31 Mart 2009 Salı

AKP İZMİR'İ YUNANİSTAN'A VERECEKMİŞ!

Evet sevgili halk duayenleri yanlış duymadınız. İstihbarat ekibimden aldığım son haber bu! AKP İzmir'i Yunanistan'a ilhak edip hem Türkiye genelindeki oy oranını % 55 e çıkaracak hem CHP nin oyunu % 16 ya indirecek hem de İzmirden kurtulacak. Bir taşla 4-5 kuş. İzmir'i sürekli CHP nin kazanmasını laik levreklere bağlayan yetkililer, çipuraları da sosyal demokrat bellediler. Deniz börülceleri ise adeta ateist! AKP artık bıkmış İzmirden. Boyoz diye isim mi olur lan! Boyoz! İsme bak çay demle demişler. Konya’nın plaka numarasını 35 olarak değiştirmişler.

Şimdi de diğer duyum aldığım haberler!!!

İzmir yüzünden balkondan halka seslenemeyen Tayyip Erdoğan çok sinirliymiş. Balkonu cezalandırıp Pimapenle kaplatmış! Siniri tam geçmeden bu kez de Antalyada seçimi kazanamadığını öğrenince delirmiş. Lan Hataydan denize mi girilir???!!!! Derhal Antalyanın önündeki tüm denizi toprakla doldurup Antalyayı İç Anadolu bölgesi kenti yapıp seçimleri kazanmayı planlayalım demiş! İç Anadoluda çok güçlüyüz çünkü demiş. Antalyanın önünde oluşan yeni toprak parçasına ise Ankara2 adı verilecekmiş. Böylece İ.Melih Gökçek otomatikman orda da seçimi kazanmış sayılacak ve dileyen Ankaralılar oraya yerleşecekmiş.

İ.Melih Gökçek ise artık işe gitmeyi düşünmüyormuş. Nasılsa seçim zamanı gözlüğümü ve badem bıyığımı alıp halkın karşısına çıkar çıkmaz pişkin pişkin sırıtarak seçimi kazanıyorum ne işim olur belediyede demiş. Nelerimi ortaya çıkardılar yine de kazandım la seçimi deyip sırıtmış. Atam izindeyiz diyerek işe gitmeme esprisi yapmış. Doğalgaza % 256 zam yaptım ödeyin demiş. Kızılay meydanını dev bir tuvalet yapacam demiş. Küçük 10TL büyük 1TL demiş. Sırıtmış. Dikkat edin büyük daha ucuz, gelin hep beraber sıçın Ankaranın ortasına demiş. Burnunu işaret ve başparmağı ile sıkıştırarak diğer eliyle de burnunun önünü yellemiş amma da pis kokuyor anlamında espri yapmış, sırıtmış. Karayalçın ise seçimi kaybettiği günden beri televizyonu yakından izliyormuş gözlerini bozmak için. Gözlerini bozup gözlük takacak, badem bıyık bırakıp sırtlan gibi sırıtacakmış önümüzdeki günlerde. Ankara nın lider profili belli çünkü demiş. Bunu duyan İ.Melih Gökçek derhal bi sürü balon şişirip üzerlerine gözlük, badem bıyık ve smiley çizip patlatmış balonları. Sırıtmış.

Eskişehirde seçimleri kazandıkları söylenen DTP yetkilileri ise “Ney???” Demiş. İçinde Kürt kelimesi geçmeyen cümleler kurmak zorunda kalan DTP yetkileri konuşamayıp dilsiz alfabesi ile anlaşmaya çalışmışlar. Valla ben kazanmadım Eskişehiri bana ne diyerek kaçışan yetkililere “Şaka şaka” denince herkes bi rahatlamış.

Şişlide seçimi kaybeden M.Sarıgül adlı adayının ismini İ.M.Gökçek olarak değiştirip Ankarada seçimi kazanmayı planlayan CHP ise sessizliğini korumuş. Bunu duyan Murat Karayalçın ise estetik ameliyat olmayı ve ismini D.Baykal olarak değiştirip kurultayda aday olacam demiş. CHP bununla da kalmayıp isminin kısaltmasını A.K. Partisi olarak değiştirecekmiş. % 39 oy çantada keklik demiş. Deniz Baykal ise seçimleri kaybettikleri günden beri eve kapanmış tek tek ülkede kim CHP li onların isimlerini yazmış. Toplamış elde ettiği sonuç % 65 imiş. Yüksek seçim kuruluna aps ile göndermiş.İtiraz etmiş. Güneydoğuda oy pusulalarına CHP nin amblemini koymayan seçim kurulunu da Avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etmişler.

İşte seçim sonrası siyaset arenamızın geldiği nokta. İnanılmaz ama gerçek

T&T haber Ajansı Fizandan bildirdi...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Verdirmeyiz İzmir'i. Daha çiğdem çıtlıycaz, gevrek-peynir-çay ile kahvaltı edicez.

Neyse, ne gereksiz bir yorum oldu! İdare edin, sıkıntıdan.

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
boyoz bir yana, 15 günde bir klorakla silmek gerek şimdi o pimapenleri.

gerisi önemli değil... dedi ki...

güzel bir analiz olmuş. güneydoğu oy pusulasına chp amblemi koymayan seçim kurulu kısmı süper :)

iskenderun u chp almış, oradan da giremezler denize. istanbul sahilleri de chp nin. bi trabzon ile samsun kalıyor. düzce-akçakoca yı da chp almış çünkü :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili umidim,

Olur öle : )


Sevgili vaziyet,

Valla umurumda bile değil o balkon.


Sevgili gerisi önemli değil,

Eyvallah : )
Tuz Gölü var mis gibi işte daha ne, ordan girsinler...

maynard dedi ki...

yalan oldu senin ankara işi. bence baştan hata yaptın yavşak yavşak gülümseyen fotoraflarını dağıtsaydın olurdu.

ksp dedi ki...

Atladığın bir haber olmuş sevgili travis onu da ben ileteyim gücenmezsen. CHP i.melih gökçek in saçından bir tel koparmış gizlice. Yer altı lab.larında genetik kopya işine girmişler. 81 tane yapıp tüm illere dağıtacaklarmış CHP adayı olarak. Çok sağlam olmasa da üflemekle de yıkılmayacak bir kaynaktan aldım haberi.Bi incele istersen.

PuCCa dedi ki...

ya şimdi bir izmirli olarak desem ki "keşkeeee öyle olsa", biliyorum bizim evi yakarlar, beni de alıp boğarlar, kurtuluş savaşını hatırlatıp üzerime basarlar...

Ama keşke dediğim şeyin, kızılay meydanına yapılacak tuvalet olduğunu anlatmama izin vermeden beni mefta ederler..

oraya tuvalet olmalı, bir kez cırcır olmuştum mc'e gidene kadar kulaklarımdan çıkacak zannettim :pP

LoLLa dedi ki...

"AKP İzmir'i Yunanistan'a ilhak edip hem Türkiye genelindeki oy oranını % 55 e çıkaracak hem CHP nin oyunu % 16 ya indirecek hem de İzmirden kurtulacak."

ayyy nolursun kurtulsun bizden yaa nılr kurtulsun da bizde kurtulalim yaa musluman adam tabii gavurlarla işi ne yeter ki kurtulsun da kime ne veriosa ya da kime neyi veriosa bi kurtulsun yaaa !!!!!

coook ofkeliyim cokkkkkk!!!!
ne de guzel yazmissin kisses&hug

Elalemin Akıllısı dedi ki...

Dost ve kardeş ülke Yunanistan'a feda olsun demiştir Tayyeap, yapar bunu.

Ne günlere kaldık ya Rabbim!

Çok iyi bir dokundurma olmuş, "Derhal Antalya nın önündeki tüm denizi toprakla doldurup Antalya yı İç Anadolu bölgesi kenti yapıp seçimleri kazanmayı planlayalım demiş!" kısmına koptum özellikle bir İç Anadolu insanı olarak :)

babegazelle dedi ki...

ahahaha süper yaaa walla süper

berraque dedi ki...

hjgasdja
on numara olmuş hayfayf

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Thanks babes ...

kaba şimşek dedi ki...

tam yedibinbeşyüz kişiden aldığım, seçim sonuçlarını gösteren renkli türkiye haritasında kıyı şeridine dikkat çekerek, balık yemek iyidir gibi bi mesaj veren mail de çok iyiydi bu da çok iyi. negzel yaaa siyasi mizah filan. canım yaa.