13 Şubat 2010 Cumartesi

ROCK MÜZİĞİNİN ŞİFRELERİNİ SİZİN İÇİN ÇÖZDÜM !!!


Vakti zamanında Bjork le Goldie birlikteyken Tricky gidip Bjork e yazmış. Sevişme talebinde bulunmuş. Goldie ayısı da Tricky i bi güzel dövmüş. Goldie leş elektronik müzikçi. Hap atmış hemen ve seri dub hareketlerle azını yüzünü dağıtmış Trickynin. Çok fena dayak yiyen Tricky alemlerde rezil olduğu için canı çok sıkılmış. Canı çok sıkıldığı için de gidip klostrofobik trip hop şarkıları yapmış. Bristol sounduna katkılarda bulunmuş. Massive bir şekilde Beth'e girmişler. Bir akım böyle doğmuş mına koyim.

Nick Mağara ise karısını bir süre PJ Harvey ile aldatmaya çalışmış. Besteci ve güfteci kişiliğini kullanmış Harvey i kandırmak için. Beraber şarkılar söylemişler. Klip çekimlerinde Pj i ellemiş felan. PJ de bunu ellemiş. Nick götünü kasmış, gıdıklanmış. "Elleme gız demiş" PJ e. "Into my arms" adlı şarkısıyla "Hadi kucama gel otur" demiş PJ e. Ama PJ Harvey yer mi bu ayakları? Yememiş. Punkçı karı. ne o öyle muhafazakar çiftler gibi erkeğinin kucağına oturan kadın portresi? İçine sindirememiş. Nick i donunda sallayıp terketmiş. Perfect Day Elise diye şarkı yapmış buna. Bunalıma giren Nick de gidip soyadı Harvey diye Mick Harvey ile kavga edip grubu dağıtmış. "Sen de orospusun Mick! Aynı PJ gibisin" demiş. Mick çok üzülüp terk etmiş Nick i. Bi başına kalmış. Kitap yazmış abuk subuk. Hiç güzel değiller. Bunny Monro!!!

Trent Reznor de Courtney Love orospusu için Tori Amos'ı terketmiş lan! Olacak şey mi bu? Trent Reznor "Seni hayvanlar gibi sikmek istiyorum" adlı şarkısını Courtney Love a yazmış işte. Sonra da keçiler gibi sikişmişler. Tam bir rock ortamı. Fok!!

Geçenlerde bi arkadaşıma dert yandım bu konularda. Ayının oğlu "Tori Amos'a koyim sana bişey olmasın" dedi tam olarak. "Sana da Rammstein koysun o zaman piç!" dedim. Öküzler gibi gülüştük...

İşte gördüğünüz gibi rock dünyası nasıl dinamiklerle gelişiyor, değişiyor. Yok mainstream yok Mençestee soundu yok glam yok Grunge. Yok olm işte aslında her şey karı kız işleri yüzünden.

Neyse sevgili underground superstarınız Travis And Tyler Durden dan magazin haberleri bu kadar. Rock dünyasının şifrelerini önünüze serdim. Bundan böyle de sermeye devam.

Sevgilerle bye for now biçız laşskjdlşkasd

1 yorum:

Jondaff dedi ki...

sana aşk-ı memnu izlemeyi yasaklıyorum :(