16 Mart 2010 Salı

EZEL DİZİSİNİN SONUNU AÇIKLIYORUM !!!


Aslında Ezel Ramiz Dayı'nın kızı. Kızını tanınmaz hale getirmiş, dev gibi adam etmiş. Azad da aslında Ömer'in ta kendisi. Ömer'e öyle fena estetik yapılmış ki kadın olmuş. Ama Ramiz Dayı durur mu Ömer'in beynini Ezel'e taktırmış ki kimse bişey anlayamasın. Bu yüzden Ramiz Dayı'nın kızı kendini Ömer sanıyor. Ramiz Dayı da aslen Azad'ın halasının eltisi. Üst dudağı ile burnu arasına da halı saha yaptırmış ki tanınamasın. Nitekim kimse tanımadı. Oysa ki dikkatli gözler Ramiz Dayı'nın arada konuşurken gerdan kırdığını hemen fark eder ve özellikle Ezel ile konuşurken gerdan kırıyor. Neden? Çünkü Ramiz Dayı'nın kızının akrabası da ondan. Halasının eltisi. Yani aslen Ramiz Dayı görünümlü ailenin bir büyüğü kadın, Ezel görünümlü ailenin bir diğer küçük kadınıyla sohbet ediyor ve doğal olarak gerdan kırıyor. Öğütler veriyor, dedikodu yapıyor onun bunun hakkında. Böylece her şey yerli yerine oturuyor. Ramiz Dayı kendi beynini de Ömer'e taktırmış ve böylece kendi hakkında süper kitap yazmış. Çünkü kendi hakkında her şeyi biliyor. Dizinin sonunda kavanozda sakladığı Ezel'in beynini de gösterecekler. Bu durumda ortada bir beyinsiz var gibi değil mi? Acaba kim? laksjhdlkajsdasd

7 yorum:

Adsız dedi ki...

laksjhdlkajsdasd :) bence bu aynı zamanda lost'un da finali :)

Brain Damage dedi ki...

obaaa elleri göreyim tey tey tey a.q :)))


gördüğüm en opsiyonel filan bu her türk dizisine çuk...

Mihrican Yurdakul dedi ki...

haha çok eğlendim :)

pıncır dedi ki...

sen manyaksın adam

kaba şimşek dedi ki...

olm senin anlattığın ezel diil, kavanozdaki adam!

merak edenler burdan şeyapsın

gelelim gerdan kırma şeyine. ramiz dayının kafasını tutamamasının, sürekli gerdan kırıyo gibi görükmesinin sebebini aslında çok ince bi şifreyle vermişlerdi geçen bölümlerden birinde. berberde ali'ye güvercin gerdanından bahsettiği bölüm. bulun yutuptan izleyin. orda verilen mesaj şeydi, dayı hapisanede yıllarca avluda güvercin beslemiştir. çünkü aslında dayı, ezel'in deli yürek'teki ahretliği kuşçudur. işte sürekli güvercinlerle hasbihal halinde olan dayı, güneydoğu anadoluda sık rastlanan bir hastalığa yakalanmıştır: "sallabaş". bu bi güvercin hastalığıdır. ama sen travis efendi, ama sen!!! hemen bok at diziye! bi başarı gördün ya, aman hiç durma bok at! eltiymiş! sensin elti!!! senin o çok sevdiğin lost dizisindekilerin hepsi geydir diyoz mu biz?!! diyoz mu ha!!

biz ezelcileri kızdırma travis!! bizi kızdırırsan bütün yutup yorumcularını bu bloga toplarım!! bi daha da o elit arkadaşların gelmez buraya!

emeğine sağlık dostum çok güzel paylaşım. cCc

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gasilhane,

Yok öle diil. Lost'un finalini ben sölim sana. Biz tüm fanatikler saçını başını yolarız senaristlerin. Ne lan bu final yarram diye diye.

Sevgili Mihrican YUrdakul,

İsabet olmuş

Sevgili pıncır,

Hee

Sevgili kaba şimşek,

İnanılmaz ama yazıya resim ararken aslen Kavanozdaki Adam nam dizimizden bir resim aradım ama hoşuma gitmedi bulduklarım ondan sonra da sen gelip bunları yazmışsın. Kavanoz dipli dünya işte demek ki.

. dedi ki...

:))