31 Temmuz 2008 Perşembe

BLOGUMU NASIL BULMUŞSUNUZ

Sevgili oy tabanım,

Günler süren bi seçim sürecinin daha sonuna geldik işte. Kah güldük, kah hizip yaptık. Demokrasi gibisi yok. Öncelikle anketime göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz "Blogumu nasıl buldunuz?" diye bi anket yapmıştım. Şimdi sonuçları hep beraber inceleyip sizin profilinizi size sunacam.

Şimdi ankete küçük cumhuriyetimizden toplam 391 oy tabanım katılmış. Şaşırtıcı sonuçlar var, sonuçları büyükten küçüğe sıraladım ve inceledim.

Dear ingiliş oy tabanım, Please find below results and consequences ;


81 kişi blogumu teyzesinin oğlundan bulmuş! İnanılır gibi değil. Bu nası geniş bi aile olm anlamadım ki! Oha! bi teyze var onun da bi oğlu var ve adamın 81 tane kuzeni var! Ve işin en acaip tarafı bu teyze oğlu önüne gelen kuzenine diyo ki " "sözün bittiği yer" diye bi blog var derhal gir bence." Çözemedim ben bu aileyi hatta hafiften de ürktüm.


80 kişi sen nerden buldun demiş. İşte burası çok kritik. Sanal ilişkilerin geldiği noktaya bak. adama bi soru soruyoruz soruyla karşılık veriyor. E iyi de oy tabanım neye yaradı şimdi senin bu cevabın? Hatta cevap bile değil sorun? Bu tam bi sorun.

67 kişi internetten buldum demiş. İşte bu oy tabanlarım çok hakikatli. Evlerine rahatlıkla yatıya bile gidebilirim. Öyle mertler. Borç bile isterim istesem o derece güveniyorum onlara. Samimiyetine kurban olduklarım sizi. Kucaklıyorum sizi.

49 kişi hiç böyle bulacağımı düşünmemiştim demiş. E işte böle şaşırtırlar insanı sayın oy tabanım. Siz daha neleri düşünmediniz! Hepsini düşündürtücem size.

48 kişi mükemmele çok yakın buldum demiş. Çok teşekkür ediyorum sizlere de. Hepimiz mükemmele çok yakınlıklar peşinde değil miyiz zaten? Quantum fiziğine göre çünkü bir şey asla mükemmel olamaz ancak mükemmele çok yakın olabilir.

33 kişi arkaaş buldu bana belirtti demiş. İşte en kaypak oy tabanım bunlar bence. Kararsız seçmenler gibiler. Yakında bunlara arkaaşları başka bi blogu belirtir gider ona tıklarlar. Ah sizi!

18 kişi spam sanmış önce blogumu. hahhaha Hekırlık bilgileri sıfır gördüğüm kadarıyla bu oy tabanlarımın. Gelin de size hekırlık nasıl olur, kod nasıl yazılır, bi site nasıl yapılır onun dersini vereyim makul bi ücret karşılığında sevgili 18! İyi ankete oy verebilmişiniz yalnız hahahha

Ve son olarak 15 kişi yanıt yok demiş. O zaman niye yanıt veriyon kardeşim? Bu nasıl bi mantık? Hem yanıtın yok hem yanıt veriyon soruma. Şimdi delirecem. Bu nasıl oy tabanlığı? Nerdeyse geçersiz oy! Bu ne sizi ne de beni bi yere götürür. Yeriyorum sizi umarsızca ve öyle haklıyım ki!!!

Oy tabanlarım oy! Ayaklarıma karasular indi sizlere dert anlatacam diye, helak oldum burda. Sabah beri kah ordayım kah burda. Seçim kulisleri, anket şirketleri, toplantı toplantı üstüne ama sonuçlar böyle çıktı işte. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum ve derhal yeni anketimi doğurmak üzere halvete çekiliyorum.

Gelicem...

dear ingiliş oy tabanım,

I know what you did last election.

I m coming... i m coming!!!... lets come together!!! come...come as you are as you were as I want you to be. i m pregnant now.

i ll see u in another life brotha!

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bu oylar bence demokrasinin zaferidir, hepimize hayırlı olsun. ben de "teyzemin oğlu" seçeneğini işaretlemiştim. çünkü gerçekten o buldu. hatta bana şöyle bir mesaj attı: "çok komik bir blog buldum teyze oğlu"... bakın bu mesajdan da görülebileceği gibi teyzemin oğlu yardımcı oldu bana bu siteyi bulmamda... sağolasın teyze oğlu.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili gofret beyin,

lütfen gerçekleri çarpıtmayınız. teyzenizin oğlunun size "dezzeoolu" diye hitap ettiğini duyar gibiyim burda.

kanal yurt dan sevgiyle...

Adsız dedi ki...

bence halk size muhalefet görevi vermiş ama anlamamışsınız sayın travis deniz baykal.

Adsız dedi ki...

gerçketen de doğru: "bahhele dezzeoğlu..." diyerek girmişti söze... yeni anketinde oyum teyze oğluna...

Travis and Tyler Durden dedi ki...

"bakele dezzeoolu" diyen de olurdu lan hatırlıyon mu ? hahaha

Adsız dedi ki...

trinidad tobago'lu musunuz siz?

Adsız dedi ki...

ahahahahaha... benim berber bir şey anlatırken hep öyle derdi lan: "baaaaaaaaaavvvv etti, dedim lan noluyür, baktım tam o çetinkaya'nın önünde toros'la bi dene burotvey gafa gafaya toslamış, toros sağlamdı da burotvey'in ön kompile gitmiş dezzeoğlu" aashfdahdfsadfaghsdfashdfaghd:)))))kaba bey'in bu sorusuna da siz yanıt verin bence sevgili travis...

Travis and Tyler Durden dedi ki...

yani diyor ki "renault torosla broadway kafa kafaya girmişler". sun sinemasının çarprazında, çetinkaya nın önünde vuku bulmuş olay. broadway in de ön tamamen gitmiş. keşke anarya gitseymiş.

sevgili kaba,

yiğidin harman olduğu bölgeler bunlar. cirit oynamak, şalgam içmek rutin. deneli hem de hahahha

Adsız dedi ki...

şu güzel ortamda şalgamla dene gibi olmak istiyorum seninle adffhasfdsghdfashfdhasdfg:))))))))

mariadebonne dedi ki...

Yazık Triv. Teyzeoğlu dedik bağrımıza bastık seni daha hala vırıtırıvırıvıtvıt bilmemne.