11 Mayıs 2009 Pazartesi

YUNUSLAR VE İĞRENÇ YAŞAM TARZLARI !!!



Yunuslar kadar satılmış, ar damarı çatlamış ve sahtekar bir ırk yok bence. Amına kodumun yalakaları! Bi kere çok sıkıcı bir hayvan bu yunus. Ayrıca da salak salak kikirdiyor sürekli. Hatta Flipper diye bir mongolun da başrolde oynadığı iğrenç bir dizide de bu yunus olayını yakından izleme fırsatı bulmuştuk vakti zamanında. Sonuç olarak gördük ki gereksiz bir hayvan. Yok zeki imiş de yok insancılmış! Pöh! Amma da zeki! Suyun içinde oynaşıp duruyor, havaya zıplayıp topa burnunu çarptırıyor yok ekiekiekiekie diyerekten belinden yukarısını suyun üstünde tutup suyun üstünde yürümeye çalışıyor. O da iki-üç metre gidebiliyo ha sadece yeteneksiz mal. Sonra da sanki bi bok yapmış gibi gelip hemen balık, şeker felan istiyor yüzsüz. Amına kodumun hayvanı! Ulan biz yapsak bunu deli lan bu diye tıkarsınız anında akıl hastanesine. Ama yok o yapınca ay ne zeki ay ne şirin!

İnsancıllığına gelince. Neymiş o öyle? Kardeşim bir insan ancak insancıl olabilir. Misal siz hiç yunus komşu ister misiniz? “ Yan daireye de yunus ailesi taşındı kardeş bi görsen gece gündüz kikirdiyolar! Çok zeki ve insancıl, sevimli yaratıklar hem de. Geçenlerde yemeğe aldık 35 kilo balık yediler! Bol bol güldük sabaha kadar! “ Böyle muhabbet mi olur allasen? Hiç durmadan eğlenmek ne demek kardeşim? İnsan bazen şöyle halına üzülmek istemez mi? Varoluşsal problemlerini şöle kara kara düşünerekten, ayrımına varmak istemez mi? Yok sonar sistemleri varmış, yok aslında birbirleri ile konuşuyolarmış. Ne konuşuyolar olm? Kikiki de kikiki başka da bi bok yok. Ha bir de tekne, vapur, gemi ne görseler yanına gidip yüzüyolar bata çıka. Sonra da bakıyolar gemideki insanlara şopar gibi! Ee ne bu şimdi? Sanki denizde başka balık yok. Sanki bi tek siz yüzebiliyorsunuz? Diğer balıklar niye gelmiyo olm siz geliyosunuz? Hiç bunu düşündünüz mü lan yunuslar size sesleniyorum? Ne istiyorsunuz lan siz bizden? Açık konuşun!? Neyse…

İşi gücü oyun oynamak bu labunyaların. Ulan bir günde efendi gibi durun lan bir yerde. Kitap okuyun madem zekisiniz. Orduya katılın, su altı komando olun ya da ne bileyim Üsküdar-Beşiktaş motoru olun insanlara yardım edin madem. Ama yok işleri güçleri palyaçoluk lavukların. Ha bir de çok tatlılar muhabbeti var. Niye? Çünkü adamların ağızları mutasyona uğramış artık kikirdemekten. Sürekli eblek bir gülümseme hakim suratlarına. Bi koyacam şaplağı o olacak. Ben de tatlıyım, zekiyim olm! Baya da iyi yüzerim. Gerçi kelebeklemede o kadar iyi değilim ama yunus da gidemez kelebekleme!! Kurbağalamada azına suçarım yunusların! Fark atarım!

Sonuç olarak bu yunuslara çok yüz veriyorsunuz ey insanoğlu! Burdan uyarıyorum sizi, yakında dünyayı ele geçirebilirler tatlı tatlı. Kikirdeyerek yürür yunus orduları üzerinize o zaman da ay biz naapmışız kurtarın bizi bu kikiriklerin elinden diye de ağlamayın. Sabah akşam onları alkışlayıp, balık, şeker felan vermeniz gerekecek, bunlara da hazırlıklı olun. Diyeceğim odur ki, boyum bodurdur, yunuslar iğrenç bir budundur. Netameli günler dileriz...

NOT :Fotoğrafta bir adet yunus görüyorsunuz. Yine sik gibi gülümsüyor. Lan ne gülüyon yarram ne gülüyon!!!

25 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Fotoğraftaki yunusun neden sırıttığını hemen söyleyeyim: "Yine iki posta attım, rahatladım" sırıtışı o.

İnsanoğlu dışında, üreme amacı olmaksızın yalnızca zevki için çiftleşen tek memelinin yunus olduğunu hatırlatmak isterim sevgili T&T.

purplelife dedi ki...

Yuh artık küfredilecek son varlığa da küfrettin ya bravo....

Scatterbrain dedi ki...

ya bide şunlara memeli diyolar ya. hani meme amk? hani meme?

yunus bülbül dedi ki...

kırıldım :(

kaba şimşek dedi ki...

japonlar da senin gibi düşündükleri için parça pinçik ediyorlar bunları.

Adsız dedi ki...

19 Mayis gunu Mavi Seker'de Ece Erken ile yuzecek olan yunuslar alinmasinlar. Onlar o gun istedikleri igrencligi yapsinlar. Yapsinlar aminakoyim, helal olsun onlara o verilen sekerler, baliklar. Canlarim benim.

kaba şimşek dedi ki...

"Ben de tatlıyım"

lsdkfjlkfjdlksdjfkdsjfslkdfjslkfjdlsdkfjlskdfjdsl

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Goddess Artemis,

Çok saçma teorinç O zaman babunlar niye hayvan gibi agresif? Adamlar dağları taşları sikiyorlar. Yani demem o ki inanılmaz renkli bi seks hayatları var. Buna ne diyeceksin bakalım?

Sevgili purpelife,

Kalıplar içersinde dünyaya bakma, kır tabularını. Evrendeki her şeye küfür edilir.

Sevgili scatterbrain,

Hostes gibi di mi? Hakkın var.


Sevgili yunus bülbül,

Bülbüllerle ilgili yazımı yazayım ondan sonra kırıl bence yunus, hernüz erken. Kaşlarına kurban : )


Sevgili kaba şimşek,

Sen de en az caponlar kadar tatlısın : )))


Sevgili Ayı Baggins,

Beni mi dinleyecek zaten götoğlanları, zaten yapacaklar iğrençliklerini hiç merak etme kjahdlkjasd

kaba şimşek dedi ki...

ya ben dayanamıyorum şey diycem, zevk için çiftleşilmez bence. sevişilir belki ama çiftleşilmez. öyle gibi duruyo nedense.

maynard dedi ki...

önceki hayatında fluffer mıydın da aman aman pardon yanlış oldu flipper mıydın da bu kadar nefret ediyorsun yunuslardan?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Acı mı çekiyorsun yani çiftleşirken sen kaba şimşek? Açıkla! lkjasdkjasd


Ay ay fluffer la flipper i karıştırmalar felan ne de entelsiniz böyle maynard ah ah ah.

kaba şimşek dedi ki...

çiftleşme üreme amaçlı gibi yæææ hemen de çevirme lafı :(((

ayrıca acı da çekilir yani nedir ki? şimdi çoluk çocuğun takip ettiği şu ortamda bana abuk subuk şeyler yazdırma lütfen!

Tribal Enfexion dedi ki...

sevgili travis;
senin de gördüğün gibi toplumda yunuslara karşı bir yakınlık söz konusu. dost ve kardeş ülke pakistan muamelesi görüyor yunuslar. ben de hiç hazzetmiyorum bu sivri burunlardan.

şimdi sırf yüzen memeli diye dost ve kardeş ülke pakistan olmadı uzak ama dost ülke tataristan muamelesi görmelerine de kızıyorum.

neticede en iyi balık rakının yanındaki balıktır. ister çiftleşsin ister sevişsin sonuçta varacağımız nokta bu.

amına koduğumun yunusları. (motorize olanları tenzih ederim)

kaba şimşek dedi ki...

yunuslar balık değil ki oğlum! sınavda çıkmıştı :)

purplelife dedi ki...

Edilmez işte, sevmiyorum artık seni eskisi gibi....

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

bu kıllanan adam tribine her zaman bayılmışımdır:)

barbieater dedi ki...

"hoşçakal ve tüm balıklar için teşekkürler"
-Douglas Adams

kötü plan dedi ki...

omegle da rastladım geçen bi yunusa. güldü gitti gene. bozuldu iyice omegle, doğru düzgün muhabbet eden yok. ya türkler ya yunuslar.

yunus bülbül dedi ki...

ben hala bekliyorum :(

POSTACI dedi ki...

So long and thanks for all the fish

PuCCa dedi ki...

bunun yanına açcan rakıyı.. derisinden de yapcan clup için etek.. dişlerinden küpe.. işe yarar işte..

panter emel dedi ki...

allah sizin cezanızı vermesin emi. hayvanlardan ne istiyonuz hayvan herifler. onlar çaresiz, yetim ve dul. onlara yardımcı olmamız gerekirken onlara amk diyorsunuz. iğrençsiniz. şimdi arkadaşları toplayıp sizi hackliycez.

engin dedi ki...

hayvanlara küfreden, onlarla dalga geçen bir insan onların seviyesinin çok altındadır. hele memeliler! bayılıyorum ya, çok ama çok seviyorum şu hayvanları

Adsız dedi ki...

ulan piç oğlu piç senin ananı yunuslar mı siktide böyle konuşuyon kendini yunus la mı karşılaştırıyon ulan hayvan o yunus ama bence sen daha hayvansın orospunun dölü mis gibi hayvanlar götüne kaçtı galiba ama yarrağım götüne kaçsa daha çok hoşuna gider şerefsizin dölü seni bak burda yunus diye bi arkaddaş var o da alındı o da ananın amını sikecekmiş amın evladı seni ne istedin lan zavallı hayvanlardan ama seni bi bulayım yunuslara siktirecem yanımdaki yunus ta sikecek o arada seni piç seni siktir git şimdi....

Unknown dedi ki...

Sana kökmüş bu elemanlar travis. Yunus yunus değil sanki aile bireyi aq