20 Ocak 2009 Salı

SEVGİLİ HİTİTLİLER! ANKARA İÇİN BOMBAMI PATLATIYORUM! PAAAT! : )))))))


Merhaba sevgili oy tabanlarım,

Malum önümüz kriz. Bendeniz de her yere cv imi yolluyorum. Nolur nolmaz. Hepsi de bana cevap veriyor, e-mail atıyor. Herkesin veri tabanlarında artık ben de varım sevgili oy tabanlarım. Şu an için gerek yok dediler. Dolayısıyla size de cv imi yolluyorum : ))))))))))) Talibim Ankaramısa.

Sevgili Hititliler vaatlerimi bir bir sıralama vakti geldi de geçiyor bile! Hemen vaatlerime giriyorum zira vaatsiz bir lider mankensiz bir feşın tv ye benzer. Ne o ölee!

İstanbul’un en çok sevilen özelliğini Ankara’ya dönüşü yapacam, yapacam bunu ! İnsanlara “İstanbul’un en çok neyini seviyorsunuz?” sorusu yöneltildiğinde “Ankaraya dönüşünü” cevabını yapıştırmalarını sağlıcam. : )))))))))))) Bu konuda çalışmak üzere 8 tane Harvard Hukuk mezununu işe aldım. Hepsinin de G sınıfı ehliyeti var, okumuş çocuklar. 28564 tane de gözü yaşlı aldım. 24 saat boyunca Ankaranın taşına bakıyorlar. İşte biz böylesine sevdalandık Ankaramısa sevgili Hititliler !!! Doğalgazı kaldıracam ! İnsandan daha doğal ne var? Hem de beleş! Kimsenin içi kararmasın sizi kendime sakladım, hepsini ben hesapladım.


Yeri gelmişken sevgili Obama ya da buradan sevgilerimi yolluyorum. Tebrikler dostum : )))) Aynı kaderi paylaştığımız çok belli. Ben de seçimi kazandığımda Kızılay meydanında o şekil bi organizasyon düşünüyorum. Sehpanın altında üstünde artık neresi olursa her yerde oy tabanlarım olur negsel : ))))))))))) Ben de konuşurum atarım tutarım. Dünyanın önderi geldi, nükleerden ben kurtaracam, sarp kayalıkların kenarından gelin yürüyelim çünkü atalarımız da böyleydi, Müslümanlar sizin ilacınız benim, gelin efendi olun felan diye zırvalarım!!!... ???????... !!!!!!!!!!!!... Ama artık daha fazla dayanamıcam sevgili Hititliler!



Bir mesajım var sana Obama! Hani diyosun ya dünyanın her yerine barış getiricem! Olm bak çok açık konuşuyorum siz o USA dediğiniz sınırlar içinde durun, hiç dışarı çıkmayın tüm dünyaya barış o dakka gelir olm! Delirttiniz lan beni! İki tane partileri var! Zırt öbürü gelir zort diğeri sanki bana bi farkları varmış gibi, sanki onlar yönetirmiş gibi! Savaş tüccarları! İsrail yıllardır ürettiğiniz silahları bombaları bitirecem diye ne hale geldi adamlar! Ama yok bi türlü bitiremiyor! Daha adamların bir bombası Filistinlilere doğru giderken, daha havadayken 5 bomba daha satıyorsunuz adamlara. E İsrail de naapsın? Yeni 5 bombası olmuş atıyor! Senden dünyaya barışı getirmeni isteyen mi oldu olm? Ne sanıyosunuz olm siz kendinizi? Alla alla! Her yeri siz bombalarsınız ondan sonra da 2 milyon kişi toplanmış abuk subuk alkışlar, yok duygusal anlar, yok dünyayı kurtarmalar, yok uzaylıya göz dağı vermeler! Siz kimsiniz olm? Dünyanın sahibi misiniz? Şu hale bak! Oy tabanlarım önünde rezil oldum işte sizin yüzünüzden: (((((((((((( Özür diliyorum sevgili Hititliler. Gençliğe hitabemi burada noktalamak durumundayım. Daha fazla konuşamıcam. Tüm Ankaralılara yeşil kartlar benden! Green card değil! Yeşil kart! Gitmeyin oraya. Bye for now, vote for me, things gonna change beybs…

20 yorum:

VincentVega dedi ki...

voyt for tirevis. let it bii

Adsız dedi ki...

fena mı oldu obama'nın gelişi, hiç yoktan tutunacak bi dalımız oldu.

Adsız dedi ki...

dikkat et de yanlis dali tutmayasin..herif nede olsa zenci

adsiz

alen dedi ki...

abi işin geyik kısmı bi tarafa son paragraf güzel bir ayar olmuş amerikaya ve amerikancıklara. tez zamanda senin gerçek politik ve dünyevi düşüncelerini görmek dileğiyle. fikirlerine önem veren ahmet selçuk ilkan ihl si 10 a

Adsız dedi ki...

Hititlilik önemli mevzu abi nihayetinde. Şimdi bu Amerikalılar tamam teknoloji filan ama, karizma sıfır. Var mı senin Şuppiluliuma gibi imparatorun? yok. işte bu yüzden abi, yani böyle oluyorlar, garip, kekremsi, ezoterik..

http://media-2.web.britannica.com/eb-media/95/118095-004-E9D5AC09.jpg

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili VincentVega,

Many thanks for your televoting.


Sevgili alen,

Benim gerçek fikirlerim ve politiklerim her bir kelimeme sinmiştir. Teşekkür ederiz.

Sevgili adnan,

Öncelikle seni çok gözüpek gördüm bilmem yanılıyor muyum? Sonralıkla kesinlikle sana katılıyorum. O kadar haklısın ki haktan akdoğan dahi sana uzaylı diyemez. Hem Don Kişot ve yel değirmeni dururken di mi ama?

Saygılar,
t&t

kaba şimşek dedi ki...

o değil de filmlerde falan hep görüyoruz bu amerika'da vali'yi halk seçiyo. ne acaip memleket. bazen inanmakta güçlük çekiyorum ben.

kaba şimşek dedi ki...

ha bir de şey var, hayatta hala anlamadığım iki şey var, ikisi de amerikaya has. biri beyzbolun kuralları, öteki amerikan seçim sistemi.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşek,

Hayatta iki şey dışında her şeyi anlamış olmana çok şaşırdım. Bir ara görüşmek isterim sizinle. Hayat hakkında size sormak istediğim 73294823847623847234 tane soru var çünkü : ))))

Saygılar,
t&t

Jondaff dedi ki...

yazınızın sonlarına doğru bir genç şair sinan isyankarlığı fark ediliyor, amerika'ya muhtıra vermişsiniz adeta. tebrikler. sanatçıları da kampanyanıza katmanızı destekliyorum. sonuçta chp de tuğba özay adlı yazardan faydalandı.
tabanınıza kuvvet

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Jondaff,

Yüreğine sağlık. En verimli oy tabanlarımdan birisin resmen : )

Bir de tabi ki sanatçılarla kol kolayız. Ajdar ı yanımda getirip halkın ortasına atmayı planlıyorum.

Saygılar,
t&t

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
etik gereği bildirmek zorundayım, artık sizinle çalışamayacağız. esenler belediye başkanı adayımız zachary bey ile anlaşmış bulunuyorum. esenler'den esen rüzgarla ankara'yı da alacağız inşallah!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili vaziyet,

Esenler Ankara mı? Neresi o?

kaba şimşek dedi ki...

bu arada blogunuz taban içinde kaldı bilmiyorum farkında mısınız sayın travizler? oy tabanı, veri tabanı, düz taban falan. bu ne hal kuzum?

AAAA dedi ki...

sevgili travis and tyler durden,
soyu hititlerden gelen biri olarak, leblebi konusunda çok mağdur olduğumuzu belirtmek isterim. bu mühim konuya el atmanız bütün hititlileri mesud edecektir. milli yemeğimiz olan leblebinin bugün geldiği nokta bizleri üzmekte.

obama'ya benimde bir çift lafım olacak, olm hititliler olarak yeniden toplanıyoruz, ve dünya'ya gerçek barışı biz getirecez, efendi olun biraz.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşek,

Öncelikle fikirlerimiz taban tabana zıt. Tek ortak paydamız sizin de oy tabanım olmanız ki bu yeterli benim için. Sonuçta deve tabanı bitkimi balkona atmış olmam onu sevmediğim anlamına gelmez. Son bir soru size! Düz taban kim? i.melih mi?


Sevgili slum,

Öncelikle tam bi Hitit beyefendisisiniz. Nerde o eskiler etc.

Ayrıca leblebi konusunda nası bi rahatsızlığınız var anlamadım. Geçenlerde eski Hititlilerden Çorumlu bi oy tabanım bana kırmızı biberli leblebi getirdi. Afiyetle yedim. Bence leblebi hükmünü sürüyor. Kimse karışamaz !!!

Saygılar,
t&t

kaba şimşek dedi ki...

sevgili travis;

karadenizli çiftçi arkadaşlar, seçilirseniz fındık alım taban fiyatlarında iyileştirmeye gidip gitmeyeceğinizi öğrenmek istiyorlarmış. elçiye zeval olmaz. köylü milletin efendisidir.

sevgiler
kaba

kaba şimşek dedi ki...

yalnız şu an bir ikilem düştüm sayenizde sayın travis. obama seçildiğinde, hürriyet'in falan sitesinde ingilizce yorumlar yapanlar vardı, obama'a nasihatler vermişlerdi falan. işte ortadoğuda barış şart, ırak'tan çık hacım bence mealinde. şimdi sen de türkçe ihtar çekmişsin (hep bu kalıbı kullanmak istemiştim, hukuk okuyamadığım için kısmet bugüneymiş) ben bunlardan hangisi daha mantıklı karar veremiyorum. sizinki eminim alt metninde dil emperyalizmine bir karşı çıkış, bir başkaldırıdır lakin... dedim ya karar veremedim ben.

aşkın dedi ki...

Amerika 300 milyon, dünyanın geri kalanı 5,7 milyar kişi.
Kime kızmak gerek?

ti esti to dedi ki...

peki ankaraya deniz getirme işini erteliyorsunuz sayın travis. bu konuda neler söyliceksiiz merakdan kurum kurum kurudum. bu arada kurum demişken kurumların doğalgazını bedava yapacak mısnız. ya da esenler garajı gibi harika bir garajı ankarada ne zaman görebilcez. saygılar sevgiler.