3 Temmuz 2008 Perşembe

Yabancı el sendromu nun bilinmeyen yönleri...


Aslen herkes bilir ama bilmemezlikten gelir. Yabancı el sendromu ergenliğe tekabül eder. Öyle büyütecek bir hadise değildir. Organıyla tatlı dakikalar yaşayan ergen bir süre sonra sıkılır bu biteviyelikten. Elleri değiştirir bazen elsiz kolsuz yapar sehpaya vura vura. sonra Yeni arayışlara girer ki bizim bi arkadaş kavuna girmişti en son. Neyse ergen misal sol elini kullanıyorsa mevzubahis ilişkiler için derhal sol elinin üzerine oturuyor bir süre. Yeterli süre geçtikten sonra sol el artık hissizleşiyor. Derhal banyoya gidip musluğu açan ergen, yabancı bi el gibi sol elini kullanıyor. Gözünü de kapatıyor ki adeta birileri organını okşuyor sanıyor içinden. işte buna ergen dünyasında “yabancı el sendromu” deniyor. Oysa psikologlara sorsan abuk subuk corpus callosum felan derler. illa kendilerini önemli yapacaklar. Lob felan. Yemezler. hoşçakal psikoloji dünyası! Yine gelicem!!!

not : bak dikkat et resimdeki ergen de sağ elini kullanıyor demek ki çünkü şu an sağ eli kayıp. Onun üzerine oturmuş. Hatta bu tam piç çünkü sol gözünü de kapatmış ki "yabancı göz sendromu"nu da yaşatacak kendisine aynı zamanda. Sol gözüyle bi bakacak başkası gibi görecek böle. Rönte yatacak. Haykırarak boşalacak. Ergenlik sektörünü anlamak güç...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

meraba,
bilogunuza ısınmaya başlıyorum. kale arkasından çok net değil ama görüntüler. bi de boyumuz ailecek kısa olduğu için zorlanıyoruz. bi de benim gözler 6.5 miyop + 4.5 hipermetrop :)) gerisini siz düşünün. yazarken bizleri de düşünün.
bu yazinizi çok beğenmedim. çocukları masturbasyona teşvik ediyor. onları sosyalleşmeye, sexe teşvik etmelisiniz. çünkü çocuklarımızı hep siz gibi değerli bilokçuları örnek alıyor.
saygilarımızla

Travis and Tyler Durden dedi ki...

valla iancıım rushcıım. nası bi blok yapmışım ben anlamadım ki amına koyim. topçular doluştu. neyse uyarılarında çok haklısın. keşke gençlerimiz sex yapabilse de bu konuları hiç konuşmasak. komple arkandayım...

Adsız dedi ki...

sayın dürden,
bir neşriyatınızda da mümkünse fotoğraftaki ergeninki gibi kolları avuç içine kadar gelen kazak buhranı ve kazak antolojisi üzerine çeşitlemeler yapınız.

lan bazı anasını siktiklerimin yüzünden mesaj atmak yerine böyle sikko sokko blogger yorumu bırakıyoz haymınıskim.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili tribalciim. Söz ettiğiniz konu not alındı, en kısa zamanda yayınlanır.

Siktir et : )burası da güzel oluyo yavaş yavaş.

Adsız dedi ki...

yav güzellik içimizde zaten de yine de zor lan

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sen de haklısın tabi. ben olsam ben de bloglara bakmam.

Adsız dedi ki...

bu anlattığınız şey benim yıllar önce kaybettiğim brezilya otuzbiri değil mi?!?! aman tanrım tam yirmibeş yıl olmuş!!

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili kaba,

Açıkçası neyini kaybettiğin hakkında en ufak bi fikrim bile yok. brezilya otuzbiri ne allasen?

Adsız dedi ki...

yıl olmuş 2008 sayın durden! lütfen biraz empati. çok şey mi istiyoruz. halkımız bilinçsiz yazık.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=brezilya+otuzbiri

Travis and Tyler Durden dedi ki...

gerçekten de şaşırdım. peki neden adı brezilya?


sanırım bi ergenimiz vakti zamanında paralize olmuş bi şekilde brezilya dizisi izlerken elinin üzerine oturmuş. ve bi süre sonra ekranda tayt giymiş sam çıkınca derhal banyoya.

ama hayat ağacı brezilya dizisi değildi ki. neyse...

Adsız dedi ki...

sanırım köle izaura izlerken ortaya çıkmış. baron ne pis adamdı lan. allah belasını versin.

mahzer dedi ki...

huzursuz penis sendromu dönemi öncesinde kritik önem ifade eden bir dönem bu.. bu arada kavunla örneklenen yaratıcı yöntemlerin daha fazlası chuck amcanın choke kitabında bulunabilir.. yalnız brezilya otuzbiri nedir? gerçekten.. merak ettim..

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili mahzer,

düzeyli yorumlarınla renk katıyorsun ortama. teşekkürler.
bu arada brezilya otuzbiri deniyormuş zaten bu tip bi otuzbire. zaten varmış. psikoloji dünyasına ben yeni hediye ettim ama brezilyalı ergenler zaten bulmuş pratikte kullanıyormuş piçler meğerse.

detaylar brezilya dizilerinde saklı kanımca. bilahare anlatırım