28 Şubat 2010 Pazar

CNBCE DE YAYINLANAN STAR WARS ADLI DİZİYİ HİÇ BEĞENMEDİM !!!


Her Pazar ceza gibi. Zaten ertesi gün Pazartesi, bi de bu çıktı başımıza. İnşallah yayından kalkar. Ne saçma bi dizi öyle o. Bölümleri 3 saat mı ne. Uyuyorum uyanıyorum hala devam ediyor. Zaten komple Dünyayı Kurtaran Adam adlı güzide filmimizden kopya. Güçte sapma var felan. Ne gücü olm ne diyosunuz siz? Manyak gibi laflar. Dizide oynayan tüm tipler abuk subuk. 9 sallanan gözlü, 70 santim kulaklı, 650 kilo, 15 kollu, bazılarının kafası bile yok. Resmen freak şov.

Bi de yeşil bişey var. Kertiş midir maybaş mıdır nedir. Sikim kadar boyu var türlü türlü huyu var. İngilizcesi de acaip boktan. Konuşmayı bile bilmiyor daha ama gücüne gidiyor her şey. Kimle tanışsa burun kıvırıyor, dudak büküyor herşeye. Resmen çirkin, buruşuk ve cüce diye bunalımda. Bi kulak var adamda görsen. Benim hakkımda ne konuşuyorlar acaba diye onu bunu dinlemekten babanne kulağı gibi olmuş kulakları, kapı deliklerinden rahat sokabilsin diye de uçları sivrilmiş. Dedikoducu piç! Her boka nane. Herkeste bi kusur arıyor. Dediğim dedik bi ambiti. Her boku kendi biliyor sanıyor. Açıkçası evime sokmam bunu. Pis pis de kokuyordur kesin. İltihap kapmış kıllı yeşil bir etbenine benziyor kısacası. Işın kılıcından kısa Jedi mı olur lan lkajshdlkajhsdlkasd

Bi de bi tane kraliçe vardı. Bi ara Natalie Portman oynuyordu ondan sonra birden ilkokul öğretmeni tipli bi karı çıktı ben kraliçeyim diye o oynuyor şimdi. Allah allah siz bizi sersem mi sanıyorsunuz lan? Dizide devamlılık yok. Kah Ewan McGregor oynuyor kah Harrison Ford. Hop öbür bölümü izliyorum yoklar. Olacak şey değil.


Hah şimdi hatırladım bi tane adam var bi de, simsiyah kıyafetlerle geziyor ortamlarda, pelerinli. Bu ayrı bi montofol. Uzayın kabadayısı gibi önüne gelene bulaşıyor. İşi gücü hır gür. Kafasına da çöp kutusu geçirmişler. Sanki ayağına bassam kafasından kapak açılacak, ben de çöpümü içine atacam gibi. Ama bunu görsen ne havalı sanıyor kendini böyle. Ha bi de o yeşil yaratıkla hiç geçinemiyor. Lan adam allahından bulmuş zaten bi de sen ne uğraşıyon? Bırak adam halına yansın. Gerçi sen de az hilkat garibesi değilsin ha! 55 santim kafan var buna mukabil 100 santim vücudun aksjhdlkasdsjdhlkajsd Koca kafalı götten bacaklı bi piç! Bence içinde Ramiz Dayı var bunun. Arada boğazındaki balgamları temizlemeye çalışmasından belli. Garip garip sulu ya da su buharı gibi sesler çıkarıyor sohbet esnasında. Adamın sinirden vücudundaki sular ısınıyor. Komple sinire kesmiş bu arkadaş. Olayı ne anlamadım. Odun sobası gibi adam. Bunu da evime sokmam. Bizim mahallede bakkala gidemez bu, ekmek alamaz. Metrobüse binse döve döve aşşa atarlar o derece agresif. Uyumsuz piç.

Üf daha fazla anlatamıcam çok sıkıldım. Kısacası tam bir fiyasko bu dizi. Lütfen yayından kaldırılsın. Rezalete çok yakın. Ve CNBCE kanalını da kınıyorum bu vesileyle. Onca güzelim dizi varken bunu seçmeleri anlaşılır gibi değil. Fok!

18 yorum:

Mantık Dışı Şeyler dedi ki...

bu haftadan sonra kaldırılır.

merlin dedi ki...

ahahhaha. o nasil yorumlar oyle. bunca senedir star wars geyigi yapariz bunlari dusunmedim.

"Bence içinde Ramiz Dayı var bunun. Arada boğazındaki balgamları temizlemeye çalışmasından belli"

alemsin valla :)

QiuYue dedi ki...

asdsdadssssds. duygularıma tercüman olmuşsun. yıllar geçti hala unutamadılar şu boktan şeyi yeaa.

margot and the wooden finger dedi ki...

haklısın karşim valla ya sürekli pkhhh pkhhh sesleriyle irkilmekten gına gelmişti.

fazla reyting de alamamış zaten, uyduruktan bi son yapıp bitiriyorlarmış bugün.

Unknown dedi ki...

BABA ANNELERİN ÖLDÜKTEN SONRAKİ DEĞİŞİME UĞRAMIŞ HALİ.YİNE GÜLDÜRDÜN bu gülemeyen halimi.

Kartal Bafiler dedi ki...

seyrettiğim en iyi iki ; 3 leme hakkında mide kırıcı yardırıcı yorumlara bak sen :)

Jondaff dedi ki...

''Sanki ayağına bassam kafasından kapak açılacak, ben de çöpümü içine atacam gibi.'' ahahahaha ay gül gül öldüm. tamer karadağlı değil mi o ya? mehemm mehemm diye cevap verecek şimdi sana. yandın

Emre A dedi ki...

prenses leia rolüne hakan şükür'ün annesinden başkasını bulamamaları da komikti.

headcleaner dedi ki...

yorumlar yazıdan daha komik oluyo bazen... trajikomik...

kaba şimşek dedi ki...

cnbce de gitti elimizden. artık jazz'a daha sıkı sarılmalıyız bence :((((

N Gerekli İnsan dedi ki...

o zaman may the force be with you aga

Merak-ı Hüsran dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Merak-ı Hüsran dedi ki...

Bunları yıldız yapanda kabahat, besle yıldızı oysun gözünü. millet lazeri ağda için, kalecinin gözüne tutmak için, profesörün sunumunu bok etmek gibi hayırlı işler için kullansın bunlar habire ciuv ciuv savaş ve polemik. yıldız dediğin savaşır işte kardeşim biz de mal mal izleriz, vatani borcumuzdur, pazar günümüzü de feda ederiz icabında dertlerini dert ederiz. bakınız; ibo vs nihat, hülya vs gülben gibi gibi..

ksp dedi ki...

cami duvarına işiyosun travis!!

yok ya şaka şaka. bence de bi sorunlar var o dizide. bence obi wan gay ve anakin e ilgi duyuyo.Anakinle kavgasının asıl sebebi de onun kötü tarafa geçip dath vader a dönüşmesi değil , padmeyle olan ilşikisini kıskanıyo. Bence tabi.

Adsız dedi ki...

peki şimdi profilimdeki sevdiğim filmler şeysine ne yazıcam yaağ..?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Tous Les Matins Du Monde yaz bence

Jondaff dedi ki...

tous les matins du monde sont sans retour:((
ben bu star wars'a hiç sarmadım. bilim kurguya hiç sarmadım. hoş susam sokağı'na sarmıştım küçükken

Adsız dedi ki...

profilime yazacağım film neymiş diye gugılladım. Tous yazınca çıkıyo öyle bir entellektüel güzellikmiş. Teşekkürler:)Artık eternal sunshine of the zıpotless maynd ve starwars'u rahatlıkla silebilirim.