29 Ocak 2009 Perşembe

DOKTOR JIVAGO IS LOST !

SEVGİLİ DOKTOR JIVAGO! ÇOK TEŞEKKÜRLER! HER ZAMAN HATIRLANACAKSIN! KİŞİSEL TARİHİMDE BENJAMIN LINUS NE KADAR YER EDECEKSE, SEN DE O KADAR EDECEKSIN. YOLUN AÇIK OLSUN...







NOT : GELİYOR LOST YAZIM...

5 yorum:

kaba şimşek dedi ki...

lost izlemiyorum ama elbet bi çevirisinden faydalanmışımdır. o sebepten, benden de bi teşekkür çalışır.

Adsız dedi ki...

Bir ara izlerken "neden" anlamına gelen bir kelimeyi "Niyçün" şeklinde çevirmişti Doktor'cuğum.

Kendisini öyle sevip sayıyoruz ki, özel bir koli hazırlayıp içerisine anzer balları, cevizli sucuklar ve muhtelif pastırma vesaire koymayı düşünmedik de değil. saygı olayı. emeğe..

güle güle doktor, merhaba ceren. ceren kim ya hu? allah söyletti :(

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Yine mi Freud sürçmesi Adnan? Ceren?

Adsız dedi ki...

freud mu sürttü ceren mi sürçtü anlamadım ki abi bu âlemden %100 bir şey :) ama lost güzel. sorular cevap buluyor, iyi bir şey. yazısını bekliyorum ben, kendi adıma, kendim için (:

bir yazı vardı, hatırlıyorum. sanıyorum ki 4. sezonu anlatıyordu, size laflar hazırladım son of biçız diye başlayan (: işte öyle gümbür gümbür bir yazı yazarsan abi, ankara halkı da yanımızda olur.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Adnan,

Haklısın artık tıkır tıkır ilerleyen bi action dizisine döndü loadt. Yazmak istiyorum tabi de artık yazacak birşey yok ki Lost hakkında. 4 üncü sezon başında diyeceklerimi demiş idim hala bi gıdım ilerleyemedim kendi teorilerim açısından. Bu yüzden yazı yazamıyorum. Yani geçen sezonun başında yazdığım Lost yazısında ki kendisi The Dark Tower serisini okuyup bitirmeme de tekabül eder, demiş idim ki "Jack gözlerini ormanda açacak, sahile doğru koşmaya başlayacak. Finali budur bu dizinin." Açıkçası hala oradayım ben ki gidişat da öyle duruyor : )

Ama Lost yazısını sanıyorum yazmam lazım. Epey bi talep var e-mailime de düşen : ))

Saygılar,
t&t