26 Mayıs 2010 Çarşamba

BENİ AFFET LOST : (((


Lan evet olm. Dünden beri bunu düşünüyom. 6 sezondur adamlara etmediğim hakaret, sövmediğim akrabası kalmadı senarist ekibinin. Sorularıma cevap verin lan diye tutturdum. Ha verdiler mi cevap hayır cevab veremediler. Ama dizi bitti lan : ((( Ben hiç dizinin biteceğini düşünmemiştim. Ama dün bitti resmen. Çok üzgünüm. Geri başlasın Lost, please. 15 sezon devam etsin ya da 35 sezon. Hem de sorularımıza cevap alırız : ))) Evet bence 35 sezon daha devam etsin LOST. Yeniden başlasın. Lan nasıl biter Lost! Bitmesin!!! Fok!!!

Sürekli gizem içinde bırakırdı bizi sonra da hiç birine açıklama getirmezdi ama bizden biriydi Lost. Sanki dayım ölmüş gibi oldu Lost bitince : ((( Ağlayasım var dünden beri. Mutsuz ve umutsuzum. Lostsuz geçen ömre koyim. Bu seneki tatilimi Lost adasında geçirecem. Şurası göz göze geldiğimiz yer felan diye türküler söyleyerek gezecem adada, ağlayacam gönlümce. Yerdeki taşlara sarılacam, ağaçları yalayıp otları ağzıma sokacam. Ah Lost. Seni çok beğeniyor ve özlüyorum. Seni indirmekten keyif aldığım kadar hiç bişeyden keyif almadım ben. Tek tek bytelarını izlerdim sen inerken usulca komputerime. Sana altyazı bulmak gibisi yoktu. Altyazını bulup içine bıraktımmıydı nası da kanarya gibi şakırdın, neşelenirdin. Ne tatlıydın. Valla daha fazla yazamıcam. Tüylerim diken diken oldu. Lost geri dön, beni affet. Seni seviyorum...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

diziye veda vidyolarını izledim gözlerim dolu dolu.. halbuki parasıyla değil mi? sıkılan izlemesindi ama bitmesindi!

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

T&T hurley yerine seni oynatsınlar ama yeniden başladıında, biz seni çok seviyoz ya o bakımdan eheuheueh

Adsız dedi ki...

Amanııın... İşte benim gibi hiç ilgilenmeseydiniz hiç üzülmezdiniz bak ben Supernatural'in aşırı fanıyım hiç öyle bilimsel cevaplar aramıyorum ne de olsa tanrı girdi işin içine.