25 Eylül 2008 Perşembe

İSTESEM DÜŞÜNCELERİNİZİ DOWNLOAD EDERİM! KİMSE KARIŞAMAZ!!!




Eveeeet! İşte sizlere söz verdiğim üzere S.H.İ.T. adlı procemden sonra “Düşünce TV” adlı bi projemden yola çıktım fakat bi baktım çok daha ileri teknolojileri yakaladım ve hiç ürkmedim geldiğim noktadan çünkü bilim ilerlemek içindir. Gerçi bu geldiğim nokta teknolojinin, internetin varacağı son nokta, hayınlıkta sınır tanımamak olarak adlandırılabilir fakat ünlü Türk bilim adamı Sinan Özen’in de dediği gibi Muhayyileye gem vurulmaz, vurulmaaaaaaz vurulmazzzzzzz vurulmaaaaaaaaaaaz! Camdan camaaa ooo camdan camaaa oooo. Neyse proceme direk geçiş yapalım. Procem kısaca insanların beynindeki fikirleri download etmek! Ve evet bu aparatı yapacam! Download machine! Human flesh!


Düşün bak ünlü bi yönetmen adam daha yeni projesini düşünüyor odasında ama ben lak indiriyorum kafasından filmini izliyorum. Yönetmen çaresizce inliyor, rezil oluyor. Yaratım sancısı bile çekemiyor. İstanbul trafiğinde kalmış otobüs şoförü gibi katatonik bakıyor. Fikir kalmıyor beyninde. Emiyorum adamın kafasından sahneleri birer birer ve hatta filmi ben çektim diye hava atıyorum Oscar jürisine. para istiyorum. Çeşitli kadınlara yönetmen gibi adamım gelin geçin yatağımdan derim. Sonra misal bu yönetmen internete girip filmi indirip bi izliyo ki kendi filmi. “Lan diyo bu nasıl iş? Bu film benim filmim ama ben çekmedim” Evet yarram! Çünkü ben çektim! Suçlayıcı piç! Ben de hemen onu tutuklatıyorum. Adama bak! Emeğimi çalıp, internetten indirip izliyo beleş derim. Hapishaneye girer yönetmen. Metalikayla kanka olurum.



Şimdi bu fikir downloadı bence korsana girmez! Korsana girmez çünkü ortada daha orijinali yok filmin. Sonuçta emek vermişim ortaya iyi kötü bi film çıkarmışım. Yanlış düşündüğümü sanmıyorum hatta baya güzel düşünüyorum fakat teknolojik açıdan zayıfım. Low tech bi insan oluşum teorimi pratiğe döndürmemi engelliyor. Adamın beynindeki elektriksel iletileri torrente nası döndürecem onu bilmiyom? Net limiter da yüklerim adama böylece benim fikirlerimi de alamaz. Ya da alsın lan biraz 3kb ile sınırlarım uploadı. Cd sokarım herife. Hayallerle yaşıyorum bazı ibneler gibi ama procem güzel. Hekır arakdaşlardan yardım bekliyorum pratik bazında.



( Yalnız bu procemde vermek istediğim asıl mesaj, sanal gidişat iyi değil. Düşünsene şu anlattıklarımı? Hem de ben bi tek msn kullanmasını biliyorum bi de çet etmesini. Bunca cehaletle bile korkunç şeyler anlatabiliyor, hayal edebiliyorum. Sanallık demek ki beni bile ne hale getirmiş! Kendimi ne sanıyorum kimbilir! Hatta daha da düşünsene kerli ferli adamlar gidip Feysbukdan yıllardır görmediği ve belki de hiç tanımadığı ilkokul arkadaşlarını bulup seviniyo! Lan bi kere sen tanımadığın adamları bulup neye seviniyon? 7 yaşında bi insan diğer bir 7 yaşında insanı nası tanısın zaten? ki 7 yaşında insanlara biz ne deriz bilirsin. Çocuk! Çocuk dediğin senden çocuk çıkartır der haddini bilmez çocuklar! Konuşma lan! Odana git! Oynama gülme elleme. Sinirlendirme altını bağlarım bak! Ensene bi tokat. Kulak memenden tutup inletirim seni oracıkta!!! Sen kimsin ki 7 yaşında? Bi de 7 yaş hayatının peşine düşmüşün. Bulduklarına bi bak. Olsa olsa altına sıçtığını bilirsin yahut en sevdiği kokulu silgisi ne renk felan. Ne alaka seviniyon bu adamı bulduğuna? Adam senin burnundan sürekli sallanan, arada bi burnuna geri çektiğin, bi müddet sonra gerisin geri aşşa tekrar sallanan yeşil sümüğünü hatırlıyor lan neye seviniyon! Ben olsam kaçıp saklanırım bunla karşılaşsam.


Yahut diyelim kadınsın. Gittin buldun ilkokuldaki arkadaşını. Bi baktın hatun mükemmele çok yakın olmuş. 14 santimlik burnu olmuş mu sana fındık! Gözler mavi. Yüzü dümbelek gibi botokslu. Basenler direk 90! Taş! Layposakşın! Çantaları Prada, fotolar Pragda!. Derhal kendinden tiksinirsin. Ne sikime derman oldu şimdi bu Feysbuk? Durduk yerde dert sahibi oldun, kendinden, hayatından tiksindin bak. Şeytan diyo git saçını çek kızların saçlarına tükür, ellerinden gazozla simidini çal kaç! İnternet nereye gidiyor! Misal facebook. Lan şu hale bak 500 bin kişi olmuş orda. Misal hep beraber bi yere gidip su içseler çeşmeden çölleşme olabilir orada yahut aynı anda sigara yaksalar global ısınır dünya. Olacak şey değil. Ya da misal düşün hep beraber gidip kebapçıya oturup 1,5 adana istediler, lan adamlar nasıl yapsın 750 bin kişilik Adana? Salatasına bile 30 hektar domates lazım. Hep beraber borsaya girip sonra birden çıksalar ekonomi çöker. Her bir ilkokul kankası bana 1 YTL verse zengin olabilirim!! Hem de düşün bak sadece 1 YTL? : ))) Neyse nasıl bu kadar çok olabildik? Nasıl bulduk birbirimizi? Bence bu hadise ilkokul arkadaşlarını bulmaktan daha da acaip. En acaip şey internet komüniteleri bence.)



Neyse çok yoğun bi insanım. Düşünceler fışkırıyor. Konu dağılmış. Toparlıyorum. Ya da yok toplamıycam böyle kalsın çünkü şu an kafasından yeni filmlerini çalacağım yönetmenlerin listesini çıkarmakla meşgulum. Rahatsız etmeyiniz. hımmm Mustafa Altıoklar, David Lynch… syntax error : ((( bununkini çalamadım : ((( şerefsiz! Geçersiz işlem yürüttü aparat. geçelim… Alejandro Amenabar download... Süper!


Ek düşünceler : Yazarın kafasından yeni kitabını download etmek, şarkıcının beyninden yeni şarkıları download etmek. Ay şimdi sevinçten bayılacam. Müthiş parlak bir gelecek beni bekliyor resmen. Binlerce yeni sektör açtım lan hekır sektörüne!



Dolayısıyla burdan kendilerine sesleniyorum. Bakın ne güzel proceler buluyorum size olm. Bırakın artık virüs, trojan felan sokmayı komputerime! Ayıp! Sizin ananıza bacınıza girse bunlar hiç hoşunuza gider mi? Gitmez. Kendi çapında takılan yalnız bir personal komputerim. İzin verin dolanayım web sitelerinde rahat rahat. Lütfen... Hem sizin şu an adamların kafasından fikirleri nası download edeceğimizi buluyor olmanız lazım olm! Hala virüstesin trojandasın! Sana neler vaad ediyorum farkında değilsin! Küçük hesaplar peşindesin! Ben artık virüs temizlemek değil virüs olmak istiyorum!!



( Olm bi de kırık Windows vista varsa bana yollar mısınız bu arada?: ) Yardımcı paketler felan da işte. Bi de Norton felan. Pacman bi de iyi film varsa cd de boş kalırsa ondan da koyun. Müzik felan da olabilir. Amatör Slovak kültür filmleri de olur ehehe MİLF felan bye... Bi de wallpaperım eskidi. Artık değiştirmeyi düşünüyorum. Var mı bi tavsiyen? ... ???? Bi dakkaaaaa! Lan yalnız bu teknolojiyi bulup gizli gizli benden habersiz kendi kendinize ona buna girmeyin bak ha! Fikir benim ulan! Pis fikir hırsızları! Ben buldum olm bu fikri! Bana haber vereceksiniz olm! Sakın ha!!!... Olm bundan sonra sinema sektöründe gözüm! Hele ki durduk yerde süper genç bi yönetmen, mükemmele çok yakın bir filmle çıksın ve hele High tech bi insansa ağzını yüzünü dağıtırım olm senin!!! )


16 yorum:

Adsız dedi ki...

ayakta alkışlamaktan başka birşey gelmiyor ellerimden ve ayaklarımdan. gerçekten de bugün fikir bombardımanına tuttunuz bizi. hangisini düşüneceğimizi şaşırdık. genç hekırlar sizin sayenizde ufuklarını geliştirecekler. yanlız "bunun için de bir program bulduk, fikirleriniz çalınmasın diye güvenlik duvarı. sadece 500usd" diye yönetmenlere falan satıp parayı vurabilirsiniz. sonra da güvenlik duvarını yeni programlarla aşarsınız. bu böyle gider.

hakkaten de sizin blog insanı düşünmeye sevkediyor. hin fikir akıyor beynimden resmen. yeni bişeyler bulursam yine yazarım. artık ortak olduk olduk sayılır he trevis:))

Jondaff dedi ki...

dostum travis,
sana bu yolda en iyi rehber the riddler olacaktır bence. biliyorsun ki o da insanların zihinlerini okuma ve akıl güçlerini emme yöntemleri geliştiriyordu. sonu iyi olmadı ama sen akıllı adamsın, bir şekil soru işaretli kostume sponsor bulursak bu iş olur.teoman'ın yeni sanat filminin senaryosunu bence sen çekmelisin, onun kadar muhteşem yöneteceğinden eminim. deneğimiz hazır?
artı ben de feysbuk hesabı olan
'tüm' arkadaşlarıma, 1 ytl verse listenizdekiler zengin olursunuz demiştim. işte sana bir zihin okuması!

aşkın dedi ki...

Sevgili at&t
Onu What Women Want filminde Mel amca yapmıştı ve işi kapmıştı zaten.
Asıl zihin kontrolünü ben yaptım ve Nur'un dalga boyu teklifimi geri plana attığınız için beyininze trojan soktum.Bakınız gel - gitler yaşıyorsunuz, feleğiniz şaştı ve konudan konuya atlıyorsunuz.Bulduğunuz intihal fikrinin kendisi bile belirttiğim gibi intihal.
Uhrevi işleri geri plana atmanın cezasını çekin ve self destruction'a doğru yol alın.
Heryerde ve hiçbiryerdeyiz!Tırsın!

Adsız dedi ki...

ya sen şimdi cahil adamsın, gider sakıncalı bir yazarın düşüncelerini download edersin, bir savcı da senin bu düşüncelerini okur, hoop hemen hapse. çürürsün hapislerde. mapushane çeşmesini indirir dinlersin bir ömür.

sevgiler,
kaba

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili erece,

Çok teşekkürler. Umarım hekırlık bilgilerin de iyi niyetin kadar güçlüdür. Bekliyorum procelerini.


Sevgili jondaff,

Söylediklerinden hiç birşey anlamadım.


Sevgili aşkın,

Bence sen procemi hiç anlamamışsın. Baştan oku her şeyi. Ne alakası var Mel Gibsonla, kadın aklı okumakla procemin allasen ????İntihalmiş! Ben ne anlatıyorum burda siz ne ile özdeşleştirmişsiniz koca procemi! ben burda bir devri kapatıyorum diyorum siz hala kıçı kırık Holivud filmi senaryoları ile karşıma geliyorsunuz. Teessüf ederim doğrusu.


Sevgili kaba,

Senin de yazdıklarından birşey anlamadım.

Saygılar,
t&t

Jondaff dedi ki...

sen daha benim yazdıklarımı okuyamıyorsun o dahi yönetmenlerin aklındakileri nasıl okucaksın. onların beyinleri lunapark gibi. git lynch'in beynine. orada sapıt gel.
the riddler yok mu batman'de, alet buldu hani?gotham city halkının zihnine giricek tv'yi kullanarak ve onların zihinlerini okuyacak artı kontrol da edebilecek.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili jondaff,

Akıl okumak istesem onu bulurum. Ben download ediyorum diyorum siz hala akıl okumadasınız. Akıl okumak değil bu proce. Riddler ı da herhalde biliyoruz konuyla alakası yok diye yazdıklarınızı anlamadım dedim ben. zihin kontrolü bilmemne yanlış şeyler bunlar. Only download please! Mesela kaba da öyle. Onun da dediklerinden bişi anlamadım.

Saygılar,
t&t

Not : Bir de lütfen yorum yazarken yazılarımı okuyunuz rica ederim! Ayar verecem diye delirmenin lüzümu yok. Töbe yarabbim. David Lynch in beynine girdim zaten yazıda. Bir daha da giremem. Bence sen gir!

Jondaff dedi ki...

ama o da okuduklarını download etmek istiyordu. onun çalışmasını yapıyordu. yardımcı olun demişsiniz beyefendi!!! o belki geliştirmiştir kendini dedim.
yazdıklarınızı okumadan ayar filan vermiyorum. procenizi desteklemeye çalışıyorum. lynch'in beyninde kal sapıt dedim. oradaki lynchten bahsettim. sonra bilim niye gelişmiyor. yardımımı ayar olarak almışsınız:((( kendimi bilimden soyutlayıp esra erolla izdivaça vericem

Adsız dedi ki...

yazıda giremedin ki linçin beynine ahahaha. eror verdi. dah kendin okumamışsın yazını sayın travis.

Adsız dedi ki...

ayrıca benim dediğim konuyla son derece alakalıydı. sen yazmadın mı oraya yazarların da düşüncelerini download edicem diye. ben de bazı kanunlara aykırı düşünceler download edersen hapse düşersin dedim.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili jondaff,

Lütfen birbirimizi kırmayalım şurda zaten kaç bilimadamı kaldık.
Lütfen Esra Erol olayını bi daha düşünün. David Lynch bile o programa gitmeye korkar bence. Bilimle kalın, yeni fikirlerinizi bekliyoruz.


Sevgili kaba,

kardeşim mecbur muyum ben önüme gelen yazarın kitap procesini download etmeye! Hayır! canımın istediği kitapları download ederim. Ayrıca ben bir bilim kurgu, fantastik edebiyat hayranıyım ve bu konular da kanuna aykırı değildir. Hem kanun dediğin nedir? Bugün var yarın yok. Misal geçmişte hiç kanuna aykırı olmayan davranışlar günümüzde idam cezası hak edebiliyor. Yahut geçmişte idam cezasına tekabül eden davranışlar günümüzde milyonlarca dölarla mükafatlandırılabiliyor. Lütfen atın artık şu at gözlüklerinizi. Analitik düşünceye davet ediyorum sizi. İftar açarız.

Saygılar,
t&t

Not : Aslen yazının orasından sonra girdim lynch in beynine çünkü bilim ilerledi o sırada fakat keşke de girmeseymişim dedim. En büyük kabuslarım yanında küçük prens romanı gibi kaldı, bu yüzden o konuları açmadım : (((

Adsız dedi ki...

bence deyvid linç milyonların duygularıyla oynayan bir şarlatandır diyerek konuyu kaf dağının ardına kadar götüreyim istiyorum ki ben tatildeyken konuşacak bir şeyleriniz olsun slkdjflkdsfjlkdsjflsdf

Adsız dedi ki...

fotoğraflar çok güzel.
1- nerden doenload ediyorsunuz?
2- telif ödüyormusunuz?
3- ödüyororsanız, fotoğraf sanatçısına mı, yoksa modele mi ödüyorsunuz?
4- ödemiyorsanız, ayıp değil mi, yaptığınız resmen hırsızlık, emeğe saygısızlık. gşs nerde? emekçilerin hakkını kim koruyacak?
5- sondan bir önceki resimdeki bıyıklı adam size çok benziyor, siz o musunuz?

Adsız dedi ki...

ben yine fotoğraflardan devam edeyim.
fotoğraftaki sarışın kadın kim. temizlikçi ise tel no. var mı? herhangi bir ajanstan mı?
kendisi çok güzel. bunun çıplak fotoları da var mı elinizde? pornosu varsa tercihimdir.
peşinen teşekkürler. (ecnebiler bu cümle için thanks in advance derler.)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bu bir sevgi olayı Tanju !

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili alimetinfeyyaz,

1 : İnternetten
2-3-4 : Ödemiyorum
5 : Sen beni nasıl tanıyorsun da Kadir İnanır a benzetiyorsun Metin? Metin! Metin !

Saygılar,
t&t