24 Şubat 2009 Salı

6 TANE HAYVANÖKÜZÜ GİBİ PROCEMİ AÇIKLIYORUM SEVGİLİM ANKARALILAR!!!


Merhaba sevgili oy tabanlarım,
Seçimler o kadar yaklaştı ki artık kokunuzu bile alır oldum. Bu yüzden vakit kaybetmeden sizler için hazırladığım 6 dev gibi proceyi sizlere açıklamaya karar verdim. Çünkü sizler proce manyaasınız. Procesi olmayana oy vermezsiniz. Ve ben de procesi yok dedirtmem kendime. İşte ayı gibi procelerim!!!


*Dünyanın en büyük dantelini Ankaraya serecem!

Görenler küçük dilini yutacak. Danteli bi kaldıracaklar altında Ankara! Dantelimizin örneğini çıkartmaya çalışacak diğer belediyeler kafayı üşütecek çünkü kimse çıkaramaz! Bu danteli ben yüreğimle, Hitit sevgimle ördüm çünkü! Bazı bölümleri origami, bazı bölümleri kolaj, bazı bölümleri de heykel çünkü. 404 le yapıştırdım.


*Ankaramısa 4 milyon metrekare otlak yapacam! Dünyanın en büyük otlağı !

Ankaralılar kendi hayvanını burada besleyip büyütecek, mangal yapıp yelleyecek. Kendi yetiştirdiği tavukların yumurtasından melemen yapıp yerken, kahkahalar atarak muhabbet edecek. Sürek avı, sıra geceleri hepsi olabilir. İsteyen Hititliler ava da çıkabilir. Otlak o derece müsait. Geyiklerin boynuzlarına 3 kiloluk dambıllar bağladım ki hıphızlı kaçamasınlar sizden diye. Sevgili Ankaralıları avcılıkta bi numara yapacam böylelikle!!!


* Ankaraya dev gibi dümdüz Pisa Kulesi Procesi!

İtalyanların eğri büğrü kulelerini kimse görmeye gitmeyecek bundan sonra oy tabanlarım. Ne o öle? İnsan rahat rahat turistik gezemiyor. Bi gözüm sürekli kulede üzerime devrilecek diye. Ecnebiler akın akın Ankaramısa doluşacak. Rahat rahat kuleye bakacaklar dimdik. Bakarken acıkıp sosisli, pizza, spagetti yiyecekler. Dölarlar yürolar hep kazanç. İnanmayanlar gönye koysun kulemizin dibine. Görecekler ki tam 90 derece!!! Vay be amma da dimdik bi Pisa kulesi deyip kulemize sarılarak fotoğraf çektirecekler!


*Oscarlar bundan sonra Ankarada da dağıtılacak!

Akademiye letter yazdım. Dedim Ankarada Oscar törenleri için bi halk evi açtım. Kesin kabul edecekler. Çünkü olağanüstü bi fikrim var ve bunu da akademiye açıkladım. Ünlü Ankara keçilerinin tüylerini kırmızıya boyadım. Keçileri sıra ile yan yana dizecem. Ve inatçı oldukları için yerlerinden oynamaz hiç biri. Keçilerimizin inadına güveniyorum. Çünkü kenarlara da öğrencilerimizi dizicem keçilere gel diyecekler. Keçiler de gelmeyecek duracak orada öle. Alın size bi de istihdam, öğrencilere iş de buldum! Ve ünlüler bu kırmızı keçilerimizin üzerine basarak halk evine girecekler. Düşünsenize sevgili oy tabanlarım diyelim siz Angelina Jolie siniz. Kımıl kımıl keçilerin üzerlerine basa basa yürüyorsunuz. Kırmızı halıya can verdim! Tabi ki bu minvalde sevgili Ankaralıları da selamlıyorsunuz gülümseyerek o seksi bacaklarınızla. Dudaklarınız çok dolgun sevgili oy tabanlarım : )))) Bence Akademi bu fikrime bayılabilir. Oscar hiç bu kadar yakın olmamıştı bize.


*Dünyanın en uzun otobüsünü Ankaraya getiricem!

Bu öyle bir otobüs ki uzaydan bile görünecek sevgili Ankaralılar! Otobüse diyelim ODTÜ den bineceksiniz otobüste arkaya doğru ilerleyip inince Kızılay meydanında ineceksiniz! İnanılmaz ama gerçek. Sıfır benzin, sıfır hava kirliliği! “Oscarlarda inecek vaaaar!! 16758 inci orta kapıııııı!” Bakınız sevgili bi Ankaralımıs nası da binmiş otobüsümüze ve inmek için şoförle iletişim kurmaya çalışıyor. Hepsi olacak bunların : ))))

İşte sevgili Hititliler! Bunca proce yalan olamaz bence! Bunca proce boş olamaz bence. Oylarınızı şimdiden görür gibiyim. Böyle sandıklar açılıyor açılıyor hep benim ismim : )))))))))) Ne tatlı!

Güle güle sevgili Ankaralılar! Beni Ankaranın yağmurlarında yıkasınlar, beni Ankaranın oy sandıklarına gömsünler!

Not : 6 ıncı proceniz nerde sayın başkan diyenleri görür gibiyim : )))) O kadar seviyorum ki sizleri bakıyorum procelerimi tek tek sayıyorsunuz. Bence sizler de beni seviyorsunuz. Bi oy tabanı çünkü durduk yerde birisinin procelerini saymaz. Ama altıncı proce sürpriz proce. Acaip bişey o. Eğer seçilirsem yapacam. Sadece bir ipucu vereyim İspanya ile ilgili 6 ıncı procem. Seçilmezsem de bu 5 procem feda olsun size sevgili Ankaralılar. Benim yerime seçtiğiniz adayınız yapsın. Çok ayıp edersiniz ama ha öle bişi olursa: ((( Daha gelmem Ankaramısa : ((( I WANT IT ALL, I WANT IT ALL, I WANT IT NOW !!!

13 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

ben de hep pisa kulesinde şu tarz bi foto çektirmek istediydim. yıllardır içimde uhde, boğazımda düğüm olarak kalmıştır. ankara yakın, evet. gidip çektirilebilir. büyüksünüz!!!

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
ben oscar töreninin ankaraya getirilmesine karşıyım! zira slumdog millionaire kararlarından dolayı akademiye kızgınım. fakat sundance festivali'ni getirirseniz oylarımız size feda olsun.

saygılar..

aşkın dedi ki...

Sayın başkan Ankara evlerinin ve dahi meclisin böyle görünmesini istiyoruz:

http://mikeely.files.wordpress.com/2008/12/greenland-town.jpg

Adsız dedi ki...

Başkanım senin bu procelerine saygım sonsuza yakın ama daha öncelikli sorunlar da var dikkatinizi çekmek istediğim. Örnek su sorunu. Bence onu da antartikadan kırdırdığınız buzlarla halledin. Gerçi içinde bin yıllık bakteriler virüsler varmış ama ırkımızın gelişimi açısından ne kadar faideli olur onu da bi hesaba katın. Her türlü biyolojik silaha dayanıklı oluruz artık. Dikkatlerinize sunarım !

headcleaner dedi ki...

6 öküzüm torbadan düştü gördün mü sayın başkan?

Adsız dedi ki...

Pizza gulesi maydonozlu ve acili olmazsa sana oy yoh bashanim..hehe
akepe mutfah robotuynan firitoz ve dalvumbaz vereyyo..almazisan gutunu aceyyo..

Sen ne verecen ??
Sen ne verecen?
Veremen..!! :))))

Adsız dedi ki...

Biz bu oylari otlahda cayirda cimende buyutmedih ki bashan..Hebisinde yuz bin gayme masrafimiz imegimiz var...!!

Sen ne verecen?
Ne verecen?

Veremen????

kaba şimşek dedi ki...

o gucci ayakkapların topukları o keçilere girince bence inattan vazgeçecekler ve caanım ancelina coliler, çarliz teronlar, keytler filan keçilerin toynakları altında can verecekler.

oskarı getireceğine mardigırası getir oyları kap derim ben.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Okhy Dokhy,

Fotoğraf ne ola ki? İstersen Pisa kulesinin duvarlarına ismini bile kazıyabilirsin : )))

Sevgili vaziyet,

Napacan allasen Sundance i felan entel kuntel ortam orası. Yerlere sümkürüyolar, halılar fabrika halısı ne idüğü belirsiz renkler bi görsen. Bir kakafoni hakim ortama herkes anarşist. Ödül alanlar fok u! diye haykırıyo ne bi teşekkür akademiye ne bişey. Oysa Oscar öyle mi? Değil. jantiler, erotik elbiseler, dünya starları tertemiz duşunu almış parfümünü sıkmış gelmiş. İşte ben onları getirecem!

Sevgili aşkın,

Aynı benim procelerim bu evler, İnanır mısın aynısı ama sadece adı değişik. Procemin adı : "Ebemkuşaaa evleri" nasıl? :)))

Sevgili Seçimin Rengi

Ama sanırım siz benim seçim konuşmalarımı dinlemiyorsunuz. Ankaranın su sorununu çoktan çözdüm ki ben???? Erikliyi ararım 173436 tane bidon yolla dicem alın size mis gibi su dedim. Ama madem ısrar ettiniz mikro procelerimden birini de açıklayayım. "Dev Erikli damacanası procesi!" Kızılay meydanındaki dev sehpanın üzerine koyacam. Neyse sonra anlatıcam bunu.

Sevgili headcleaner,

Görmedim desem yalan olur sayın headcleaner ah ah ah

Sevgili Porsgemsheniark,

İşte ben size gurbanım be! Oy depom benim, kınalı kuzularım. Sen hısmına, eşine dostuna söle bana versinler oyları da ben size mutfak robotlarını şahını verecem. Herkese benden Terminatör! Komple robot!

Sevgili kaba şimşek,

Ankara keçilerini küçümseme hele ki inatlarını hiç küçümseme. Üstüne işesen yerinden kımıldamazlar ne topuğu.

Mardigırası ney? Açıkla onu da getireyim. Ama Oscarları getirecem ona kimse karışamaz.

Saygılar,
Prezıdant

kaba şimşek dedi ki...

ya daha mardigırastan haberin yok bir de benden oy mu istiyorsunuz sayın travisler?!

mardigıras bir çeşit mavi boncuk dağıtma aktivitesi. bu kutlu günde herkesler birbirine boncuk dağıtıyor. para yerine geçiyor boncuklar. bunların karşılığında bir takım hanfendiler memelerini felan açıyor :))

36 yıldır boncuk, düğme gibi şeyler biriktiriyorum bu kutlu olay için ve bakirim :((

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşek,

Oscar diyorum sen boncuk diyosun! Bence sen biriktirmeye devam et o boncukları. Ne bir örf ne bir anane!!! Oy tabanım değilsin!!!

Başkan

Jondaff dedi ki...

sayın travis az önce cnn'e düşen habere göre, ankara'ya disneyland sözü vermiş melih gökçek. bunun karşısında bir atılım yapmalısınız. amcamgil çocuk ruhlu bir insan. bilmem anlatabildim mi?

bu arada ispanya derken? javier bardem ?! plz :(

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Jondaff,

Daha nereye atılayım allasen? bunca proce kesmedi mi sizi?

ispanya olayı tamamen sürpriz. Oyunuzu bana verin öğrenin : )

Saygılar,
t&t