24 Temmuz 2008 Perşembe

TÜRK BİLİM ADAMINDAN DEVRİM YARATACAK BİR İCAT!

İsminin açıklanmasını istemeyen bir bilim adamımız erkeklerin de artık rahatlıkla, ürkmeden, çekinmeden Magnum yiyebileceğini belirtti. Bilim adamı icadını kısaca şöyle tanıttı “ Bir ayna düşünün ki birebir üzerinde Elizabeth Hurley resmi var. Bir tek ağzı boş yani orası normal ayna. Ne yapıyoruz biz erkekler? Alıyoruz Magnumumuzu elimize, açıyoruz güzelce bu mükemmel tadı olan dondurmanın paketini. Geçiyoruz ayna karşısına ve alıyoruz Magnumu ağzımıza rahatlıkla. Ama gerçekte gördüğümüz şey Elizabeth Hurley karşımızda Magnum yalıyor. Gerekirse ısırıyor, sonuna kadar ağzına alıp, çikolataları yalıyor, önce dilliyor sonra emiyor. Bazen bilerek ağızda bekletiyor ve dudak kenarından akıtıyor dondurmayı bademli bademli. Hımm yapıp yalıyoruz onu da. Yani Elizabeth yalıyor.” Daha şimdiden binlerce sipariş aldığını belirten bilim adamı çok mutlu olduğunu belirtti. Bilim adamımıza yönelttiğimiz “Madem bi tek ağzımız görünüyor niye gerisi ayna ki bu icadın?” adlı sorumuzu ise duymamazlıktan geldi.

Bir de erkeklerin marketlerden gidip Magnum satın alamamasına da bir çözüm getirmeye çalıştığını belirten bilim adamı, bakkala gidip “Bir Magnum verir misiniz?” diyebilmek içinse, Elizabeth Hurley şeklinde maskeler icat ettiğini söyledi. İnanılmaz bilim adamı hatta bu buluşu ile erkeklerin yollarda da rahatlıkla Magnum yalayabileceğini belirtti. Basın toplantısı ise erkeklerin toplu bir şekilde Elizabeth Hurley maskeleri takıp, Magnumlarını yalaması ile son buldu. Yani sanırız böyle bitti… Zira karşısında Elizabeth Hurley’nin Magnum yaladığını gören bazı erkekler zıvanadan çıktı. Ortalık birbirine deli gibi bakarak Magnum yalayan erkeklerle doluydu. Biz de o sıra kaçtık. Adının açıklanmasını istemeyen bilim adamı “Beyleeeeeer sakin olun! Burada hepimiz erkeğiz!! Elizabeth Hurley yok burada!!!” diye canhıraş bağırıyordu biz kaçarken.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kissadan hisseyi anlayamadim. kusura bakmayin sayin t&t durden.

yani anladigim biseyler var tabi ama burada bunlari yazmak istemiyorum.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili mybraveface,

Ne hissesi kıssası? her yazıda her yazıda. Ben dümdüz bi adamım. Yazıyorum gidiyo işte. İşte yazmayı istemediklerindir zaten yazdıklarım.