorun değil. Sen şimdi bırak Portekizi. Yeter orayı bağladık işte, vakit kaybı. Benelükslü oy tabanlarıma geç. Lobi kur orda, güçlendir.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

fotoğraftan anladığım kadarıyla sevgili ankaralılarımızın yüzyıllardır hasret kaldığı deniz olayını da çözeceksiniz. helal olsun!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba,

Senin gibi dikkatli oy tabanları harcanıyor bence. Seni gözlemevi müdür ve aynı zamanda büyükşehir belediyesi su topu takımı kaptanı yaptım.

: )))))))))))))))))))))

Saygılar,
t&t