20 Temmuz 2009 Pazartesi

GÜLE GÜLE VEDAT ABİ...


Öncelikle tüm spor camiasının, Okyar ailesinin ve Sergen Yalçın'ın başı sağolsun. Güzel insanlar hakkaten bir bir gidiyor işte. Yaprak dökümü yeniden başladı. Sabah Müzeyyen Senar aklıma düşmüştü. Ulan dedim kadın nasıl oldu acaba? Sonra Vedat Abinin ölüm haberini aldım. Gerçekten çok üzüldüm. Süleyman Seba ile birlikte bize Beşiktaşlılığı öğreten adamlardan biriydi. Ölümü ile futbolun zerafeti yara aldı, yeşil sahalar siyaha döndü, İstanbul bir beyefendisini kaybetti.

Neyse söylenecek çok fazla birşey yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz değil mi Vedat Abi?

Nur içinde yat...

7 yorum:

guzelce dedi ki...

galatasarayliyim ama kendisi en sevdigim spor yazariydi. sanirim fanatik olmayan bircok baska takim taraftari icin de durum boyleydi. nur icinde yatsin insallah.

Burçe dedi ki...

güzel adamdı velhasılı kelam, "sevdiğim beşiktaşlılar"dan. çok üzüldüm. bu şahane adamlara ömürlerimizden birer birer versek de hep yaşatsak diyorum böyle gidişlerle karşılaştığım zaman.

Gülben dedi ki...

başımız sağolsun...

indian dedi ki...

otobüs durağına yürürken , her sabah kafamı uzatıp ''günaydın vedat abi'' dediğim , mahallenin 40 yıllık bir esnafı vardı da onu kaybetmişim gibi ..

Demirbey dedi ki...

son yazısında kalkıp denizliye gidemediği,şampiyonluk yaşanırken o sahada olamadığı için çok üzgündü ama şampiyonluğun kendisine ilaç olduğunu belirtmişti.
anlatılamayacak kadar büyük üzüntülere boğuldum sabah sabah.
onun da bitmeyecek sevdası mezarında bile.

bleyk en vayt dedi ki...

Onu bu sene cifte kupa almak cok mutlu etmisti.Delikanli guzel insan rahat uyu..

mybraveface dedi ki...

nur icinde yatsin. cok uzuldum gercekten. fenerbahceliyim ama adama hep sempati duymusumdur. saygi hisleri uyandirmisti bende hep.

azrailin spor camiasindan aldiklarindaki kriterini anlamak guc. daha ne adaylar varken...