30 Haziran 2009 Salı

TÜRKİYE BİLEREK %13.8 KÜÇÜLDÜ !!!


Rice " Türkiyeninki bu kadar..." dedi.


Tam da işler mükemmele çok yakına yakınsarken şu olanlara bak! Tüm Türkiye Ergenekon'dan içeri atılsın bence zira bu bile bile %13,8 küçülmek hiç normal değil!!! Hem de tam AKP iktidardayken! AKP li kurmayların gözlerinden kaçacağını hiç sanmıyoruz bu durumun. Buradan küçülen Türk Ekonomisini kınıyoruz!! Shrinkage factor!!!

Yeri gelmişken ben yollarda yürürken burnuma sigara kokusu girmesinden çok rahatsız oluyorum.Ya da denize girerken yahut kırlarda piknik yaparken ya da baraj göllerinde yüzerken. Bundan böyle yollarda ve açık alanlarda da sigara içilmesin. Gitsinler Habur sınır kapısına yahut Kapıkule sınır kapısına. Orda içsinler. Yurtdışına üflesinler dumanlarını. Yurtdışı zaten paso sigara, içki ve pompa. İğrenç Pompeiciler! Yahut evde kafamı penceremden dışarı çıkarıp mis gibi havayı içime çekecem hop bi de ne çekeyim? Mis gibi nikotin aman iğrenç sigara. Alt kat komşum çıkmış pencereye atmosfere üflüyo dumanını. Yasaklansın!!! Evlerde de içilmesin. Zıkkım içesiceler!

Hem bi balık restoranına gidiyorum ortam komple anason kokuyor. Midem bulanıyor balığımın kafasını ememiyorum. Tam salatamı ağzıma atıcam böyle iğrenç bi at sidiği gibi kokular. Ailecek rahatsızız. Balıkçılarda rakı, şarap yahut bira gibi iğrenç kokulu içecekler satılamasın rahatsızız. Evet rahatsızız : ((((

Bakkala markete göndermez olduk çoluk çocuğumuzu. Her yerde içkiler, rakılar, sigaralar. Yasaklansın satışları. Çocuklarımızın sağlığı kötü oluyor.

Televizyonda film izliyoz. Adamın biri filmde ağzında flu bi balonla geziyoz. Adamdan dumanlar çıkıyor. Bizim oğlan baba o ney diyor. Olm o aslında sigara ama minicik sigara görünmesin diye ayı gibi balonun içinde saklı. Rezil oluyoruz çocuğa. Ben de içecem diyor. Balonlu sigara isterim diye tutturuyor. Aile sağlığımız çok kötü bozulacak o yüzden televizyon izlemek de yasaklansın evlerde.



Otoyol kenarlarında piknik yaparken ağzımız yüzümüz egzoz dumanı doluyor. Ya arabalar yasaklansın ya da Pazar günleri yasaklansın araba kullanımı. Yoksa sağlık elden gidiyor sayın AKP : )))O 2 kişiden biri benim bak. Bugün kime sorsan ben oy vermedim der AKP ye ama bak ben diyorum. Ben verdim ve arabalar yasaklansın : )))

Of yüreğim tükendi ama internet de yasaklansın onu da sonra anlatırım.

Hükümetimiz sahip çıksın bize yoksa sağlımız bozulur. Böyle böyle kaybediyoruz değerlerimizi.

Many thanks indeed AKP...

9 yorum:

Burçe dedi ki...

"Yurtdışı zaten paso sigara, içki ve pompa"

jsdkjflksdfjklsf

çok duyarlı ve dokunaklı bir yazı olmuş sevgili t&t, ciğerlerine sağlık. aaa bak aslında ciğer de AK, demek kiii ;)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Çok teşekkürler ilvana lkaslkdjasd

Talisman dedi ki...

Anam o ne? Alain Delon mu ooooo?

Talisman dedi ki...

Bu arada o Condolezza Rice cadısına derim ki büyüklüğü değil işlevi önemli. Böhühühühühü..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

He Alain.

Bir de Madem Condolezza konusu gelmiş sevgili ah muhsin ünlü'den bir şiir parçası hediye edeyim :

Törer bambosu patlaka adlı şiirinin finali

"...
emmeyince sencileyin akmıyor bebeğim
kan ağzıma gürül gürül - alnımda süt dişleri…
seni öyle seviyorum ki condoleezza, bebeğim
ağzına veresim geliyor
ağzımdaki dişleri."

Öldürmeyen intihar dedi ki...

ya aslında bu sigara içenlerin ağzını kesicen.bak bakalım içebilecekler mi bi daha.bence içemezler.hem hava freş hem gürültü yok,neşeli günler işte.

Rice orda türkiyeninki bu kadar dememiş,sineği kanadından yakalayacakken obama daha hızlı davranmış,ondan biri başkan biri bakan zaten.

Adsız dedi ki...

Rice aybetmiş. Neyse. Ben dumansız hava sahası istemiyorum lan! Neden kimse bana sormuyor? : ((( jfklsjdfkl

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Öldürmeyen intihar eğer böyle konuşmaya devam edersen intihar ederim! Tek bi mermiye bakar herşey!

İstiyor musun morada? kljasdkjasd

bleyk en vayt dedi ki...

Internet de yasaklasın bakın ulkenin buyumesi buyudukce buyumuyor mu? Huseyin Uzmez de meclis dısından bakan olsun..