10 Eylül 2008 Çarşamba

ATLAS DENEYİ HAKKINDA DÜŞÜNCELER, YER YER YERGİLER...


İyi günler sevgili bilim tutkunları ve çetırlar. Elbette günün konusu bu sabah yapılması beklenen Atlas Deneyi. Bazı arkadaşlar saatlerini kurup uyandılar sabah, deneyin başlamasını bekliyolar. Mazallah kara delik felan oluşur ossura ossura uyurken, ağzımızda salyalarla kaybolmayalım ortamlardan diye.

Şimdi efendim öncelikle şunu söyleyeyim ki bugün deney felan yok, adamlar mıknatıslar çalışıyor mu çalışmıyor mu onu kontrol edecekler. Sırf kara delik görecem diye uyanmış olanlarınız varsa bence doğru yatağa geri dönün. Yavaş yavaş gelinecek asıl deney seviyesine, ben size haber veririm.

Sonralıkla efendim nedir şimdi bu deney? İsmi niye Atlas ? Konu hakkında bi ton bilinemez var. Niye bu deneyi yapıyorlar? Evrenin oluşum anını, Higgs parçacıklarını, kara madde, anti madde bi ton bok bulacaklarmış. Pardon lan evrenin oluşum anı da değil biraz sonrası. Hahhaha Ne demek lan bu? Yiyosa evrenin oluşum anını dene!!! Ayrıca sormak isterim bu deneyin amacını ve sebep demek isterim? Hadi sen bunları buldun diyelim yanlışlıkla bi evren oluşursa orda napıcan götüm! Angut gibi bakacan ortama. Yahut o kara delikten bi dinozor kafayı uzatsa göz göze gelsen? Yahut hepimiz birden maymun gibi olursak görürsünüz gününüzü. Deney yapan mühendisleri düşün bak birden maymuna dönüşmüş bi ton bilimsel aletin önünde oturuyo daha doğrusu zıplayıp durup orasını burasını kaşıyor. Ya da hepimiz birden Gregor Samsa olarak uyanırsak ne olacak?!!!


Kardeşim adam gibi yaşayın lan şurda ya! Mis gibi gezegen, ne biçim deney yapıyosunuz pis herifler! Adam gibi git laboratuarda Sodyumla Magnezyumu karıştır ne bileyim o karışımı tüpe doldur, tüpe isim ver buzlukta sakla. Onların listesini tut. Mesain bitip akşam olunca da önlüğünü çıkar bara git discoya git. Eğlen seks yap, gez. Negsel hayat bak : ))) Ama yok ! Sen naapmak istiyon? Gitmişin gece gündüz uyumamışın dev gibi tüneller, dev gibi elektromanyetik mıknatıslar yapmışın tüyü bitmemiş yetim haklarıyla hem de. Ulan Afrikada çocuklar açlıktan ölüyor sen orda gitmişin evrenin başlangıcını görecem diye bi ton boka püsüre para harcıyon. Hayvan herifler! Sizi o hızlandırıcının içine atmak lazım aslında. Gör bakalım orda protonların mı çarpışıyor, parçacıklar mı oluşuyor. Birbirinizin kara deliklerine bakarsınız dibinden yavşaklar.

Bilim bilim diye başımıza çıktınız lan götler! Güneşten 100 bin kat daha fazla ısı üreteceklermiş!!! Bak hayvana yahu! Uzayı yakacaklar! Ulan o kontrolden çıkarsa ne olacak? Hepimiz ışıl ışıl oluruz artık! Koskoca bi medeniyeti nasıl bu kadar rahat riske atarsınız olm siz? Ulan bu medeniyet ne zorluklarla kuruldu senin haberin var mı piç! Hayvan gibi fakirdik, şimdi hepimizin parası var. O dinozorlar, o buz çağları, o yanardağ patlamaları, magmalar hepsini atlattık yüzbinyıllardır. Eee ? Adamın biri çıkıp tüm bunların sonunda kara deliğin içine soksun diye mi pis herifler! Hadi bizi, insanoğlunu geç, gene biz primat sayılırız. Yazık o uzaylılar hayvan gibi gelişmişler, ışınlanmayı bile biliyolar. Onları da yakacak herifler bi de.


Hülasa, ben bu deneyin karşısındayım olm! Eğer bi kara delik oluşsun, hepimizi içine çeksin, azınızı yüzünüzü dağıtırım olm sizin! Allahın asosyalleri! Hiç arkadaşları yok, kimseyle sohbet edemiyolar diye gizli gizli neler yapmışlar orda! Dikkat çekmeye çalışıyolar. Evrenin başlangıcının bir an sonrasına rönte yatarak, kara delik oluşturarak dikkat çekilir mi lan hiç şuursuz herifler!!! Ulan mıknatısla evren mi başlar gerizekalılar! Mıknatıs dediğin toplu iğneyi çeker, biribirini iter ya da kağıdın altından üzerine koyduğun çiviyi oraya buraya taşır. Oooo nasıl oluyor diye şaşırtır insanı. Ya da sen git önce dev gibi bi gemi nası denize batmadan duruyo da minicik bi mıknatıs suya batıyor onu bul bana. Evren mıknatısla hızlandırıcıyla oluşur mu a salaklar! O zaman 100 metre yarışında Usain Bolta mıknatıs fırlatalım. Evren oluşsun orda. Al sana deney!!! Hem de beleş! Zihniyete bak amına koyim ya! Neyse çok sinirlendim daha fazla devam edemeyeceğim. “Netameli günler dileriz” adlı temennim hiç bu kadar yerli yerince oturmamıştı kanımca o yüzden kullanalım. Netameli günler dileriz...

44 yorum:

Adsız dedi ki...

o degil de, adanada da bilmem kac kilometre yuksekten soguk havayi getirip sehrin ustune ufleteceklermis. fakat konu su an net degil, biraz fluymus..

bari insanlar olarak da ayrilalim, siklon ve antisiklonlar olarak.

bilemedim, anlayamadim sahsen.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili mybraveface,

O tamamen Adananın inanılmaz sıcak olması ve Aytaç Durak ın da saçının seyrek olması ile alakalı. Ya da daha açık konuşursak sanırım başına güneş geçmiş sevgili başkanın ondan böle konuşuyor.

O değil de diyerek geçiştirdiğin şey atlas deneyi!!! Uyarmak isterim.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

yav ben yıllarımı atlasa verdim, coğrafi atlas, siyasi atlas, grosser welt atlas falan.
bu ipne iviçreli bili adamlarının yaptığı şeyden bi halt olmaz. bişey olacak olsaydı bu ipneler 3 açılı 5 açılı fırçayı bulduğunda olurdu. bu gün hala dişçi gibi psikopat bir meslek yok olmadıysa, bua damalrın buldukları yaptıkları yalandır arkadaş.
yıllarca 3 açılı sayesinde dişçiye gitmekten kurtulacağım günün hayalini kurdum olm ben

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili traybıl enfekşın,

Yüreğine sağlık.

Saygılar,
t&t

Uyarı - Not : ismine tıklayınca youporn.com açılıyor haberin var di mi?

Adsız dedi ki...

travis efendi böyle atıp tutuyosun ama karadelikte çılgın partiler oluyomuş olm. bilime saygı pls ltf tşk.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba,

İşin gücün eğlence! Samatya ile takılmanı salık veriyorum sana. Bilimi de lütfen bilimadamlarına bırak, karışma.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sizin gibi dünyaya at gözlüğü ile bakanlar yüzünden hala otobüse biniyoruz. bilimden ve gelişmeden bu denli korkmasaydınız şimdiye çoktan ışınlanmayı gerçekleştirmiştik. lütfen çocuklarımızın aklını bulandırmayın travisgiller!!11 bırakın bilim aksın yatağını bulsun. siz de leş gibi sakallarınızı ve göbeğinizi oğuştura oğuştura biranızı içmeye devam edin lıkır lıkır. allah kahretsin!!!11

not: beşiktaş taraftarıyım.

brick top dedi ki...

kaba hanım yazdklarnıza aynen katlıyorum, bu konuyu sizinle daha ayrntılı konuşmak isterm.

Adsız dedi ki...

ooo birik naber ya?

ahahaha çet kutusu istiyoruz travis!!

brick top dedi ki...

eğer trevis gibi bilim karştı insanlar olmasaydı şu an yorum kutusna yazmak yerine görüntülü konuşyorduk. hatta kafalarımıza kask takp hologramlarımızla sanal odalarda sevişiyorduk kaba hanım. aahh ahh!!!111

Adsız dedi ki...

sondaki "aahh ahh"larınıza bakılırsa sizin kaska falan pek ihtiyacınız yok gibi birik bey ahahahahaha

brick top dedi ki...

ne kadar uğraşrlarsa uğrşsnlar bu mikemmel dengeli evrenin hiç bir allah (c.c) olmadan olabilirmi, deney sonunda allah (c.c)nin var olduğnu kanıtlamya yarayacaktır. allahın inayeti bu cern dinsizlernin ve yahudilernin belalarnı verecektr.

since 1071 since 1453 since 1907

Adsız dedi ki...

1071
7+1=8

1453
5+3=8

1907
9-1=8

birik bilerek mi yaptın bilmiyorum ama sanırım evrenin sırrını çözdün! hem de bu bilim düşmanının gözlerinin önünde!!!11 deneyi durdurun!!!11

Travis and Tyler Durden dedi ki...

İşte duyarlı birisi!!!!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9865899.asp?gid=229&sz=88616

t&t

Adsız dedi ki...

"Müdür bana, 'Sizden başka çocuğunu okula göndermeyen yok. Yapmayın, bırakın evhamı çocuğunuzu okula gönderin' dedi. Ama ben yine de korkumu yenemiyorum"

gerçekten küfür etmeden ya da gülmeden o cümleyi kurabildiyse ben o müdürü takdir ederim arkadaş! seni değil travis hemen sevinme.

Adsız dedi ki...

sevgili travis abi ve durden yenge,
öncelikle bu deney konusunda bizi aydınlattığın için teşekkür ederim ancak çok uzun yazmışsınız okuyamadık bir anafikir reca etsek?
ps:cuma kankan izne gelecek c.tesi buluşcaz o adi kankama söyle gelsin dedi.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili komikhobbit,

Öncelikle yazı zaten tüm düşüncelerimin bi özeti, daha fazla kısaltmama kusura bakma.

Saygılar,
t&t

Not : Kankamla buluşma detaylarımı senden mi öğrenicem düdük! Biz planlarımızı zaten yaptık dün. Ayrıca burası "Atlas deneyi" ortamı, lütfen bilimsel argümanlarla sohbete devam edelim.

Goddess Artemis dedi ki...

Sevgili Travis & Tyler,

"Ben bu hayattan çok daraldım, ikinci kanalı yok mu bunun?" diye tepinip durdum yıllarca. Şimdi elimize boyut değiştirme fırsatı geçiyor, farkında değilsiniz! Bilime saygı biraz pls.ltf.tşk.

Umarım akşam saatlerine kadar bir karadelik oluşturmayı başarırlar da, şu dünyayı bambaşka bir boyuta, dibinde azıcık kalmış Meysu şişesinden pipetle çeker gibi emip geçirir.

Saygılarımla...

Adsız dedi ki...

sayın trevis bey,
halka inin lütfen herkes benim gibi quantumu biliyor olmak durumunda değil öyle değil mi?
not:sizin şuursuz kankanız dün beni taciz ederek bildirdi ulan bu isteği.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bak hala!

Sevgili goddess artemis,

Bugün o tip bi deney olmayacak diyorum siz hala keşke de delik çıksa da paralel evrene geçsek felan hülyalarındasınız. Bence hayatınızı dolu dolu yaşamadığınız için sıkılmışsınız. Bakınız şurda iki satır yazıyı bile tam okumamışsınız hahaha

Yenisini istemek yerine, elinizdekinin değerini bilin derim ben. Hem ne demiş atalarımız gelen gideni aratır. Ne tatlı.

Saygılar,
t&t

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili komikhobbit,

Hiç kusura bakma, ben inemem halk çıksın benim seviyeme.

Bilim bilim içindir çünkü.

Saygılar,
t&t

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

aynen katılıyorum şu beşinci paragrafın birinci cümlesine.
eskiden başımıza taş yagardı şimdi kara delik yagıyo anasını satıyım.

aşkın dedi ki...

Önce gelsinler dudağımdaki kara deliği halletsinler alo!
Şu uçuk yüzünden imanım gevredihh..
Ayrıcana başka boyut meraklılarına şunu diyeyim: Siz zaten bambaşka bir boyuttaymışsınız.Nereye giteseniz kendinizi de götüreceksiniz, eee? Oraya giderken süper insan olup gidilmiyor ki!
Travis Destek Hattı Alo Travis mutlu günler diler...

Adsız dedi ki...

amaç dikkat çekmek başka bişi değil hoca! dela don dale şarkısı yapan arkadaşlar ne olacak o zaman karadelik çıkarsa hadi o güzelim insanları yutarsa. peki rihanna nolacak? dikkat çekmek sadece amına koyim!

Jondaff dedi ki...

bilime karşı bu duruşunuzu, yüksek bilim kurulu tarafından hekırlık sertifikanızın onaylanmayışına bağlıyorum. michael phelps'in sitesini çökerteceğinize birazcık bilim dergisi okusaydınız keşke. hayır kandırabileceğinizi bilseniz olayı ergenekon'a bağlıcaksınız.lütfen bilime saygı

pink plastic jesus dedi ki...

siki tuttuk olm desem çok mu kaba olur? hayır hazır yapılmış evren varken senin neyine yok protonmuş nötronmuş çarpışmış falan.bok ettik güzelim dünyayı yeni yer arıyoruz sanırım.

Adsız dedi ki...

peki sayın tiravis bu sizin yaptığınız yorumu bilim insanları okusa demezler mi be adam sen kimsin ki bizim işlerimize yorum bırakırsın. atlas matlas hikaye ortam şahane diye. adam fizikçi ortamı nerde bulsun. eline geçmiş fırsat durur mu durmaz. ama mühendislik fakültesinde okumuş. yani 1 erkeğe 3 erkek. bundan sonra adamın hiç mi ortamı olmayacak olmasın mı?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili jondaff,

Şurda bilimsel bişiler konuşuyoz lütfen olayı kişiselleştirmeyiniz!!! Aslan gibi hekırım kimsenin onayına ihtiyacım da yok!


Sevgili maslak07,

Kesin derler. Umurumda bile değil. Çünkü ben mimarlık mezunuyum. 1 erkeğe 23 kız.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili travis,

eski günleri yad etmek için okul arkadaşlarınızla toplaştığında beni de çağır pls ltf tşk.

sevgi saygı hürmet rispek
kaba

not: ekşi sözlük yazarıyım 1 erkeğe sonsuz erkek :((

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba,

Eski günleri yad etmek için sözlük arkadaşlarınızla toplaştığınızda beni sakın çağırma.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili travis,

dün telefonum çaldı. arayan aytaç durak'tı. uzun uzun sohbet ettik. başkanım biz ilkokuldaydık başkandın hala başkansın maşallah dedim. çok güldü. blogunun sıkı takipçisiymiş. yalnız benim saçım seyrek değil kesinlikle, orda bir yanlış yapmış tıraaavis dedi. "a"yı aynen böyle uzattı.

bu son yazına gelecek olursam, çok beğendiğimi söylemeliyim. ancak bir husus var: okurlarınla diyaloğun. son derece sert ve uzlaşmaz bir üslubun var sevgili travis. özellikle de sevgili kaba'ya karşı. bu tutumunu seni ve yazılarını seven bir okur olarak onaylamıyorum. atlas deneyinin sonucunu da söyleyeyim ben sana: dünyanın özü ve çekirdeği sevgidir.
evet bu sonuç çıkacak. madem dünyanın özü sevgi, okurlarını, özellikle de sevgili kaba'yı kırmak niye? en derin saygılarımla,

g.b
kanalyurt

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gofret beyin,

Kaba hakkındaki hassasiyetini çok iyi anlıyorum çünkü sen de ekşi sözlükteki erkeklerden birisin kasjhdlkajshdlksad belli ki kırılmışsın fekat realite bu.

Okuyucularımla iletişimim ise bence mükemmele çok yakın. Hepinizi çok seviyorum kendimi de seviyorum. Çünkü dünyayı sevgi kurtaracak bunu biliyorum gerçi dünya kurtulunca nolacak onu bilmiyorum? bi de neyden kurtuluyor? Sikimde bile değil.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili gofret beyin,

msn var mı? burası kasıyo da.

ışık ve sevgiyle
kaba

Travis and Tyler Durden dedi ki...

alksjdhlkajshdlkajsdhlkjasd

Adsız dedi ki...

o değil de bu deneyden sonra dünyanın muhtelif yerlerinde depremler olmuş peşi sıra. bu konuda söylemek istediğiniz bişeyler varsa sayın travis buyrun lütfen..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili erece,

Deprem öldürmez, depreme dayanıksız binalar öldürür.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

bence kara deliklerle yaşamayı öğrenmeliyiz.

Adsız dedi ki...

"deprem öldürmez, bir söz yareler"

aşık kaba

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili juanjuan,

O kadar haklısın ki



Sevgili kaba,

Paylaşım için teşekkürler.



Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili kaba,

yazıklar olsun...

sevgili travis,

sana binlerce yazıklar olsun...

Adsız dedi ki...

nebçim ortam lan bu, herkeşler birbirini yalıyor, öpüyor, dalağını, yüreğini, ciğerini yerim felan diye yazıyor.
chat ortamı mı yoksa ilim irfan görüş aldığımız öğrendiğimiz ortam mı annamadım.
12 yıldır bu biloku takip ve analiz ediyorum böyle ortam görmedim.
hayır bi de bilokun sahibi buna çanak tutuyor, yalama öpme muhabbetini o başlatıyor. kendi adamlarını yalıyor yabancı biri geldi mi azarlıyor. adam kayırmacılık yani anlicanız.
ayıp kardeşim, efendi gibi okuyun, anlayın, ezberleyin. gürültü patırtı etmeyin, yürek dalak öpmek için de bu ortamı kullanmayın.
hastasıyım bu bilokun, bozmayın ortamı.
s&s

Adsız dedi ki...

lan tony adams denen dallama,
ne geldiyse başımıza sizin gibi gerikafalılardan geldi. ya adam gibi oku sonra git, ya da ortama karışma. arkadaşlarla oturup koklaştığımız alemlere girme rahatsızsan.
kim kim yalamış cevap ver önce.
klavyeni de bozmadan yaz.
adam ol, ciğer ye.
seni s&s

Adsız dedi ki...

merhiba,
bilokunuz çok heyecan verici ve coşkun bir göl gibi sakin. okudukça okuyası geliyor insanın.
bazen okuduktan sonra dilinde anason tadı olan sevgiliyi öpmüş gibi hissediyoruz.
ancak yukarıdaki örnekte olduğu gibi bazı okuyucularınız için aynı hissiyatta değiliz. ne o ööle kaba kelimeler. kaba nickli bi arkadaş var onu kastetmedik, onu da çok seviyoruz. salonda duran güzel bir vazo gibi bilokun güzel bir aksesuarı.
sizlerden ricamız, yukarıdaki gibi birbiriyle kötü kelimelerle yazışan okuyucuları azarlayıp bertaraf etmeniz. burayı sakin huzurlu, çoşkun akan bir nehir gibi görmek istiyoruz.
başarılarınızın devamının zihin açıklığınız neticesinde olsun isteriz.
saygılarımızla

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili gofret beyin,

Tamam kabaya bence de yazıklar olsun da bana neden binlerce kez ?

Saygılar,
t&t