4 Şubat 2010 Perşembe

İYİ ÖPÜŞMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?



Öpüşmek çağımızın en önemli şeyidir. Zira her şey bunla başlar. Demek ki iyi öpüşürsen her şey başlar. Çünkü çağımız böyle başladı. Çağımızın başındaki 31 Aralık gününü 1 Ocak gününe bağlayan anda herkes öpüştü. Kimse bunu inkar edemez. Çağa nasıl girersen öyle geçer. Herkes öpüşüyor o yüzden ve çağımız pazarlama çağı ve de iyi öpüşmek iyi bir pazarlamadır. Kadınsan "Sana doğururum", erkeksen "Seni doğurturum" mesajı içerir. Good marketing! Satış kaçınılmaz! Gerçi çağımız prezervatifi de bulduğu için ne sikime yarar bu mesajlar onu bilmiyorum. Bi de arada çağımız değişti o da ayrı bi hikaye. 2 çağ yaşadık bi ömürde amına koyim. Ama hayvanların bundan haberi yok. Götler çağ mağ hak getire. İşleri güçleri keçi gibi seksinler ortalarda mandalar gibi böğürsünler anca. Haberleri yok çağlardan milenyumdan! Sorsan bi antilopa ilk çağda mıyız uzay çağında mı haberi olmaz. Anca ürker kaçar! Çağlar geçiyor umurları değil. Cahil piçler! Dikkat et hayvanlar iyi öpüşemez. Geçen bi tavukla öpüşmeye çalıştım dudağımı didikledi piç! Ama bu gerizekalılar yani hayvanlar hiç bir şeyi bulamıyorlar. Prezervatifi de bulamadılar lkjasdklhkalsjd Neyse peki nasıl iyi öpüşebilirim diye bakan Pokemanlara derhal anlatayım.

İyi öpüşmek için bol bol pratik yapın. Bittabiki yalnız yahut sevgilisi olmayanlar da üzülmesin. Teoride mükemmelim, bence çok iyi öpüşüyorum ama sevgilim yok diye bunalıma girmeyin. Denemeye devam. 1 adet yarma şeftali de aynı işi görür. Dudakları küçük olanlar leblebiyle öpüşsün. Onda da o yarmalık var. Şeftalinin yarma diye tabir edildiğini düşündüğüm o kıvrımlı bölgesi aynı dudak gibi bence. Yumuşacık tüyleri de cabası. Hem de asansörde, otobüsün içinde yahut internet kafede istediğiniz gibi öpüşün şeftalinizle. Sinemaya bile gidebilirsiniz şeftalinizle. Hem de karanlık. Mis. Immmphhff felan diye inlemeyin ama. Dikkat çekmeden öpüşün. Birisi görüp de bariz bi şekilde şeftali ile öpüştüğünüzü anlarsa da derhal ısırıp yeyin şeftalinizi kütür kütür. "Meyve kürü bazlı rejimdeyim de" deyin, kilolarınızdan şikayet edin. Israrlı bakışlara cevaben derhal uzaklaşın oradan. Yemiş olduğunuz şeftali için de hiç üzülmeyin. Cannibal Corpse!!! Gidin manavdan 2 kilo yarma şeftali alın, doğru evinize. Ev ortamı daha iyi. İnleyebilirsiniz de hem. Hepsiyle öpüşün. Her çiçekten bal alın. Pratik pratik pratik! Bu işin kuralı bu.


Ya da "Yok kardeşim ben meyvelerle öpüşmem. Bu ne be! Manyak mısın nesin!" diyen tutucu bir insansanız ve de isminiz Muhsinse, dudakları hoşunuza giden birisi ile baş başa kalınca "Öpüşelim mi?" deyin. Belki evet der. Pratik bulur talebiniz, bulvarlar iltihaplanır...

10 yorum:

Aylin Balboa dedi ki...

ahuahahau

Şuur açıcı tavsiyelerin için bir nesil sana minnettar sevgili Travis. ya da Tyler. Ya da diğerleri. İnsan sana nasıl sesleneceğini şaşırıyor lan. Ne biçim mahlasın var arkadaş!! Şeftali!
ehi

Unknown dedi ki...

usta topluma zararı dokunacak böyle
yazılar yazmayın.şeftaliye zam gelecek olm.

İnci Vardar dedi ki...

sayın travis ve hatta tyler bey, kış meyvesi olarak bir öneriniz var mı yoksa bütün pratiği yaz mevsiminde mi yapmak gerekiyor? ya da ne bileyim, kış turfanda öpüşme mevsimi midir, nedir? şeftali bir çeşit yaz aşkıysa bu gençlik kışın ne yapacak, kalorifer mi öpecek?

porsgemsheniark dedi ki...

Frankfurt havaalanında aktarma sırasında tanıştığım bir hanımla olan öpüşmemi gündeme taşımış,afişe etmişsin teravus ül tayyör dürdane biraderim.işim gereği sık seyahat eden biriyim ve işim dünyayı sevmek desem..? Millions for peaches peaches for me. Ağzımda bir buruk leblebi. Çorum Havaalanındayım.

Öpüşüyorum reis..!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Rica ederim Enteldantel! Neslinizin tadına bakın diye tüm bu çabalar.

Sevgili HÜSEYİN USTA,

Her şey para değil bence ehehe

Sevgili İnci Vardar,

Çok haklısınız. Kış uykusuna yatar gibiyim. Derin dondurucu diye bişey var. Ama çıkartır çıkartmaz öpüşmeyin dudağınız yapışır yarmaya.

Sevgili Porş,

Tam bir öpüşme emekçisisin. Gördüğüm kadarıyla partnerine yani şeftaliye de büyük saygı duyuyorsun. Önce onunla tanışıp bir süre ilişki yaşıyorsun. Daha sonra öpüşüyorsun. Bravo! Leblebi aldın Hasan'dan yatamıyorsun tasandan

Sevgiler,
T&T Durden

Wereyda dedi ki...

Ah Travis Ünlü, ah.

3141592653 dedi ki...

"Yok kardeşim ben meyvelerle öpüşmem, bu ne be!" diyen ve adı Muhsin olan tutucu insanlar güğümle öpüşebilir kanımca sevgili t&t durden. Güğümlerin aynı insan dudağı gibi birleşen nefis dudakları vardır. Hele sobanın üzerinde biraz bekleyince ılık ılık da olur onlar. Güğümü keşfeden ilk insan sadece öpüşebileceği bir şey yaratmaya çalışıyormuş bence. Sonra başka biri aletin içinde su da ısıtılabileceğini fark etmiş, olaylar gelişmiş.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili pi,

Ilık bir güğüm gibisi yok, vazgeçtim şeftaliden

Saygılar,
T&T Durden

Armageddon dedi ki...

mükemmel yazı, leblebi nedir ya haha

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Evet abi leblebi! Bazen tam bir can simidi ehehe eywallah