16 Şubat 2010 Salı

HERKESİ BABYBIRD DİNLEMEYE DAVET EDİYORUM BU GECE...




Evet lan. Kendime saklamıştım hep bu grubu ama bu gece paylaştım sizle. Hadi iyisiniz köftehorlar. Öncelikle tabi ki ünlü olan şarkılarının olduğu albüm olan "Ugly Beatiful" adlı albümden başlayabilirsiniz. Fekat daha sonra asıl benim tavsiyem olan "There's something going on" adlı albümlerini dinleyiniz ve sonra buraya yorumlarınızı pompalayın ki konu albüm epey epey önce geçmiş yılların birinde yaptığımız bir Bodrum seferinde, bir ingilizin, elindeki Keane albümü ile takas önerdiği şahsi tarihimizde bir mihenk taşı olan Babybird albümüdür...

Çayımdan bir yudum alarak, sakince, bu ingiliz fırsatçısına kısaca “Fok off!!!” dediğimi hatırlarım dün gibi...

"He is a half a man, half a god" dedi arkadaşlarına dönerek benim için. Isısııııısıssısı

Herkese iyi seyirler ve son olarak söylemek isterim ki I'm too handsome to be homeless ulan biçız!!!

8 yorum:

mybraveface dedi ki...

sevgili t&t, bu ingilizle olan macerani sozlukten hatirliyorum ama grubu hatirlamiyordum. su anda youtube dan bu guzide grubu tanimaya calisiyorum. sen soyluyorsan kesin guzeldir, nitekim guzel de..uzun yillar once lifeguard sleeping, girl drowning i de sayende kesfetmis, oradan da soo morrissey e yonelmistim. su anda azili bir smiths ve morrissey hayrani isem senin payin kesin vardir bunda.

sen bunlari bilmezsin tabii. sanirsin ki senin yazilarini iki okuyoruz, guluyoruz geciyoruz, geyiklesiyoruz..alakasi yok. bunlari bilesin diye yaziyorum yalniz, havalanasin diye degil:))

i am " bad old man " baby birdun dedigi gibi..

selamlar.

mybraveface dedi ki...

atomic soda..gercekten cok guzel...selam olsun moskovadan t&t..

mybraveface dedi ki...

take me back...sanirim " there is something going on " albumunden.

cok begendim. arkadasin sesi oldukca depresif. bu sarki alkolluyken cok iyi gider..yorumum budur..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili mybraveface,

Hafızan bazen beni korkutuyor. Açıkçası hiç gülüp geçilsin diye düşünmemiştim kendimi ve senin söylediklerin gayet iyi geldi. MOZ a selamlar. The Smiths gibisi de zor gelir. Tebrikler. Benim ne payım olabilir ki? Onlar yapmış zaten.

Babybird de iyidir. Mahallende hayran olduğun ama bir daha asla görmediğin tipleri hatırlatır sana. Dinlemek lazım. İyi seyirler.

mybraveface dedi ki...

something going on sarkisi..albumun sarksi olmali. sanirim bu albumun concept sound u bu sekilde asiri huzunlu..huzun her zaman bize uyar:)

grupla ilgili genel yorumun soyle: bu grubun soundu kesinlikle etkileyici. ve sanirim, kafaya birsey takmis oldugunda cok fena gider bu sound. kafaya taktigin seyle derinlesmeni saglayan bir sound bu. alkolle kesinlikle super gider.

bu grubu tanistirdigin icin tesekkurler. ilk firsatta albumlerini de edinecegim.

son olarak da..bu kuce uzun kuce:))))

selamlar..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Eywallah Mybravefaceciim

divina dedi ki...

Back Together söyledik biz de geçende bir arkadaşım ile. Sonra dayanamadık klibini açtık. Ağlamaklı olduk. Aman ya.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Çok iyi divinacım.