16 Mayıs 2010 Pazar

TEŞEKKÜRLER BURSASPOR !!!


O kadar mutluyum ki anlatamam, Bursaspor'un elde ettiği bu şampiyonluk o kadar önemli ki anlatılmaz. Ezilmişin, yok sayılmışın, itilmişin zaferi bu, şikenin, alaverenin dalaverenin, iş bilmezliğin, hamasetin hezimeti bu. Türkiyede her alana sinmiş statükonun iflası bu, paradigmanın iflası bu. O kadar mutluyum ki anlatılmaz. Kötüler her zaman kazanamıyor işte, güzel insanlar da gereken azmi ve fedakarlığı en az kötüler kadar gösterirse bu iş olur. Bu gece hepimiz bunu gördük.

Bursaspor sezonun başlangıcında herhangi biri tarafından şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilse açıkçası hepimiz kıçımızla gülerdik. Hepimize kıçımızı terstten gösterdiler. O kadar mutluyum ki şu an göt deliğimle göz göze gelmekten. Benim de zamanında Beşiktaş'ın başında görmek istemediğim Ertuğrul Sağlam'ın teknik yönetiminde, 2-3 tane adı sanı duyulmamış yabancı futbolcu takviyesiyle çeşitli zamanlarda 3 büyüklerde oynayabilmiş daha sonra kovulmuş 2-3 futbolcusu ve onun dışında komple Anadolu külüplerinde boy göstermiş futbolcularıyla, devasa bütçeleri, devasa stadları, efsanevi tribünleri ile fark yaratan, transferleri ile nam salmış 3 büyüklerle mücadele ederek mutlu sona ermiş bir Bursaspor var karşımızda. O kadar büyük bir saygı duyuyorum ki tüm bu olanlara anlatılmaz. Şampiyon Bursaspor! Bu cümle öylesine söylenip haykırılan bir anlamsız Texas cümlesi olmaktan çıkıp bugün engin bir mutluluk denizine yelken açtı. Tebrikler Bursaspor. Malzemecisinden, taraftarına, yönetiminden tüm futbolcularına kadar hepinize helal olsun bu şampiyonluk.

Bir fanatik Beşiktaşlı olarak Bursaspor'un şampiyonluğunu en içten duygularımla kutluyor, devamını bekliyorum. Bursaspor nezninde diğer Anadolu klüplerinin de bu başarıdan feyz almasını umarak sesleniyorum ki , bu ligi lütfen bu 3 gerzeğin eline bırakmayın. Teşekkürler Bursaspor, tüm samimiyetimle kalbimi yeşile beyaza boyadım bu gece, çok mutluyum, ayağınıza sağlık...

9 yorum:

agdabandi dedi ki...

like butonunu buşamıyorum ulan!

agdabandi dedi ki...

görüldüğü gibi l harfini bile bulamamışım, nerde like'ı bulmak teheee

Unknown dedi ki...

Bir beşiktaşlı olarak şampiyonluk
yarışını bizimle bile yapmış olsalardı onların şampiyonluğunu
cani gönülden isterdim.Bence bu bir
devrim,bence tekelci burjuvaya yapılmış bir darbe.Ama burda trabzonsporun onurlu duruşunu da takdir etmek lazim.Gerçektende trabzon kalecisi onurun en az beş tane net gol pozisyonunu kurtardığını gördüm.Kendisini
bütün spor severlerin izniyle yılın
kalecisi ilan ediyorum.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Ben de seni like agdabandi

Özür dilerim Hüseyin Usta. Bursaporun efsanevi başarısından ötürü Trabzonspor'un mükemmele çok yakın haysiyetli mücadelesini dile getirmeyi unutmuşum. Onlara da binlerce kez teşekkürler. Haklısın Onu yılın kalecisidir bana göre de Ivankovdan sonra...

babble dedi ki...

aile kökenimin bir yanı Bursa'ya dayanıyor.. Bir çarşı müridi olarak Şampiyon olamamıza tabiki üzüldüm ama bir yanımda Bursa şampiyon oldu diye sevindi =)

şunları eklemeden geçemeyeceğim,

bu sezonun en komik olayı: TR kupasını ve Lig kupasını son maçlarda kaybeden Fenevbahçe idi (=

alkışlar : Bursaspor'un tüm camiası,TS takımı ve özellikle kaleci Onur.

kırmızı kart : Guizaaaaaa :))

Jondaff dedi ki...

bir bursalı olarak çok hislendim :((. ben de kendi şehrim olmasından çok bir anadolu takımı olmasından dolayı çok sevindim. heyecan getirecek futbola böyle şeyler. timsahlı tişört alayım bari kendime :)

tenks veri maç indiid beyb

beenmaya dedi ki...

TEBRİKLER BURSASPOR!

Ve de teşekkürler...

Sadece sözle, parayla, güçle değil, gerçekten inanarak, isteyerek bileğinin gücüyle sonuna kadar hak ederek de bir yerlere gelinebileceğinin en güzel örneği olduğunuz için...

Dilerim bu örneği sadece futbol sahalarında değil hayatın her alanında görürüz, görmeye devam ederiz.

Adsız dedi ki...

previously on t&t:

" Şaka maka Bursa şampiyon olacak bence. Bence Bursa yönetimi Peaches adlı grubu şampiyonluk kutlamalarına getirsin klasjhdlkajsd "

kaynak : http://travisandtylerdurden.blogspot.com/2010/03/7-gunlerin-en-guzelleri-basladi.html

Bursa'nın şampiyon olmasının sevinci sanki 3-4 kat daha arttı bu haberle.

Oh yeah man.Oh yeah man. ( fuat'a saygılar )

fatih dedi ki...

Futboldan anlamam ve zerre hazzetmem. Ama burada durum farklı. Anaakım medyanın skoru, futbolu vs.fenerbahçe üzerinden algılaması midemi bulandırıyordu. Maç sonrası atılan manşetler rezillikti en başta.