16 Ağustos 2008 Cumartesi

MICHAEL PHELPS YÜZME BİLMİYOR !!!


Evet sevgili internet duayenleri, evet spor tutkunları bu kez sizin karşınıza insanlık tarihinin en büyük kurmacasını açıklamak üzere çıktım. Direk konuya giriyorum ; Michael Phelps komple sahtekardır!! Amerikanın yeni dünya düzenini kurma çalışmalarının halkla ilişkiler bölümüdür!! Çünkü Michael Phelps yüzmeyi bilmiyor!!


Olimpiyatlar hepinizin bildiği gibi ilk kapitalist girişimdir. Bi ton insan gelip çıplak Yunanlıların gülle atmasını, disk atmasını izlemek için toplanıp sosisli yiyip, kola içerlerdi. Leş tüketim ortamı pompası. Ve günümüzde gelinen noktaya bakın hiç farklı değil. Çin’in Pekin Olimpiyatlarının açılışında patlattığı havai fişeklerin bütçesi ile Afrikadaki açlar doyardı bence. Geçiniz olimpiyat ruhunu felan filan, gösteri, şaşaa, dünyaya en büyük biziz mesajı vermek en büyük amaç günümüzde olimpiyatlarda. Misal 1936 Berlin Olimpiyatlarını düşünün. Jesse Owens o dönemki Hitler yönetimini, rejimini, düzenini rezil etmiştir tüm engellemelere rağmen. Bi sürü altın madalya kazandı Nazilerin gözleri önünde. Belki de o gün tarih yeniden yazılmıştır kimsenin haberi yok. Almanların Aryan ırk projesi kaybetmiş, Amerikanın kapitalist hayat görüşü kazanmıştır.

Michael Phelps ise az evvel gözümüzün önünde 7 inci altın madalyasını kazandı 100 metre kelebekte ama nasıl aldı? Resmen işin içinde riya var, yalan var dolan var. Sırp Cavic resmen son metrelerde Phelps i bekledi. Yoksa kazanmıştı yarışı. Elini uzatmış bekliyo öle. Phelps de ayı gibi kollarıyla geldi adamdan 1 milisaniye önce vurdu elini duvara. ABD hükümeti Cavic i satın almış bence. Amerikan rüyasının devamını sağlamak adına inanılmaz bi figür olacak çünkü Phelps. Bakın Amerikalı olup, Amerikayı severseniz 8 altın madalya bile alabilirsinizin mesajı bu. Zaten dikkat edin Pekin Olimpiyatlarının ta en başından beri, daha Phelps in Olimpiyatlarda ilk yarışı için havuzun kenarına gelmesinden beri 8 altın almaya geldi şeklinde beynimizi yıkıyorlar. Şahsen artık ben Phelps 8 altın almasaydı şaşacaktım!!! Ama ona buradan meydan okumaktan da geri durmuyorum. Gel Phelps yiyosa bizim yazlıktaki Melahat Hanımteyzeyi geç bakalım! Kadın sabahın köründe bi uyanıyo, bi takıyo bonesini kafaya, bi atlıyo denize ondan sonra tut tutabilirsen. 2 km gidip geliyor hiç durmadan. Hayatta geçemen onu!!! Neyse…

Dolayısıyla Michael Phelps diye bir yüzücü yoktur. Hatta bence yüzme bile bilmiyor. Eğer bu yaptıklarının yüzme olduğunu sanıyorsa çok yanılıyor. Öyle ayı gibi diyetler, öküz gibi sprintler, iki ters bi düz yüzmeler hepsi kurmacadır. Amerikan rüyasının devamı, kapitalizmin devamı içindir tüm bunlar. Olimpiyatlar yüzünden bi ton LCD tv satılacak, taytlar, speedo mayolar, ciritler satılacak. Evimizde hiç de ihtiyacımız olmadığı halde kulplu beygirler, start tabancaları, amerikan bayrakları bulunacak.

Neyse bu yazım da bu kadar. Sizi aydınlatabildim ise ne mutlu bana. Bugünden itibaren internette sansürü protesto ettiğimden siteyi kapatacam bir süreliğine. Ama siz girebilirsiniz. Bye for now…

10 yorum:

b.s dedi ki...

doğru söze ne hacet...

b.s dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
aşkın dedi ki...

Speedo'dur o Speedo.
Benane kardeşim sıkıysa haşemayla aynı derecenin yarısını elde etsin.
Ayrıyetten olimpiyat sektörüne vurmuş olduğunuz darbeye katılıyorum, hem Travis hem Tyler Durden olarak.Yani Taylan biraderler.Yani işte...eeeh!
Bir de sempatik cimcimemiz Elvan için de yorum bekliyoruz.Asıl olmipiyat ruhu odur, farklı bir memlekette ve ilaç yüklemesi olmadan ve 50 kilo bile çekmediği halde!

Adsız dedi ki...

Ben Amerikalı bir yüzücü birinci oldu diye bırakın onun mayosunu posterini bile alan birini görmedim. Olimpiyatlar ne olursa olsun tamamen Amerikan Kapitalizm'ini yansıtan oyunlar değildir. Eğer öyle olsaydı Amerika madalya sıramalasında en başından beri Komünist Çin'in gerisinde kalmazdı.

Amerikan Rüyası artık bitmiştir. Evet, Phelps resmen bir hayvandır ama Mark Spitz 72 Münih Olimpiyatları'nda 7 dalda da olimpiyat rekoru kırarak altın madalya almıştı. Fakat şu anda ne babamın ne de annemin Mark Spitz ile ilgili bir poster vs.. aldıklarını hiç sanmıyorum.

Almanya 2006 Dünya Kupası'nda adidas tarafından üretilen bir çok Dünya Kupası tişörtünün herhangi bir adidas Outlet Center'da 10 YTL'den fazla bir fiyata satılmadığı görülmekte.

Olimpiyat ruhu kalmadı, milletler kendilerinin propagandasını yapıyor, bu konudaki görüşlerine katılıyorum ama ben olimpiyatların Amerikan Rüyası olmadığını düşünüyorum...

Yazılarının devamını dilerim

mariadebonne dedi ki...

Bence mühim olan kazanamk değil yarışmak. Böle pazulu felam kulaç atmalar bilmemne seksü seksü. Mühim olan o yani.

Gokhanson dedi ki...

teşekkür ederim dile getirdiklerin için

pink plastic jesus dedi ki...

bence o yüzücüyü bırak insan değil.

Adsız dedi ki...

hee ben de katılıyorum. kesinlikle. sıkıysa kardeşimle yarış yapsın. heheey parayla rüya satmak. iyi fikirmiş.

Adsız dedi ki...

bi kere delikanlı adam yüzerken kafasını suya sokmaz. bu maykılı izledim ben kafası hep suyun içinde. bi de bere takmış ki saçları ıslanmasın delikanlılığına laf gelmesin. yemezler maykıl!! akıllı ol!!!

Adsız dedi ki...

bakakalırım giden phelps in ardından
atamam kendimi havuza phelps hızlı
serde korkaklık var dövemem