24 Eylül 2008 Çarşamba

“ANANISİKİM” REAKSİYONUNUN ARDINDAKİ SIR PERDESİ !!!

Merhabalar sevgili saykoloji dünyası. Yine bir konu ve değerli açıklamalarımla bir aradayız. Vakit kaybına tahammülümüz yok dolayısıyla direkman konuya dalıyorum. Go!

Tik mi denir artık buna takıntı mı obsesyon mu ama bilirsiniz bazı kişilerin vücutlarına doğru “vuccük” diye tabir edilen bi kelime eşliğinde elinizi kolunuzu uzatırsanız anında “anansikim!” diye bi kelime peydah olur karşı taraftaki arkadaştan. Ve bu tip arkadaşlar hep askerde yaşarlar ben normal hayatta hiç rastgelmedim kendilerine, sanırım tezkere bırakıyorlar. Neyse konumuz bu arkadaşların rahatsızlıkları.



Şimdi nedir bu konu? Adamın biri çıkıyor diyor ki “Abi bak sakın bana bunu yapmayın çünkü anında istemsizce küfür ediyorum büyük ihtimalle çocukluğuma dair bir travma yatmakta, lütfen.” He yarraamı böyle diyor genelde şu şekilde oluyor açıklama” Ya bak gardaş rahatsızlığım var benim! Etme böle. Yersin küfrü! ” Şimdi arkadaşım ben size inanmıyorum!! Bunu çok net ifade edeyim böyle rahatsızlık mı olur olm?! Nalakası var! Adamın biri senin vücuduna doğru ani bi hareket yapınca sen niye “Anansikim” diyesin yahu? Rasyonel bi açıklaması yok bunun. Misal birisi bana yapsa bu tip bi hareket anında elini yakalar, bileğini büker, mükemmel bi bacak hareketiyle ters kündeye getirip, ümüğüne binlerce ton baskı uygularım ağlatırım onu oracıkta ne küfür edicem? Dolayısıyla bırakın bu ayakları! Ben size sizi anlatıcam şimdi.



Sen küfür ediyorsun çünkü o adam bunu hak ediyor. Ve sen de rahat rahat anasını sikiyorsun bu adamların ve işin komik yanı bu adamlar eki eki eki diye gülüyor sen onların analarını sikme talebinde bulundukça. Gerçekten çok cingöz bi davranış şekli arkadaşım, tebrik ediyorum sizi. Normal bi adam söylese o lafı o adamlara gör bakalım neler olur ama sen dilediğince söylüyorsun neden? Çünkü rahatsızsın, adamı öyle kodlamışsın. Şimdi sizi yeriyorum, suçluyorum gibi bir durum çıkıyor ortaya fakat yok öyle birşey, size komple katılıyorum ve yanınızdayım. Neden mi? Neden olacak hayat içerisinde eki eki ekü ekü diyerekten bi insanın bedenine doğru sürekli vüccuk diyerek hareket çekerek eğlenmeye çalışan adamlardan ne beklenir kardeşim? Allahın mercimek beyinlileri! Ben size sürekli “Lan mercimek!” desem kim bilir nasıl olur! Ha nasıl olur mercimekler!!! Bence de iyi yapıyorsun sik analarını. Ama yemiyorum ben burda senin rahatsız olduğunu. Alenen adamlara küfür etme salahiyeti kazanmak için, bu küfürlere meşru bir zemin hazırlamak için götünden hastalık uydurmuşsun. O mercimek beyinliler de bunu yemiş sen küfür ettikçe ekiliyor orda, eğleniyor. Helal koçuma. Ama sen şartlı refleks de takıntı de tik de rahatsızım de ne dersen de yemezler yavrum, onun için yazıyorum bunları. Merak etmeyin kimseye de söylemem, durmak yok yola devam. Ha bir de son olarak belirtmek isterim ki bu takıntı hep fakirlerde var. Siz hiç misal Ali Koç'un vüccük hareketi yaptığınızda "anansikim" dediğini gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü zenginler zaten ne zaman canı isterse anasını siker istediğinin di mi ama? Netameli günler dileriz...

9 yorum:

Jondaff dedi ki...

yazıya son anda genç şair sinan mudahale etmiş gibi:(( pis zenginler, nayklarının bacıklarına basıp da düşsünler inşallah.
peki sayın travis, bir gun yanlışlıkla eliniz bu insanlardan birine çarptı ve adam meşhur kelimemizi çıkarıverdi ağzından. tepkiniz ne olur? levye? saç okşama? daha beter küfür? halk bunu merak ediyor

Travis and Tyler Durden dedi ki...

"SORRY MATE!" deyip yoluma devam ederim.

Adsız dedi ki...

bence günlük hayattan örnekleri genişletebiliriz ama şimdi aklıma örnek gelmedi birden.

Adsız dedi ki...

salahiyet kelimesine sanırım yirmi iki yıldır rastlamamıştım tenk yu travis ve onun sahte yüzleri.

şunu da belirtmek isterim ki ben bu tepkiyi kullanan ve sivil olan adamlar tanıyorum. istersen tanıştırırım viccük yapar yapar güleriz.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba,

Sen ve mercimek beyinli arkadaş çevren benden uzak durun ama yanyana durun ki bölece mercimek köftesine benzersiniz uzaktan.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşlarım,

adam size dedi lan mercimek beyinli diye ne pasif pisliklersiniz, saldırsanaza olm!!!11

allah kahretsin sevgiler
kaba

Adsız dedi ki...

sevgili travis&tyler durden, gördüğüm kadarıyla yerinde tespitlerinize bir yenisini daha eklemişsiniz. misal benim, aslında öyle kıldan tüyden huylanan bir bünyem olmamasına rağmen, zaman zaman bu imajı yaratarak çevreme ana avrat düz gitmişliğim olmuştur.

birde, lastiği gevşek aşörtmen yazmayacak mısınız acep?

Adsız dedi ki...

annesi lastik dikti o aşörtmene, okula başladı eleman. bundan sonra okul maceralarını okursunuz.

sevgiler
kaba

bana nooluyosa?!

Adsız dedi ki...

sevgili trevez, dikkatimi cekti butun yorumlar pozidif, bende ezber bozarak tespitinin hayatimda gordugum en bul sitt tespit oldugunu soylesem misafirlikten ayrildigimiz zaman ayakkabi giyerken yapilan gereksiz espiri tadini yakalayabilir miyim acaba, catch me yu ken,yinede inadina sevgiler,azis tadinda kal