26 Şubat 2009 Perşembe

ÇOCUKLUK VE ERGENLİK ANILARIM SERİSİ AKA MASUMİYET


Küçükken yaptığımız bi ton şey var. Ve gördüm ki bunları yazmak büyük prim topluyor. Gerçi tam küçüklük de değil işte ergenlik de olur. Genelde de salaklık çerçevesinde olmak zorunda bu olaylar. Bunları dile getirdin mi millet deli oluyor. Bundan sonra bunları da bloguma yazacam ki primlerim artsın internet dünyasında. Herkes beni okusun, eklesin bloguna. Ben de gugıl reklamları ile geçinir hale geleyim ki çalışmayı bırakabileyim. Başlıyoruz.

İşte ilk anım ;


Küçükken çok yalnız bir çocuktum. Kendi kendimle oynamaya bayılırdım. (Haydar Dümen mektubu gibi başladım lan!? Ama yok yanlış anladınız beni devam ediniz lütfen çok masumane bi yazı bu) Bayılmazdım da arkadaşım yoktu pek. İki kız kardeşim vardı onlar da benle oynamıyordu çünkü ben onları döverdim felan. Neyse en sevdiğim atraksiyonlardan biri mahalleye çıkıp yerden kum alıp saçıma dökmekti. İnşaat tipi kumlar nefis olurdu. Niye döküyon lan kafana kumları diyenleri duyar gibiyim. Ne biçim de duydum sizi : )) Bence pek yakında internet sesli olacak, bu onun simulasyonu. Neyse. Kumları saçıma dökerdim sonra da elimle saçıma vurup temizlerdim üst bölgelerdekileri. Çünkü kafada bariz kum toprak varken ortada gezmek saçma olabilirdi, enkaz altından çıkmış gibi. Amacım dikkat çekmek değil keyiflenmekti. Üst bölgeleri temizledikten sonra rahat rahat elimle saçımla oynamaya başlardım. Amaç şu ; Kum tanelerini saçımın içinde tırnaklarımın içine girdirerek yakalamaç. Bayılırdım bu oyuna. Saatlerce oynanır. Tam bitti derken yeni bi kum tanesinin tırnak içine girip yakalanması müthiş olurdu. Bi keresinde anneannem bitlendim sanmıştı. Gel bakim oğlum haldır haldır kaşınıyor bu oğlan dediydi. Yanına bi gittim kadıncaz deli oldu. Oğlum kim döktü kafana bu kumları dedi. Ben de mahalleden bi çocuğun üstüne atmıştım. Bi keresinde de kum saatinin içindeki kumları kafama döktüm. Bulup bulup geri doldurdum kum saatinin içine. Tam 6 saat sürmüştü. Ama kum saatinden öğrenemedim, tavuklu çalar saatten öğrendim 6 saati. Kum saati bi daha çalışmadı.



Neyse böylelikle içtenlik dolu bi yazıyı daha sonuna getirdik. Bundan böyle nerde içtenlik orda ben. Bakalım nası prim toplucam. Satacam kendimi bana para lazım : ))))))))

30 yorum:

kaba şimşek dedi ki...

"saçlarıma kumlar doldu
tarak getir sen tara"

dizelerinin sahibinin kim olduğunu da anlamış olduk böylece ahahaha.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşek,

Masumiyetle kavrulmuş bir yazıya ilk yorumu sendne almak inan bi garip etti beni. Neyse.

Yaptığın yoruma gelince ölüm korkusu sarmış bence seni. Derhal çocuk yap : )Toruna torbaya karış diyecem ama sen gidip şimdi kafana BİM poşeti geçirirsin.

Saygılar,
t&t

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
masum değilsiniz maalesef.
bence bu yazının asıl amacı kızkardeşlerinizi dövdüğünüz için duyduğunuz derin pişmanlığın bilinç düzeyine çıkması çabasıdır.

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sayın vaziyet,

Tek bir anıdan yola çıkıp nasıl oluyor da psikolojimi çözüyorsunuz anlayamıyorum! İnsanı masum yazılar yazmaya tövbe ettireceksiniz nerdeyse! Sonraki anılarımda kız kardeşlerim birleşip beni dövecek merak etmeyiniz. Anılarımın hepsini yazıp bitirmemi beklemeyiniz lütfen.

Saygılar,
t&t

gerisi önemli değil... dedi ki...

büyüyünce sanırım kafasında kask olmayan bir dış mimar oldunuz!

belkide kum ocağınız vardır!

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
dikkat etmiş olmalısınız, beklemedim zaten, anında yaptım analizimi. bilinçaltımı serbest bıraktım zira. bu sinirli tavrınız da suçluluk duygunuza eşlik ediyor değil mi? :)))))))))

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gerisi önemli değil...,

Belki de ehehe


Sevgili vaziyet,

Bence siz çocukken çok dayak yemişiniz!!!


Saygılar,
t&t

Not : Olm amma zormuş lan samimi masum yazılar yazmaç! Ucunda para olmasa kurguyu hayatta bırakmam şerefsizim!

kaba şimşek dedi ki...

sevgili travisler, vaziyet'e karşı sesiniz bu kadar yüksek çıktığına göre bu suçluluk pisikolojisidir. siz insan öldürmeyi çok iyi bilirsiniz!!!!1 van minüt!!!!

b. dedi ki...

bakın bakın, tam da beklediğim gibi gelişiyor olaylar :)))))

siz ne kadar beni okur grubunuzdan dışlasanız da samimi yazılarınızın devamını hararetle beklemekteyim.

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşsalkdşjhalksdjhkasjdhlkajsdhkasd

b. dedi ki...

araya girmek gibi olmasın ama, sayın kaba şimşek'e de gerçekçi psiko-analitik yaklaşımlarından ötürü tebriklerimi sunarım.

herkese saygılarımı da ayrıca sunarım.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili vaziyet,

Kimsenin sizi dışladığı yok. Şurda pıtı pıtı çocukluk anılarımı paylaşıp para kazanayım istedim, siz direk geldiniz feministleri bana kışkırttınız. Kadına dayak var diye blogumu ayağa kaldırdınız.
Oysa sizin gelip ne tatlıııaaa felan diye yorumlar bırakmanız lazımdı : ((( Masum ve samimi anılar çünkü bunlar. Daha gelmem çocuk parkına...

kaba şimşek dedi ki...

rica ederim efendim o sizin analitiğiniz.

kaba şimşek dedi ki...

araya repçi girmiş. ben demin sizin analitiğiniz derken vaziyet'i kast etmiştim yanlış olmasın lütfen.

travis bey ergenliğe geçiş ne zaman hayırlısıyla? tarih verin de çoluğu çocuğu internetten uzaklaştıralım.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba şimşek,

Benim geometrim iyi zaten hiç üzerime alınmadım.

Ergenlik anılarım pek yakında. Nefes nefese bekleyiniz : ))

Saygılar,
t&t

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
size ne diyeyim efendim, kadına şiddet yetmiyormuş gibi pıtı pıtı çocukluk anılarınızı da satıma teşebbüsünüz var.

siz dış mimar olursanız benim gibi çocuklar da büyüyünce böyle dış mihrak oluyor işte! bakın one comment dedim neler oldu :))))

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sayın vaziyet,

Para kazanmak bir erdemdir hele ki alın teri ile yapılırsa. Ben de emeğimle para kazanmaya çalışıyorum ne var bunda? İster çocukluk anılarımı satarım, ister hamburger? her ikisi de emek.

Ayrıca ben dış mimar değilim, bina strüktürü açısından bakarsak aşık değilim mertek hiç değilim! Ama sizin dış mihrak olduğunuz aşikar! Feministler yetmedi şimdi de maliyeyi çağırıyorsunuz başıma.
Daha kum atmam saçıma!

Saygılar,
Pembe yanaklı minik t&t

b. dedi ki...

sayın travis ve sevgili tyler;
çok tatlıııııı!!

saygılar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili vaziyet,

Çok teşekkürler : ))) Daha bende bunun gibi ne anılar var. Hepsini yazacam. Ve bence herkes samimiyeti çok seviyor. Ve yine bence herkes okusun bu yazılarımı, kutuma tıklasın, repleri esirgemesin.

Saygılar,
t&t

Jondaff dedi ki...

sevgili travis,
bunun bir de kum yemeli versiyonu vardır. çıtır çıtır (yedim evet:()

eskiden çocuklar dışarıda oynayabiliyorlardı, kafalarını kum içerisinde bırakabiliyorlardı, artık bilgisayar oyunu biliyorlar sadece :((( diye girsem olaya acaba ileride yazacağım blog yazılarım için prim toplayabilir miyim? sizin gibi bir hacker-blogger'a bunu sormak istedim

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Jondaff,

Bizim mahallede de vardı toprakyiyiciler. Ben pek hazzetmem.

Bence çok iyi bi nokta yakalarsın. Zaten benim amaçlarımdan biri de o. Masumiyetin kayboluşu. Baya prim var o işte. Nerde o eski 80 ler derim.

Saygılar,
t&t

gerisi önemli değil... dedi ki...

toprak yemek kalsiyum eksiliğini işaret eder. harbi bak!

80 lerde danone yoktu. olsa toprak yerler miydi hiç?!

işte o nesil şimdi anne baba olmuş, kemiklere yatırım yapmak için çocuklarına danone yediriyorlar. kınıyorum esefle. topraktan karşılayınca sanki uzun boylu, iri yapılı olmuyor!

Adsız dedi ki...

Yazınızı çok samimi buldum. Ayrıca masum olduğunu da düşünüyorum. Sonuçta halkın içinden, tam bağrından bir yazı kaleme almışsınız. Kim küçücükken(!) böyle şeyler yapmamıştır ki ? Umarım böyle düşünen bi tek ben değilimdir. Umarım paraya para demezsiniz. Umarım görüşürüz...

Selim Isik dedi ki...

Ben kendimi insan tepkilerini anlamaya adamış bir gerizekalı olduğumdan yazıyı okuyunca "hakkaten lan bu salak çocukluk hikayeleri gerçekten neden iyi prim yapıyor acaba" diye düşündüm. Evet gerizekalılar da düşünür ama gerizekalıca yaparlar bu eylemi :) Velhasılı kelam kendim de bu yazılara çok prim veriyorum korkarım. Neyse donuçta bu konudaki büyük teorimi açıklıyorum.

Blogger dediğin adam, dertli adamdır :) Ya canı sıkılıyordur, ya işinden nefret ediyordur, ya sevgilisinden ayrılmıştır, ya sevgilisi tarafından boynulanmıştır, ya varoluş problemi yaşıyordur, ya en iyi ihtimalle hayallerine ulaşamamıştır :) Sonuçta dertsiz bir insan oturup da kaç kişinin okuyacağı müphem olan bir blogda sayfalarca yazmaz. Psikolojisi de illa ki hafiften bozuktur. Bu durumda bir blogger çocukluğuna dönmüş de salaklıklarını anlatıyorsa, tıpkı bir alkoliğin alkolikler toplantısında konuşmasına "merhaba ben john ve bir alkoliğim" diye başlayınca alkışlanması gibi bir tür psikanaliz sürecinin içinde olduğunu kabul etmiş olacağından prim yapar.

Bir sorunu daha dev teorimle çözmüş olmanın haklı gururu içindeyim. Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Ben de abimden çok dayak yedim bebeyken ve o yüzden küçük kardeş dövenleri hele hele kız kardeş dövenleri esefle kınıyorum.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Muhtemel Reklamveren,

Çok teşekkürler : )) reklamlarınızı bekliyoruz.

Sevgili Selim Işık,

Haklı olduğun bir sürü nokta olabilir ama bana uymadı. Ben para kazanmak için blog yazıyorum ehehehe. Dertli olduğumda internette hiç gezmem, ne işim olur yahu sanal sanal tiplerle? Öyle günlerde oturup odamda halıya sabitlerim bakışlarımı. Uzun hava çığırıp, halıma üzülür ağlarım.

Saygılar,
t&t

Selim Isik dedi ki...

Sevgili T&T,

Zaten bu durumla dalga geçtiğinden belli yorumun sana uymadığı. Benmkisi genel bir tez. Kaldı ki işinden nefret ettiğin için, ya da can sıkıntının geçmesi için de blog yazdığını inkar edemezsin bence.

Saygılar :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Selim,

Sana Selim diyebilir miyim? ehehe İnkar edemeyeceğim çok şey var. Yaz geçer demişlerdi o yüzden yazıyorum ama kış geçsin diye yazıyorum. Yaza bayılırım. Ayrıca yazmasam deli olacaktım! hahhaha

Saygılar,
t&t

Selim Isik dedi ki...

Bana ne istersen onu diyebilirsin Sevgili T&t :) Rahat ol :)

Jondaff dedi ki...

her halı kelimesine rastlayışımda, ''o halı, odayı dolu gösteriyordu ahbap'' diyesim geliyor :)) ve siz de halınıza bakıp hüzünleniyormuşsunuz, siviit:( size kısaca dude diyebilir miyim?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Jondaff,

White Russian?
Şat ap Danny. You r an amatör!!!