29 Ocak 2009 Perşembe

I WANT TO BE SOMEONE WHO BELIEVES...


Yıllar önceydi. Dostumla güneyin meşhur tatil beldelerinden birinde bir barda biralarımızı yudumlarken, endamları bizim kızlara hiç benzemeyen ecnebi kızları izliyorduk. Benim güneye ilk inişimdi. Şaşırmıştım. Oynayışları, kıyafetleri, hal tavırları çok alışılmadıktı. O zamanlar mtv yoktu. Sürekli her açıya kafamı çevirmeden bakmaya çalışmaktan mütevellit, kafatasımın içinde gözbebeklerime ait olan oyuklarda duruşlarını komple hissedebiliyordum yuvarlak bir sızı ile. Dostum 4-5 metre önümüzde oynayan bir afeti devranın kendisine sürekli baktığını söyledi. Ben de baktım, hakkaten kız gözlerini dostumun gözlerinden ayırmıyordu. Çıplak ayakları ile bedenini dansın kıvrak melodilerine teslim etmiş fakat gözlerini de dostumun gözlerine mühürlemişti. İnanılmaz vücudunun her kıvrımı üzerindeki ilk çağ entarisinden belli oluyordu. Dostum doğal olarak daha fazla bekleyemedi ve kızın yanına gitti. Bir süre kızla konuştu. Yalnız olan bitende bir gariplik vardı, kız onunla hiç konuşmuyordu, dudakları oynamıyordu, adeta duymuyordu. Kızın yüzünü görebiliyordum çünkü dostumun kafası kızın göğüsleri hizasındaydı. Kız biraz uzundu. Sonra geri döndü dostum. Ne oldu dedim. Bana bakmıyormuş dedi. E ama hala sana bakıyor dedim. Bak şimdi deyip 5-6 metre uzağa gitti. Kız dostumun az evvel boşalttığı hacim doğrultusuna bakıyordu. Transa girmiş gibiydi. Dostum yanıma geri geldi. Gördün mü dedi. Gördüm dedim. Bira bardaklarımızı birbirine vurduk. Fondip yapıp dışarı çıktık bardan.

Sokağa çıkar çıkmaz, Oha! Soldan geçeni gördün mü dedim. Gördüm dedi kafasını sola çevirmeden. Gözbebeklerim acıyor, fonda Mr. Jones çalıyordu, yıllar önceydi...



Not : Bahis konusu kızın fotosu.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

ne hoş erlleri var.

b. dedi ki...

değerli travis ve sevgili tyler;
hikayede "dostunuz" bir üçüncü kişi mi var, yoksa olay yerinde sadece ikiniz mi vardınız? zavallı kızcağız acaba hanginize bakıyordu, travis'e mi? yok yok tyler'a. olayı bu açıdan ele alınca birden aydınlanır gibi oldum. yoksa olmadı mı? kafam karıştı. yoksa "o zamanlar henüz tyler yoktu" mu?

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Adnan,

Lütfen "erller" konusunu netleştiriniz. Meraklar içindeyiz.

Sevgili vaziyet,

Sanıyorum o zamanlar henüz Tyler yoktu lakin yine de yanımda dostum vardı. Bilmem açıklayıcı oldu mu?

Saygılar,
t&t

aşkın dedi ki...

''Anlamıyorum ki neyime bakıyor, göğüsler tahta gibi, ellerim babaannemden yadigar.Hııı, sakın ben Kate Moss olmayayım?''

Adsız dedi ki...

Yıllar önce dostumun bana söylediği bir söz geldi aklıma ;
" olm kızın parmağında yüzük var. "

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili aşkın,

Evet daha sonra ünlü bi manken olmuş kız sanırım.


Sevgili suramako,

Bar ortamı karanlık ortam, görememiştir dostum. hem sağ elinde yüzük ehehhe

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

Eller yazmaktan korkuyorum.

Güzel bir çift el gördüğümde, sendeleyip "erller" yazıyorum, buna engel olamıyorum. Şimdi yazabildim çünkü onları görmüyorum, yeni pencere açıldı, buraya yazıyorum yazacağımı.

Şimdi abi bu Freud ibnesi diyor ya "senin yazarken yaptığın yanlışın bir anlamı vardır" diye, belki doğru söylüyordur. Yani abim, bir kadının ellerini tutamazsın, ve sonra her şey "yalnış" olmaya başlar. İşte hikayenin özü bu biraz da.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili adnan,

Freud zamanında klavye yoktu, typo da, rahat ol ehehe

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

:(((

aşk olsun abi,
Enigma'yı nap'caz peki?

http://w1tp.com/4sale/4319h.jpg

[sanırım sürdürmeye zorluyorum, ehehheu]