26 Eylül 2008 Cuma

ÖMER ÇELAKIL VE HAKTAN AKDOĞAN AYNI KİŞİDİR! BELKİ DE YOKLAR!



Evet sevgili internet duayenleri. Dün gece birdenbirde beynimi aydınlatan bir durum yaşadım. Yıllardır Haktan Ağabeyi de Ömer kardeşimi de ilgiyle dinler, dikkatle not alırım. Her ikisi de garip garip konuşurak bizi bir bilinmeyenden kurtarıp sevindirirken, binlerce bilinemezle başbaşa bırakarak üzüntülere gark ederler. Her ikisi de çeşitli konular hakkındaki sırları ve şifreleri ifşa ederler. Ben de yerimde duramadım onların şifresini çözdüm! Her ikisine de saygım sonsuzdur. Fakat dün gece anladım ki onlar aynı kişi!!! Evet ! Şu an için o kişinin ismini bilmiyorum fakat onu da bulacam! Şimdi bulgumun detaylarına geçip anlatımımı güçlendiricem.



İlk hipotezimi açıyorum. Bence Ömer Çelakıl diye biri yok. Hepimiz biliyoruz ki sevgili Ömer Çelakıl'ın saçları çok grotesk ama öle böle diil yani. Glam rock zamanlarında yaşasa adama tapınırlardı o saçlarla. David Bowie gelip kulak memesini emmeye çalışabilirdi ve bence o saç değil peruk! Haktan Akdoğan peruk takıyor ve Ömer oluyor. Konuşuyo felan. Kuranda Garanti Bankası ATM kartımın şifresini buldum! İnanılmaz! diyor. Bi kere ses tonlarını düşünün tıpa tıp aynısı! Sadece Haktan ağabey Ömer karakterine büründüğünde kaşında gözünde felan çeşitli tikler yapıyor ve hakkaten de başarılı.





Şimdi de dördüncü hipotezimi açıklıyorum. (Sırayla mı açıklamak zorundayım amına koyim!!) Bu hipotezimde ise ne Ömer Çelakıl ne de Haktan Akdoğan diye biri yok diyorum. Kimse yok! Orda bi adam var, adamın içi dapdar, beyni başı patlar ve kendinden geçer. Kendinden geçtikçe ne yapacağını bilemez. UFO lar ve Kurana ilgisi büyüktür lakin bu ikisini aynı ortamlarda tartışamamakta ve canı çok sıkılmaktadır. Kah kahvede Kuran bilgilerini konuşabilir kah da UFO bilgilerini Uzay bilimleri akademisinin proflarıyla. Hayatı ikiye bölünmüş gibidir. Kahvede UFO konusunu açsa millet götüyle gülmekte, camide namaz çıkışı Rosewell olayını saklıyolar bence diyip kimseden reaksiyon alamamaktadır, Profesörlere Kuran şifreleri konularını açsa şeriatçı diye damgalanmaktaydı ve bu dahiyane çözümü bulur! Gidip Tarlabaşından garip, kalın telli bi peruk satın alır. Garip peruğu kafasına geçirdiği ilk an karakterin adını koyar “Ömer Çalıkıl” Fakat Kurandaki şifreleri ifşa edeceğinden, insanların aklını çeleceğinden soyadını “Çelakıl” olarak upgrade eder. UFO larla ilgili yeni bulgulara ulaştığı ve bunları insanlarla paylaşmak istediğindeyse çalı kılından peruğunu çıkarıp gözlük takar ve topuklu giyer. Çünkü boyu uzun olsun ister haktan karakterinin. SİRİUSa gidip tükkanı açar. Artık rahat rahat her yerde her iki konuyu da konuşabilmektedir çünkü kimse onu tanımamaktadır. Sonuçta onların tanıdığı kişiler aslen yoktur.




Şimdi ikinci hipotezimi açıklıyorum. Aslında Ömer Çelakıl diye biri yok ama saçı var ve gerçek. Haktan Akdoğan bakmış saçları uzayınca çok garip oluyor, mahalle baskısı görüyor bu baskıdan kaçmanın en kolay yolu olan olan Kurana yöneliyor, Ömer karakterini yaratarak saçlarını dilediğince uzun kullanabiliyor. Herkes de ona büyük saygı duyuyor mahallede ezbere biliyo diye Kuranı. Saçına kimse lakaplar takmıyor. Uzaylılarla rahatlıkla Kurandaki şifreleri tartışıyor.






Şimdi üçüncü hipotezimi açıklıyorum. Bence Haktan Akdoğan diye biri yok. Ömer Çelakıl arada sırada bu Kuran şifrelerinden ve sırlarından sıkılıyor ama en çok da saçından sıkılıp Haktan Akdoğan oluyor. Saçını kestirip topuklu giyiyor. UFO lar gelip gidiyor kimsenin taktığı yok felan diye itiraz ediyor ortamlara. Üç tip uzaylı vardır diyo. The good the bad and the ugly!!! Fiziksel özelliklerinden felan bahsediyor.






İşte bu kadar bence. Mesela siz hiç Ömer Çelakıl ile Haktan Akdoğanı aynı zaman dilimlerinde gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü artık nedenini biliyorsunuz. Ya da belki Haktan Akdoğan bir uzaylı, Ömer Çelakıl da uzaylının teknolojik yapay zekasıdır, hologramik şifre kırıcısıdır kim bilir. Saçlar error bölgesi. Neyse siz anladınız ne demek istediğimi. ???? İsme bakın !!! “Hak”tan! Bak son anda yeni bi şifre daha çözdüm. Bence ben Ömer Çelakılım!!! ... : ((( Neyse epey yordum sizi. Ben de yoruldum. Acaba hiç el atmamam gereken kara bir büyüye bulaşmış olabilir miyim? Beynim zonkluyor. İşte bu ürkütücü. Artık gidip bi çay içip sakinleşelim hep beraber. Tein. Gerçi Kuranı okursanız bu yazdıklarımın da olduğunu göreceksiniz zaten. Yeterince okursanız her şeyi bulabilirsiniz Kuranın içinde. Netameli günler dileriz...


39 yorum:

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle yazınız çok güzel olmuş, fekat biraz kafam karıştı. bence bu dört hipotezden birini güçlendirip teori haline getirin de bilim dünyası bu muammalardan kurtarsın kendini.

Adsız dedi ki...

ben kuranı okumadan içinde piyango bulmuştum. ama amorti bile çıkmamıştı. babam o kadar eminmiş ki büyük ikramiyenin ona çıkacağından kuranın içine saklamış bileti.

peki sayın travis,

tüm bunların yanında niran ünsal'ın da aslında bu iki kişi sandığınız tek kişinin üçüncü kişiliği olduğu geldi mi aklınıza? gelmediyse neden? geldiyse bunu great depression zamanlarının etkilerini göz önüne alarak açıklayınız.

şimdi diyeceksin ki niran ünsal nereden çıktı? haklısın tabi çünkü dünyadan haberin yok. olsa şu dörtlüğü bilirdin:

dön, sebebim olma gayrı
dön, dünleri vur da öldür
göm, geçmişi sildim çoktan
yar adın emir gibi haktan

mariadebonne dedi ki...

Sevgili trivis. Olayı köşesinden bucağından yakalamışsın ama resmin tamamını çizemedin. İşte infial yaratacak gerçekler!

2) Bu iki şahıs zekeriya beyaz'ın alter egoları
1) Zekeriya Beyaz aslında Ata Demirer tiplemesiydi. Tv çekimlerinden biri Roswell'de eski bir depoda yapılıyordu ve ordaki elektromanyetik alandan dolayı bu karakter insan vücudunda şekillendi.
3)Olayın yaşattığı şoktan sonra Ata Demirer mesleği bıraktı. Şu an Ata Demirer diye izlediğimiz kişi ABD hükümetinin NASA'da ürettiği androidlerden biri. Gerçek Atademirer ise çok şey bildiği için bütün çekim ekibiyle birlikte okyanusta balıklara yem oldu.
4) Bitti mi? bitmedi. Aslında tüm bunlar Banu Alkan'ın cennetten kovulmasıyla başladı. Sümer tanrılarını karı kız davasına birbirine düşüren Banu derhal tanrıların arabalarına bindirilip ortadoğunun ortasına terkedildi. Buna sinirlenen ve bir ölümlü olmayı asla kabul etmeyen Banu derhal cennetteki bazı nüfusu geniş adamları kullanarak galaksinin dışından varlıkları kendine hizmet etmeleri için dünyayı getirip bir ordu kurdu. Bu ordunun birincil görevi sonsuz yaşam kaynağı için insanlardan pil yapıp Banu'yu şarj etmekti.Şu an teknoloji dediğimiz tek dişi kalmış canavar, bütün dünyadaki çeşitli lab'lar vsler aslında bu uzaylıların bu amaçlı kurduğu spa merkezi gibi yerlerdir.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili sayınlarım,

Çok seviyorum lan bu toprakları ve üzerindeki canlıları hahhahah

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sayın dürten;
bu yalan ve iftiralarla dolu meyılınızdan dolayı sizi kınıyorum. hatta sizi müfteri ilan ediyorum.

ehajlksaj he bu dili kullanmak istemiştim ben.

neyse ben ömer çelakılı tanıyorum. bire bir tanyorum. hatta kendisiyle içip kah onun gitarla seslendirdiği flamenko nameleriyle kendimizden geçtiğimizi kah bir müzük stüdyosunda death metal'in black metal'in en hisli parçalarını icra ettiğimiz dün gibi hatırlarım.

bu sebeple ilk hipotezinizi çürütmüş oluyorum. keza 4. hipotezinizin de yarısını çürütttüm. (haktan konusuna sonra gireceğim), 3 hipotezinizin de yarısı çürük çıktı. hem ömer var hem saçı var. hatta saçının üzerinde saç spreyiyle kayık şekline büründürülmüş siyah renkli pazardan alınma bere var.

3. hipoteze gelince.
işte 4. hipotezin yarısı v 3. hpoteziniz tamamen doğru. aslında haktan, istiklal caddesinde ufo müzesine müşteri toplamaya çalışan uzaylı kıyafetinin içindeki adamın kendisinden iğrenmesi sonucu ortaya çıkmış bir karakter.
bir nevi alter kişilik.

bu aşalık meyılınıza verdiğim cevap mektubuma çok sevdiğim pentagramın bir sözüyle son vermek istiyorum

hepsi bir
hepsi haktan

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sayın traybıl enfekşın,

Ben de sizi şarküteri ilan ediyorum. Sar ordan 150 gr fıstıklı salam biraz da eski kaşar.

Saygılar,
t&t

Jondaff dedi ki...

beyefendi sitenize koyduğunuz resimlerle, fotolarla kafam karışıyor ve tabi doğal olarak konudan kopuyorum. şimdi ben bu uzaylıdan mı korkayım o muhteşem dişli abiden mi? yazıyı okumaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum. aklıma devamlı dişleri geliyor:((((
1.hipotezinizi mantıklı buluyorum peruk olayı hariç. çünkü dediğiniz gibi haktan bey bence uzaylı ya da bedeni uzaylılar tarafından ele geçirilmiş.bir şekilde istediği kişinin bedenine girer. peruk takmasına gerek yok. dokunsa ömer oluverir. böylece: ömer yok, ama haktan var ama haktan uzaylı.evet

Adsız dedi ki...

sayın travis,

sitenizin en altında şöyle bir ibare var: "kaydol: yazı yorumları (atom)".

bu nedir açıklar mısınız? tıklamaya çekiniyorum ben ama içim içimi yiyo durunamıyorum da bi yandan :((

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili jondaff,

Yapacağım pek fazla birşey yok. Görselliğe büyük önem veriyorum çünkü. Ben misal görmediğime inanmam belki de o yüzdendir.

Hipotez yorumlarınıza gelince Turist Ömer uzay yolunda diyeceksiniz diye bi ara aklım çıktı.

Sevgili kaba,

Açıkçası ben de ara ara görüyorum onu. Nedir bu diye düşünüyorum. Ama sonra amaan neyse ne deyip geçiyorum. Fakat hekırlık bilgilerimi kullanarak istesem onu yok edebilirim!

Saygılar,
t&t

Not : Ne olduğunu öğrenirsen bana da haber ver : )

Adsız dedi ki...

valla atom matom yazmasa çoktan tıklamıştım ama şimdi insan bi çekiniyo. bence sevgili redyohedbengır kesin biliyodur onu.

Kriptograf dedi ki...

emir kipi kullanılmış "kaydol" çabuk kayıt ol ya da kaybol yazarken bir klavye hatası olabilir ama b ve de harfleri klavyedeki yerleri itibari ile birbirlerine karıştırılacak kadar yakın değiller. hala karıştıran varsa...

ilk fotoğrafta ömer çelakıl'ın yüzüne alttan nur çıkmış... yukarda saçları var inemiyor nur ama inmesi lazım.

aşkın dedi ki...

Sayın Titi
Lütfen din ve ilimi bağdaştıran bir insanı rencide edici yazılarınıza bir son veriniz.
Gidiniz ve iftar topu procenizle oyalanınız; icraat edenlere, irşad ekseninde hareket edenlere saldırmayınız.

bahtsız bedevi dedi ki...

son resimdeki adamın dişlerini görünce yazacağım şeyi de unuttum aq. kuscam çekilin..

Adsız dedi ki...

Sayın tnt,
2. hipotezinize katıldığımı belirtmek istiyorum. Hatta süslü cümlelerle bu katkımı blogunuza yakışır bir hale getirmek istedim ama olmadı, msn'de bana sürekli yeğenlerinin resimlerini gönderip yorum yapmamı bekleyen bir sevgilim var. Neyse ben gidip şu son resime yorum yapim.

Adsız dedi ki...

benfica (portekiz tatil için güzel bi yer. deplasmanda yeniliriz.)
deportivo (bi film vardı depor - gala' yı anlatan nerde o film, ne zaman vizyona giriyor? asy de yeneriz.)
galatasaray
dinamo zagreb (zagreb güzel bi şehir olmalı ama asy de yeneriz)
metalist (biz de hakan' ın yediği ilk goplden yemek istiyoruz. neydi o bomba ya. ama metalist ile metalist' te berabere kalırız)

Adsız dedi ki...

hala bekliyoruz sayın travis

pink plastic jesus dedi ki...

nerdesiniz sayın travis and tyler durden :(((
korkuyorum :(

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar,
biraz önce travis ile konuştum. haberler iyi. ama tyler ile de konuştum. haberler kötü.
travis dimağ sakatlanması nedeniyle 3 hafta sanatoriumda kalacak.
tyler ise hala aramızda bir yerlerde ve yakalanamıyor ne yazık ki. yetkililer ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
travis'i yem olarak kullanıp tyler' ı yakalayacaklarını planlıyorlar.
sizler sakin olun ve gerekmedikçe özellikle içinizde yaşlı, çocuk ve kadın sınıfına girenler sokağa çıkmasın.
saygılar

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili sayınlarım,

İşim var biraz, gelicem.

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

ikisi aynı anda bi programda canlı telefon bağlantısına çıktılar hatta bu esnada haftaya birlikte konuk olabileceklerini söylediler yok yani öyle bi olay gayette iki ayrı beden iki ayrı ruh ve iki ayrı insanlar

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Yalan!!!

Adsız dedi ki...

Nereye yalan ? Dün gece beraber Haber türkte canlı yayına konuk oldular :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Hologram !!!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bu arada düşündüm de müthiş bi program olmuştur : ) Nasıldı?

Adsız dedi ki...

hayal gücün ne genismis senin dostum ya

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Teşekkürler derim...

Adsız dedi ki...

Yazınız güzel olmuş ancak yaklaşık 5 hafta önce Saba Tümer programına Ömer Çelakıl'ı ve Haktan Akdoğa'ı aynı anda konuk etti ve ikisi aynı anda ekranda yanyana gözğktü.

Her Yol Roma dedi ki...

şu anda da haberturkte saba tümerde beraberler ömer ve haktan biraderler..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

!!!!!!!!!!

Abi artık kıllanıyorum! Nedir bu ya? Adamlar ikide bir Saba Tümer de programa çıkıyolar! Saba Tümer? Yoksa?

???

Adsız dedi ki...

muhteşem/ çelakıl 3.4.09 da yine saba tümer deydi/ bence saba tümer de bi durum var

Adsız dedi ki...

Sizin kadar saçma gereksiz bir internet kullanıcısını çok nadiren görüyoruz.Bu adamlar nasıl oluyorda ikisi aynı programa çıkıyorlar? ha şimdi ikizi var ayaklarına yatmayın bırakın bunları o zaman mustafa topaloğluda uzyalı mı? bırakın gözünüzü seveyim bende sirius'tan geldim zaten...

Jondaff dedi ki...

ahahahahaaha

Adsız dedi ki...

Şahsın kim olduğu önemli değil. Burda yazında adamı kıskandığını düşünüyorum sadece.Kuranı otur incele doğru mu yazdıkları bunlarla ilgilen . yok adamın saçı perukmuş değilmiş . Bukadar da yuh yanii...

Adsız dedi ki...

bunları yazana salak insana teorisini çürütecek tek bir şey söylüyorum madem ki ikiside aynı kişi demene göre nasıl oluyorda ikisi aynı anda saba tümerin programında bulunuyorlar.senın amacını anlamadım gercekten ALLAH sana akıl fıkır versın......

FUAT dedi ki...

adsız arkadaşım, lütfen sakin ol :)

Pastafaryan dedi ki...

Adsız'a bak sen! Hey ki ne hey! Vay ki ne vay! Sakın ikizi var ayaklarına yatma t&t, tamam mı? Sakın bak. Emir büyük yerden. Allah'ı ful capital yazan adam konuşuyor. asdasffg

ezel dedi ki...

bunların hiçbiri bilimsel değil.insanların aklını karıştımayın haktan ömer değil sibel candır.çünkü ömer diye biri yok. o hülya avşardır.hülya da gülbenin ikizidir.her ikisi de akturıus tan gelmiştir.oysa sibel yani haktan siriusludur.saygılar.

Sdesign35 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ohazer dedi ki...

Akılçelen ömör Tıp Daktırı olmuş intörnünden.
Geçen yürüyodu bu "tıp" dedim yanımdan geçerken mel mel (mel gibsın kibi) baktı yüzüme yürümeye devam etti.
Halbusi durması ve kıpraşmaması gerekiyordu.
O şifreye kadar gelememiş anlaşılan.
Haktan Akdoğan'ı severim iyi çucuktur.
Geçen uzaylılarla mailleşiyoz (ki uzaya küççüklüğümden beri meyilliyimdir) aklıma geldi dedimki "yaa hocu bizim Siriuscu Haktan var ya kendisi dünyadan hısımım olur yapasınız şuna bi kıyak"
"dediler ki nası yaani?"
Dedim şunu bi kaçırtsanız bi taraflarına bi çip taksanız hem macera olur onun için.
Hay karamba karambita lanet olasıca ecnebi karakterli klavye ben çip yazdım sanırken kendimce sonra bide ne göreyim meğer "cip" yazmamışmıyım.Yazmışım tabikide.

Şimdi istermisiniz Uzaylılar bu türkler jeep'e cip diyorlar diye buna ciple dalsınlarmı?
İstemezsiniz tabiki de ama dalabilirlerde bak gördünmü endişelendim durup dururken .Şimdi düşünüyorumda keşke telepatik şeyetseymişsim.