5 Ağustos 2008 Salı

ANTALYANIN YANMASININ AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI...

Olm Antalya iyi ki yanmış bak ormanlardaki keneler de yanmış komple çünkü. Vay anasını!! Bu derece bir savunma görmüş müdür tarih onu bilemiyorum ama kene tarihi açısından tam bir soykırım olmuş bu o zaman ben bunu diyeyim. Bakın Orman Genel Müdür Yardımcısı Kurtulmuşlu neler demiş Antalya tarihinin bu en büyük yangını ile ilgili, ben de bekliyorum "Artık istifa ediyorum çünkü nasılsa orman kalmadı Antalyada" diyecek ama yok bakın neler olmuş ;

Serik ile Manavgat arasında çıkan orman yangını nihayet kontrol altına alındı. Yangının bölgeye atom bombası gibi zarar verdiğini belirten Orman Genel Müdür Yardımcısı Kurtulmuşlu, "Yangının tek iyi tarafı, ormanlarda kene kalmadı" dedi. ??????????

Bi de haberde şunları söylediği geçiyor ;

Yangının zararlarının beş ana başlıkta toplanabileceğini belirten Kurtulmuşlu, "Birinci zararın ağaçlar ve bitki örtüsünün kaybı, ikinci zararın orman yolları, köprüler gibi altyapının zarar görmesi, üçüncü zararın hayvanlara yönelik zarar, dördüncüsünün bölgenin yeniden ağaçlandırılması için harcanacak para ve beşincisinin de yangını söndürmek için harcanan para" olduğunu dile getirdi. ?????????? Para mı?

Kara mizah felan yapmıyorum abi, inanmıyorsanız buyrun okuyunuz.

8 yorum:

repin dedi ki...

yogurttan sonraki bir başka türk mucizesi..(keriz firmalar da keneye karsı ilaç filan yapmaya calısıyor bide)..orman müdür yardımcısı ile ormanlar bi başka güzel simdi (melih gökcek mode)

bahtsız bedevi dedi ki...

Bi si.tir git ya diyebilir miyim buradan o yardımcıya..

Goddess Artemis dedi ki...

O yardımcıyı... keneler öpsün!

O değil de, mariadebonne kardeşime bıraktığınız bir yorumdan bloğunuza ulaştım ya... O kadar mes'ûdum ki... Bloğunuzun linkini blogroll'üme ve de RSS reader'ıma ekledim. Doya doya okuyacağım...

imza: her daim hayranınız (ikinize birden) Tanrıça

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Teşekkürler goddess artemis. Buyrun okuyunuz doya doya : )

Adsız dedi ki...

efendim kısık sesli prens nejat alp bakın konu hakkında ne demiş. işte tam bir hiciv üstadı olan nejat beyden ilginç soyadlı müdür yardımcısına tokat gibi bi yanıt:

http://boxstr.com/files/3074067_tp7bw/Nejat%20Alp%20-%20yorganda%20kene%20var.mp3

Adsız dedi ki...

hekırlık kariyerimde kara bir leke olan bir önceki mesajımı dikkate almayın lütfen :((

aha link:

Nejat Alp - yorganda kene var.mp3

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili kaba,

senin gibi bi hekırla tanışmak büyük bi onur. Hele ki müzik zevkin inanılmaz. Kim bilir arşivin nasıldır?

shadowboxer dedi ki...

"Antalya Kemer’de ormanlık arazide yangın çıkarmaya çalışan 2 kişiden birini Karayolları ekibi, elinde tutuşturup ağaçların altına atmaya hazırlandığı gazete kâğıdıyla yakaladı.

Kendisini yakalayanlara sopa ile saldıran 58 yaşındaki Mehmet Şahin’in...."

kendisini yakalayanlara sopa ile saldırmış, "benim amacım halkımızı keneden korumaktır" da demiş midir? desindir bence. şahane savunma, destekli hem, devlet büyüğü destekli..