21 Temmuz 2008 Pazartesi

MAHALLEMİZİN MUHTARI MUHİTTİN ABİ



Merhabalar, yine ben. Bu sabah işe gelirken mahallede her zamanki gibi tedirgin tedirgin yürüyordum. Aniden planetaryumun ordan sesler duydum. Betim benzim attı çünkü bu Muhittin Abinin sesiydi. Sabah sabah... : (((( Otobüze binmem için de oradan geçmem gerekiyor illa ki. Bi ara eve kaçıp hastayım deyip işe gitmemek geçti. Bir süre sonra sesler kesildiğinden içine atlayıp, kapağını kapattığım çöp tenekesinden dışarı çıktım. Koşarak geçeyim bari dedim. Mahalle bomboştu. Bastım deparı. Tam aşşa bakmadan geçecektim ki bi an gözüm kaydı. Muhittin Abi de hissetmiş olacak yukarı bakmış. Göz göze geldik. Muhittin Abi bana gülümsüyordu. Ben de ona gülümsemeye çalıştım. Muhittin Abi temiz pak traşını olmuş, ayakkabısını boyamış, takım elbisesini çekmişti. Muhtarlığa büyük saygısı vardı, işine aşıktı. Mahallemiz için gerekirse ölür, gerekirse öldürürdü. Eliyle göz göze gelince o an anladım ki mahalle gençlerimizden birine yine nutuk çekiyor her zamanki gibi. “Niçin asimile oluyorsun hayvan herif? Ne bu Amerikan Ordusu askeri gibi giyinip ortalarda geziyon? Sahip çıksana kültürüne? Adam gibi giyin!” diyor büyük ihtimal : ((( İşte özlenen muhtar, işte Muhittin Abim. Böyle böyle kazanacağız kaybettiğimiz değerlerimizi. Tek elle komple bi insan kafasını tutabilen bi muhtar. İnşallah benim oğlan değildir o elindeki. Sınavı vardı sabah, erken çıkmıştı. Ağlayarak kaçtım ordan bakamadım da. Evi aradım demin kimse açmadı : ((((

21 yorum:

Batu dedi ki...

sevgili travis;

muhittin abi gibi mükemmel, milli değerlerine sahip çıkan, örfümüze ananemize her daim saygılı olan bir şahsı ve bu ulvi şahsın bu uğurda yaşadıklarını bloguna taşıman gözlerimi yaşartıyor.

muhittin abi ki bizim gözbebeğimiz, o ki içimizden biri, o ki en sempatik extra terrestrial.
yeni nesilleri muhittin abi'den feyz almaya çağırıyorum...

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili sayınlarım,

Hepinize kucak dolusu sevgiler. Kültürümüze sahip çıkan siz gibi gençleri gördükçe Muhittin Abiyi daha da çok seviyorum...

: ((((((

Adsız dedi ki...

sevgili travis,

bütün bloku byte byte inceledim ama blokunuzda edebiyatımızın güzide ögelerinde şiir denen olgudan eser yok. yani hem şiir bazında eser yok hem de esamesi okunmuyor anlamında. kınadım sizi mütedeyyin mütedeyyin. anlamını bilmiyorum bu kelimenin ama ne zamandır kullanasım vardı. kısmet bugüneymiş. şiir mühim.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili kaba,

Muhittin Abi nin altına bu mu geldi aklına yani? şiirmiş? hahahha
korktun mu?

Not: Şiire de el atacam! Yeni bi şair adayım var. Kendisi ile şu an görüşme halindeyiz. Pek yakında bu sitede güzide şiirlerini bizlerle paylaşacak. Kendisi genç, agresif ve duygusal bi şair. Şimdilik bu kadar bilgi yeter hakkında.

Adsız dedi ki...

muhittin abi fotojenik mi değil yoksa gerçekten bu kadar etkileyici bi insan mı?

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Tanıştırayım istersen? Kendin karar verirsin?

Batu dedi ki...

sevgili travis,

herkesin atladığı bir nokta var! senin oğlandan haber var mı?

Adsız dedi ki...

patatesindeki nisastasina kurban oldugumun kulturu..deneme yazisi, siir, fikra, roman, karikatur, hiyeroglif olmasin ki icinde kurban oldugum kulturumuzun bir ornegi, bir uzantisi olmasin. ama tabi sadece gorebilene. kulturumuze laf eden karsisinda iste bu guzide sitenin guzide takipcilerini bulacaktir. ne mutlu tek basina olmadigini bilmek.

kizilirmak gibi caglayasim geldi birden. hatta kufur edesim geldi. hatta bayrak sallayarak kosasim geldi. hatta dalganalip da durulasim geldi. muhittin abiyi bir gormeli.

saygilar abi.

Adsız dedi ki...

merhaba kuzum,
bilok için söylicek laf yok. almost mükemmel. kelimeler özenle seçiliyor, taze, hormonsuz.
söz öbekleri de keza ööle. pişirmeden çıtır çıtır ye kıvamında, leziz.
dükkanı boş bırakmamanız, çırak kullanmamanız da çok pozitif. ne zaman gelsem siz burdasınız. tatile gitmiyonuz mu, örneğin göte taş batan pilajları olan olimpos size çok uygun.
örneğin ben günde en az 100 bilok ziyaretliyorum. okur istekleri köşesi yapmış adam, dayamış okur yazılarını, neymiş okur bööle istiyomuş.
olmaz caanım efendim olmaz, bnrp mi bu. daya sırtını dinleyiciye, okura...
sizi sevdik, baştan söölim onu.
yazılarınızı sürekli okuyorum hatta 3-5 kez. muhittin abi kim kuzum. sizi niçün raatsız ediyo, mütemadiyen. psikologa gitmek ister misiniz, tanıdığım bi taş psikolog var, arzularsanız.
okuyucu istek köşesai yapmak ister misiniz, hem biraz da sizi rahat eder, okuyucuların yazdıklarıyla dalga filan geçer, sörf yaparsınız.
okuyucu da burada raat raat halay çekebilir.
saygılarımızla

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Mybraveface,

Bence de sen bi Muhittin Abiyi gör sakinleş hahahaa

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili dvayt,
öncelikle andy cole nasıl? karı kıza dalmış diye duydum. hiç hoş değil. profesyonel fitbolcu dediğin evinde ya da kampta oturup takım arkadaşlarıyla play station felan oynar.

sonralıkla sırf sitemi takip etmek için türkçe öğrenmen beni çok etkiledi. az daha duygusal anlar yaşayıp ağlayacaktım zor tuttum kendimi.

hörmetler trinidad tobagaya
t&t

Adsız dedi ki...

merraba evsahibi,
andy cole biraz tabiri caizse göt çıktı (af buyrun göt dedim, götümüze girebilir mi?)
karı kıza dalsa yine iyi, benden hep trinidad da şoparlar nasıl, malafat uzun mu filan diye soruyo (af buyrun şopar, malafat dedim, götümüze girebilir mi?)
kamplarda da böyleydi, hep paul' un pipisine bakmaya çalışırdı duşta, david' e çok güzel adamsın, etkilenyiroum filan derdi. (paul' un pipisi dedim dava açabilir mi?)
bu arada bi önceki yorumumdaki sorularıma hiç cevap vermeyip süleyman demirel taktiği izlemeniz de gözlerimden kaçmış diil, onu da belirtiim. (süleyman demirel dedim, göte girer mi?) (göt dedim ama bu memlekette göte göt denmez mi?)
saygılarımızla

Adsız dedi ki...

muhittin abi gibi nice yitip giden, unuttuğumuz değerlerimiz var. bize bunları hatırlattığınız için size çok teşekkür ediyorum. izin verirseniz, küçük bir sorum olacak:

muhittin abi'nin ayakkabası tokalı kahverengi makosen mi? buradan sadece bir tekini seçebildim. ayrıca kaç numara giyiyor kendisi?

eğer bu konuda bir bilgi verirseniz kendisine ve mahalle sakinlerine nacizane bir sürprimiz olacak. muhittin abi'yi seviyoruz...

saygılarımla,

gofret beyin
türk tokalı makosen ayakkabı üreticileri konfederasyonu başkan vekili

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Andy Cole,

Öncelikle sana saygımız sonsuz kırmızı şeytanlara uzun yıllar hizmet verdiğin için. Lakin anladık ki karıya kıza dalmak şöle dursun sen bildiğin şizoya bağlamışsın, delirmişsin.

Kendi yazdığın mesajı bi daha oku istersen.

Andy Cole was so young, dont you know your king has gone...

Üzücü, heartbreaking...

: ((((

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili Gofret Beyin,

Öncelikle ayak fetişisti olduğunuzu görmek çok güzel. Muhittin Abinin ayakkabı modeline gelecek olursak siyah tokalı makosen evet. Tahminim 66 dan aşşa giymez.

Sürpriziniz de bize uzak, Muhittin Abiye yakın olsun lütfen. Muhittin Abiye sürpriz yapacaksanız mahalleliden ne istersiniz kuzum? Bizi unutun lütfen. Lütfen : (((

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

sevgili travisler,

makosen mi, mokasen mi bunun doğrusu lütfen açıklığa kavuşturulsun.

not: tdk'nın blokuna girip bakabilirdim elbet ama sevmiyorum oranın formatını felan. sıkıcı geliyo bana.

Adsız dedi ki...

selam yine ben

az önce travisler deyince size cingıl yapasım tuttu. şöyle:

tra tra travisleeeeer
sorunlu hergeleleeeer

dicitürkten etkilendiğimi inkar edemem. redyohedbengır bu cingılı hayata geçirebilir ve bloka girdiğimiz vakit fonda çalmasını sağlayabilir. böylece blokuna kimse girmez hitlerin yerlerde sürünür. gaddemit!

Adsız dedi ki...

bu arada eski kankanın blokunu buldum bence gayet düzeyli.
http://www.kkk.tsk.mil.tr/

Travis and Tyler Durden dedi ki...

sevgili kaba,

Bana niye soruyon olm? Baksana "Türk tokalı makosen ayakkabı üreticileri konfederasyonu başkan vekili" sevgili gofret beyin hattımızda.

Ona sor???


Cingıl olayına gelince redyohedbengır artık sanal ortamları bıraktı. Gerçek hayata transfer oldu ki ben de düşünüyorum. Sıtkım sıyrıldı bu sanal ilişkilerden artık benim. Kontrolüm dışına çıkıyor hep. Anlayamıyorum, kim insan kim android belli değil.

Bu amına kodumun blogunun en aktif üyelerinden birisiniz. Bu konuda da teşekkür ederiz sayın kaba.

Saygılar,
Hacker t&t

Adsız dedi ki...

blogun sahibinin sanal iliskilerden baymasi anlasilabilir bisey. ama belki de sanal arkadaslarinda sorun vardi, hep yanlis sanallarla arkadaslik kurdu...kimse buradan bakmiyor...kimse diyemiyor ki kral ya da krallar ciplak..kimse dememis ki hic bana misin...

hakikat var mi derken doneriz bir hayale

hayat budur senin icin de benim icin de

boyle miydi lan? cetin altan ara ara yazar pazar gunleri...

kafa yok ki amina koyyim..

hormetler..hersliche grusse und kusse.

dünya kavuniçi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.