5 Mayıs 2009 Salı

ÇEKİRDEĞE AÇIK MEKTUP !!!

Senin gibi besinin amına koyim ben! Maymun götüne çevirdin dudaklarımı ibne!!!
ÇOK BEĞENİYORUM SENİ : ))İKİ ELLE YİYORUM SENİ. BÖYLECE POŞETE GİDERKENKİ VAKTİ KAYBETMİYORUM. Eller piston gibi gidiyo geliyo. Şu an bi papağanı çok rahat geçerim.

Muhabbetim sıfır bu yüzden.

RAKI SOFRASINDA NE OLACAK BAKALIM : (

21 yorum:

indian dedi ki...

tuzsuz kabak çekirdeği ye sevgili t&t . gerçi sabahları insanın midesi taş gibi oluyor ama sen insan değilsin , seni bozmaz :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

akjsdhkasjhdkjahsdkasd

: (((

purplelife dedi ki...

Aranızdaki ilişkiye bayıldım:)

mr. brooks dedi ki...

travis ben seni besikte terk edip giden babanim.. seni terk ettikten sonra kimseyle de evlenmedim.. ama bir cocugum daha oldu. adi da tyler durden..

annene de bilerek oldu dedirttim. psikolojin bozulsun diye...

geleyim de birlikte citleyek, muhabbete kitlenek..

aleppod dedi ki...

Sigarayla savaş sürecinizi yürekten destekliyorum sevgili ve kıymetli t&t. Dudaklarınızın durumu ise maalesef (bencileyin) çekirdek sevicileri arasında sıkla görülen bir durum olup hücre duvarında gerçekleşen basit bir hücresel ozmos hadisesi olmakla birlikte çekirdeği direk çiçeenden yemekle çözülebilir. Gerçi tuzsuz çekirdek ne kadar çekilir o da tartışılır. Nitekim Kral Lear'ın yegane hayırlı evladı babasına seni tuz kadar seviyorum, paşa babacığım demedi miydi?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Hoşgeldiniz sevgili aleppod : ))

Desteğiniz için teşekkürler ama tuzsuz çekirdeği kimse yemez kanımca. Karga felan belki ehehe

"Yas tutmak bir erkeğin görevidir ama kederde ısrar etmek bir erkeğe yakışmaz" demişti adamın biri mel gibson a.

Dolayısıyla sigaraya yasımı tutacağım ama umuyorum çok uzatmayacağım. Çekirdeği bırakmak için ne yapacağım bunu zaman gösterecek ama en azından organik hahhaha

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgisiz mr. brooks !!!

bahtsız bedevi dedi ki...

Şu yeni çekridek markası "Çitliyo" reklamlarındaki tip geliyo aklıma artık. Hani saçı sakalı karışmış, ıssız adadan kurtulmuş tip :) Ona mı benziyon aceba?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Yok tam değil. Ama yine de tipim hakkında tüyo vermek istemem. Neyse şöyle diyeyim çekirdek çintleyen Sawyer ı getir gözünün önüne. Bırak bir süre çitlesin. 2 saat çitlesin.

işte !!! sawyer ın bu haliyle taşşak geçen jack var karşısında. jack in tam arkasında mr eko var. ben işte o mr eko nun sol tarafındaki başka bi survivor var. ona benziyom. akljshdlkjasdk kuma gömdüler beni bölümler önce : (

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Thanks purplelife :)

merlin dedi ki...

ahahhahhahaha. abicim yardin beni yine.

sigara candir can.

3 dedi ki...

sevgili t&t yakmışsın kendini. bak ben de yıllar evvel mutlu bir ailesi olan başarılı bi mühendistim. bu mutluluğum hiç bitmesin diyerek sigarayı da bıraktım ve tam o buhranlı günlerde bir gün çekirdek poşetiyle göz göze geldik. o güne nasıl lanet ettiğimi bilemezsin. önce sözü sohbeti kestiğim için ailem beni terketti. bi toplantıda ptühh dediğim kabuk patronun suratına yapışınca işten de kovuldum. derken ev sahibi evden attı, saygın bir mühendisken evimden çıkmayan arkadaşlarım bir bir benden yüz çevirdi. şimdi metroda yaşıyorum. bazen liseli çocuklar önümden geçerken fısıldaşıyorlar, bu var ya bi zamanlar bi sürü patenti falan olan bi mühendismiş, bi gün tasarladığı kazan patlamış 100 kişi ölmüş de, bu da tövbe etmiş, berduş olmuş böyle falan diyolar. çekirdek ptühlemekten yalaağn! diye bile bağıramıyorum.. göz yaşlarım sarı çizgiye damlıyor.

yol yakınken dön. origamiye ver kendini, karmaşık sayılar çalış ama o illete dokunma.

Adsız dedi ki...

Ya sen kimsin yaa! :))
Ama benim ağrıma feci feci ağrılar girdi gülmekten ve sadee yarım saat önce keşfettim ben seni. evet ben seni keşfettim, keşfimsin benim ve bırakmam artık. :)

Bir de ya çok hoş yazıyorsun genelde yorumlara cwevap vs ama bana yazma.. olur mu? ben öyle bir garip olurum heralde o zaman , utanırım sıkılırım sanki.. valla bak. şimdi sen hani tavan yaptın ya benim gözümde sen bana yazınca böle tarkan gelmiş saçımı okşarken öle salak bakarım yani. deme.

Adsız dedi ki...

Tabi ağrıma girmedi ağrı, karnıma girdi.Yazamamışım bile bak. :) deme sen bişi. valla bak.

kaba şimşek dedi ki...

peyote'de ayrı masalarda oturalım bundan sonra :((

onbinyetmisalti dedi ki...

abi cekirdek iyi de temizlemesi pek bi zor. koltuk aralari, masa alti falan, supur babam supur.
peyote de yanyana oturun piliz, iki sanal kahramani gormek icin yanip tutusuyorum burda. idolumsunuz. (travis ve tyler dan bahsediyorum yanlis anlama olmasin!)

kaba şimşek dedi ki...

sevgili onbinyetmişaltı, hayallerini yıkmak istemem ama onların ikisi de aynı insan!!!!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Thanks merlin,

Eee sevgili 3? Sonuç ne? Bıraktın mı peki sigarayı ?

Sevgili adsız, aslen adsız rumuzlulara cevap vermiyorum. Haberin olsun diye yazdım :)) teşekkürler

Sevgili onbinyetmişaltı ve kaba şimşek,

kavga etmeyin, arkadaş arkadaş oynayın bakalım jkhasdjhasd

Kese dedi ki...

"abi sigara bırakılmaz, ancak iki sigara arasındaki mesafe uzar" derdi ortaokuldaki fen öğretmenim. sonra bu lafı yaklaşık 4302 kişiden daha duydum. asudhaksjdh ben en fazla 7 ay koyabildim araya. öyle düşün.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

7 ay mükemmel bi süre bence olm : )

3 dedi ki...

6 ay içmedim sonra geri başladım. şimdi hem sigarayı, hem çekirdeği bırakmaya çalışıyorum:((