30 Mart 2009 Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DÜŞTÜ! AMA SİZİN ÜSTÜNÜZE DÜŞTÜ !!!



İNŞALLAH ALTINDA KALIRSINIZ! İNİM İNİM İNLERSİNİZ ENKAZ ALTINDAYIM DİYE! KAFANIZA OY SANDIĞI ÇARPSIN UMARIM! ELİNİZİ OY KAĞITI KESSİN CIRT DİYE! SEVİYESİZ, TAKİYECİ PİÇLER!

Sevgisiz oy tabansızlarım!!! Sırtımdaki kamburlar! Suyumdaki Arsenikler ! Suratımdaki sırıtışlar! Badem bıyıklarım! Dantelimin kaçtığı yerler! Neron kılıklılar !!!

Evet ! Bitti işte seçim. Oy sayımları nerdeyse bitti. Dün akşam biraz yorgun olduğumdan sabah erken kalkar çalışırım dedim. Saatimi kurup, sabah 6 da uyanıp oylarımı sayar sonra da gider mazbatamı alırım diyordum. Vurdum kafayı yattım. Nası latif rüyalar gördüm. Ankara dev bir dondurma olmuştu ben de yalıyordum Ankaramısı : )))) Ama sabah 06:01 de bir de ne göreyim? Hiç! Evet hiç bişey göremedim. Çünkü şahsıma tek bir oy bile çıkmadı lan Ankarada!!! Yazıklar olsun size! Neydi o günler. Yola çıktığımızda nasıl da hayaller kurmuştuk piçler. Nerde lan oylar? : (((((((((((

Oysa ki ben nasıl da sizleri seven, sizlere saygı gösteren bir liderdim. Düşün bak siyasi etik açısından ben bile kendime oy vermedim. Evet vermedim! Eş dost hısım akrabama da dedim bana oy vermeyin. Benim gerçek oy tabanlarımın oylarına ihtiyacım var. Ancak onların oy sayımları ile beni gerçekten isteyenleri sayabiliriz dedim. Ama geldiğimiz noktada görüyorum ki ya kimse bana oy vermemiş yahut oy tabanlarım oy kullanmaktan bile aciz, geçersiz oy kullanmışlar. Mercimek beyinliler! Daha mühür basmayı, zarf kapatmayı bile bilmiyosunuz lan siz demek ki?!!! Size müstehak o zaman bu olanlar. İnşallah Disneyland sizin evin üstünden geçer! : (((( Sizin için yaptığım danteli de sattım gitti. İşte resimde dantelin yeni sahibini görüyorsunuz. Hatta dantelin buna benzer 54687216 tane sahibi var. Çünkü dantel tam da Ankara boyutundaydı. Siz bunlara layık değilmişsiniz. Hitit medeniyeti de niye çökmüş ortada işte! Siz anca misket havası oynamaya devam edin!!

Neyse İ. Melih Gökçek ile size mutsuz yarınlar diliyorum. İnşallah ömrünüz boyunca bokunuzda boncuk bulmuş gibi sırıtarak gezersiniz ortamlarda. Ne haliniz varsa görün. Bundan sonraki amacım başbakanlığa oynamaktır. Çünkü anladım ki bu ülkede belediyecilikle çözülmeyecek derecede çok sorun var. Dolayısıyla yönetimi ele almaya karar verdim. Hem başbakanlık maaşı iyi. Şu kriz ortamında daha iyi bi iş düşünemiyorum. 2011 yılında görüşürüz. Erken seçim olursa daha da erken görüşürüz.

Şimdi de size seslenecem inglizce konuşan lavuklar!!!

Bear İngliş madıfakırs or tabansızlar!

I dont have a dream now! It’s totally a nightmare fuckers! Shame on you biçız! Where is my votes? Why did you lie to me? You played with my feelings! You have laughed in front of my face but you have given to another party when you see the oy sandıkları. Assholes! You dont deserve me! I hope you will eat your own shit and have bath in your atmıklar! Hope you will feel kapkaç and your vallet will be in hands of running tinerci boys. Hope you will fall into a belediye çukuru and broke your heart!!! Hope you cant solve your any problem in Fen işleri or Zabıta. Eat my ass!

Fok off you son of biçız! I wont come Ankara again! Fok!

21 yorum:

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
benim saat çalmamış, henüz uyandım. neler oluyor alla'sen??

PuCCa dedi ki...

ahaa oylar çalınmış tamam burda ispatı! ben sana vermiştim çünkü.. Amcam, halam, nenem, babam, hımım, dostum, dostumun metresi, metresinin karısı, karısının yarısı, bacak arası..
hepsinin oyları sanaydı. gözümle gördüm mühürü basarken..
şerefsizler çalmışlar oyları huh:\

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Günaydın sayın vaziyet günaydın!!! Uyanmasaydınız bari??? Erken olmuş bu? Oy tabanıma bak sen : ((( Kaç gündür uyuyon sen?


Sevgili PuCCa,

Sizin gibi bir blogger celebi diyorsa inanırım. Komple sizin sandık çalınmış yani ha? İçinde de bana bastığınız mühürler. Kim bilir kaç oyum çalındı o sandıkta : ((( Yüksek seçim kuruluna derhal gerekli itirazlarda bulunucam. Ama % 39 almam zor gibi 1 sandıkla. Umarım 5468552 tane daha sandığımın çalındığı söylentisi yayılır Ankarada : (((

gülş dedi ki...

ben istanbuldan gönderdimdi bi sandık oy gelmedi mi yahu? içinde turuncu, mavi ve mor zarflardan hoş bir potpori yaptırdımdı. hay allah yaa..neyse disneyland'da görüşmek üzere.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gülş,

Sayenizde sevgili Kemal Kılıçdaroğlu neden kazanamadı belli oldu işte. Yahu İstanbul sandığını bana neden yolladın? Sen gel Mamakta bana oy versene allasen? of oy tabanlarım of : ((((

gerisi önemli değil... dedi ki...

sevgili travis!

BİLİNMİYOR 676 BĞSZ %0,03

gördüğün gibi bol bol oy çıkmış, ben ölü sayıldığım içim oy veremedim, zaten sülamem de akyurt ta oy kullandı. şöyle diyeyim, akyurt ta katılım oranı % 106!!!

gülş dedi ki...

sayın t&t çankayada elinde sandıklarla koşan adamların istanbula geleceği söylendi bana, oy değişimi yapıcaz sanıyordum ben :(((

ziggytheking dedi ki...

sevgili travis,

o değil de dantele yazık olmammış :)

ve son olarak koyunlara ithafen yazmış olduğum sloganı yazıyorum

img forever since 1994!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gerisi önemli değil,

Görüyorum ki bu seçimin her yerinden hile hurda akıyor. Protesto ediyoruz ve fotoşok uyguluyorum Ankaraya bundan böyle!!!


Sevgili gülş,

Ne desem bilemedim öyle de sevimli anlatıyorsun ki : (((


Sevgili ziggytheking,

Evet yazık olmadı diyemem ama tam da yazık da olmadı. Kendi ellerimle giydirdim onlara bunları gözlerimden bir damla yaş süzülerek. Neye niyet neye kısmet işte ama Ankara kaybetti.

sunasan dedi ki...

sevgili travis ve sayın taylır,

bence kesin o server kesintisi esnasında sizin oyları hacıladılar :((( yazık oldu!! annemin ankara' da oturan altın günü arkadaşlarını da o kadar örgütlemiştim, ankaranısın üzerine dantel serilecek süper örnek çıkarırsınız ordan diyerekten.

Tribal Enfexion dedi ki...

sevgili ve aziz dostum travis
bence sen kaybetmedin bu seçimi, ankara kendisi kaybetti.

hem zaten ankara seni haketmiyor, ne demişler herkes hakettiği şekilde değil mi?

seni elazığımızda veyahut konyamızda aday görmek istiyorum ben. oralarda insanlarımız alternatifsizlikten dağa taşa kurda kuşa mühü basıyormuş diye duydum ben. (böyle siyasi bir mejaz verdim gibi)

bloguma bekliyorum trafisim. geçmiş olsun
http://tribalenfexion.minikbalina.org/

böyle de çok blog altı reklamcısı oldu ama idare et

ksp dedi ki...

Bence belediye başkanlığı adaylığın yanlıştı sevgili travis. Ne demiş tayyip "Büyük düşün" Sen başbakan olmalısın. Ne uğraşıyorsun tırıvırı işlerle. O büyük koltuk senin hakkın "go get it ,tiger"

aşkın dedi ki...

Adana'dan Travis için atılan oylar paylaşılamadı ve sistem kitlendi.
Halen kesin sonuç yok.
Travis'im kendin içeridesin ama fikirlerin dışarıda.Yetmez mi?

yabancışube dedi ki...

Sevgili travisandtylerdurden

Sen disneyland nası bi yer bilmiyor musun? O görkemli şato, ışık hüzmeleri , miki fareler, neler neler. Adam hepimizin çocukluğuna indi gönüllerimizi fethetti. Sen ne vaad ettin? Hı ? Dantel. Ulan her evde yok mu dantel televizyonun üstünde. Hatta benim laptop un üstünde bile var.

porsgem dedi ki...

Saglik olsun..!
Simdi sira Erovizyon'da ..
Bu kez zafer cok yakin..

Tek eksik bir sarki..O da kolay.

Lim limi limi limilerine
Bakar bakar bakar dururum

Ince giymis giymis ustune
Gul gul o guleri savurur

Olur bu is..

aşkın dedi ki...

ooops, I-touch wins...

Goddess Artemis dedi ki...

Oy pusulası katlamayı ve zarf kapatmayı beceremeyenlere, uygun bir saat ücretiyle origami dersi verilir!

JustAddWater dedi ki...

Yazık olmuş, bir mega fırsat daha böylece heder oldu işte. Kıfsmet, artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Yılmak yok yola devam T&T Durden bıradırz :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili sunasan,

Ben anlayamıyorum bu elektrik kesintisi furyasını. ilkçağda, ortaçağda elektrik mi vardı ki? Bu demek oluyor ki bence bundan böyle her seçimde, ülkece Konya ovasında toplanıp el kaldırarak oylarımızı kullanalım.

Sevgili Tribal Enfexion,

Katılıyorum sana. Bence ben kaybetmedim Ankara kaybetti. Bu durumda ben kazandım : ))))) Yok artık lokal başarıları bıraktım, en tepeye oynucam başbakan olucam. Kabine kuracam felan filan. Sizler de Elazığ Konya felan aday olun işte madem. Tek başıma ne yapabilirim ki diye düşünmeyi bi kenara bırakın artık.

Sevgili ksp,

Başbakanlık seçimi vardı da biz mi koymadık adaylığımızı? Ne yapalım yerel seçim vardı koyduk adaylığımızı. Millete durduk yerde belediye başkanını seçmeyi siktir et sen gel beni başbakan seç desem azımı yüzümü kırarlardı meczup diye yahut deli diye atarlardı bi hastaneye. Her şeyin zamanı var. Başbakan olacam!!!

Sevgili aşkın,

Adanama burdan en derin sevgilerimi yolluyorum. O kebap yapan ellere kurban.

Sevgili yabancışube,

İnsanımız okumuyor biliyordum ama durum bu kadar da vahim miydi bilemiyordum, vahimmiş. Yahu sen benim vaatlerimi hiç okumamışsın? Disneyland benim vaatlerişn yanında çocuk parkı gibi kalır. Hem de iki kaydıraklı tek salıncaklı!!!

Sevgili porsgem,

Hadise yi beğeniyor ve onu özlüyorum. Destekliyorum ayrıca. Ama bu önerinizi gelecek seneki örovizyonda değerlendirecem. 4 üncü olurum bence kesin.

Sevgili Goddess Artemis,

Japonyada seçim kaybetmedik! Lütfen! İroni ironi nereye kadar artık ya? Adamlar sırıta sırıta götümüzdeki donu alıyorlar biz hala ironi yapıyoruz allasen!!! Goddess! Artemis! Ankaramıs!

Sevgili JustAddWater,

Buyrun bir ironi daha, mahlas ironisi. Ankaradaki barajların boşluk oranına bi gönderme. Neyse teşekkür ederim JustAddWater. Başbakan olunca o mega fırsatı yine yakalayacak bu millet. Türk halkı sağ duyu sahibidir, bunlar yedi zaten yıllarca artık yemezler diye verdim oyumu. Yeni gelen aç gelecek o daha çok yer. Sağduyuya bak çay demle.

Saygılar,
King of nowhere

Adsız dedi ki...

sevgili travis ve tyler
oncelikle bir gercegi beyan etmek istiyorum; yanlis yerden aday olmussunuz. ben sandik baskaniydim, oldukca tuhaftir ki benim sandigimdan siz ciktiniz; %40,%40! sizi iki kisi sanmislar, bi size bi ona vermisler. yoksa 2 kisi miydiniz? halk bu konuda bilincsiz, aydinlatiniz efendim,sonra vay efendim bilincsiz secmen! olmuyo boyle ama...
yalniz sonrasi daha vahim. cunku sandik istanbul'da, siz de muhtar secildiniz, yok boyle biri diye yakildi pusulalar. ben cok direttim ama iste gitti %80lik mis gibin oylar. muhtarlik deyip gecmeyin, kac kisi mefta oldu valla.
mahallecek toplandik, sizi bekliyoruz. saygilar, hurmetler...

kaba şimşek dedi ki...

ya arkadaş bu adamı seçecen de ne olacak bana onun cevabını verin bi hele?! seçecen de ne olacak yahu?! bu adam adanalı değil mi?! peki biz başka hangi adanalalıları biliyoruz? fatih teriiiiiim dediğinizi duyar gibi oldum. e o zaman? daha neyin muhabbeti bu?! milli takımımızın hali ortada değil mi?! değil mi yahu adam gibi cevap verin!!!! hala gelmiş bana bıdı bıdı! gidin yaaa sizden hiçbişi olmaz.

travis sen de 2011 yılında olsa olsa ihtiyar heyeti azası olursun bence slkdfjlkdjflsdkjflskfj